2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Mide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
İlk iki çocukta ikiside farklıydı.birinde aşırı bulantı kusma diğerinde çok az bulantı olmuştu.bunda hafif bulantı var sadece kusma olmadı çok şükür.inşallahta olmaz kusma

Mide bulantısı olmaması normal mi sadece yoğun kasık ağrısı var herkeste mi bulantı var
Benimde bulantı yoktu 8. Haftaya girince başladı ama aşırı şişkinlik var ne yesem midem şişiyor ve kabızlık var şu an 8+5 iz kaç gündür yemekten hemen sonra soda içmezsem kusmaya başlıyorum maalesef

Ay kızlar ya bugün ilk doktor randevum vardı o da eşi rahatsızlanmış çarşambaya ertelendi randevum perşembe günü 5+6 olacak inşallah kese içinde bebişimi de görürüm vari beklediğime değer
Ay ne güzel heyecanlar benim de ilk doktora gidişim 5+lardaydı ve hayatımın en tarifsiz duygusuydu e tabi sonra kalp atışı falan daha tarifsiz duygular geliyor peşine ama ilkler de unutulmuyor

gece uykudan uyandıran bulantım oldu kusmamak için zor tuttum kendimi , gece boyunca devam etti dönmeye bile korkar oldum sabahta üstüne baş ağrısı eklendi benim belirtiler 6+5 çoşmaya başladı 7.hafta gümbür gümbür geçecek anlaşılan

Ay ne güzel heyecanlar benim de ilk doktora gidişim 5+lardaydı ve hayatımın en tarifsiz duygusuydu e tabi sonra kalp atışı falan daha tarifsiz duygular geliyor peşine ama ilkler de unutulmuyor
Valla haftalardır bugünü bekliyordum sabah aradı hemşire çarşambaya erteledik dedi içim burkuldu resmen

Benim bugün 5+4 hala belirti hiç yok hem mide bulantısı istemiyorum hem de neden yok diyorum

Benim bugün 5+4 hala belirti hiç yok hem mide bulantısı istemiyorum hem de neden yok diyorum
benimde yoktu bu zamana kadar hiç şikayet etmeyin gelip sizi de buluyor gerçekten gece çok kötüydü içimi titretti resmen bi de nasıl uykum var ama o kadar kötüyüm ki uyuyamıyordum

Ayy çok fena ya bulantı normaldede hiç katlanamadığım bişey zaten ama böylede hiç hamile değilim sanki tuhaf gerçekten
benimde yoktu bu zamana kadar hiç şikayet etmeyin gelip sizi de buluyor gerçekten gece çok kötüydü içimi titretti resmen bi de nasıl uykum var ama o kadar kötüyüm ki uyuyamıyordum

Ay kızlar ya bugün ilk doktor randevum vardı o da eşi rahatsızlanmış çarşambaya ertelendi randevum perşembe günü 5+6 olacak inşallah kese içinde bebişimi de görürüm vari beklediğime değer
İnşallah görürsünüz , ben 5+5 Te gittim bebek gözükmedi sadece kese gözüktü

kızlar bişey sorcam çok fena öksürüyorum sanki karnıma kramp girecek gibi oluyor. öksürüğüm ciğerden değil karından geliyor bebeğe zarar verir mi . doktor öksürük şurubu filan yazdı kullanmıyorum

Geçen hafta bende de çok kuru öksürük vardı canım boğaz ağrısı ile birlikte çok şükür hiç bir şey olmadı kendini çok zorlama Allahın izniyle zararı olmuyor

Geçen hafta bende de çok kuru öksürük vardı canım boğaz ağrısı ile birlikte çok şükür hiç bir şey olmadı kendini çok zorlama Allahın izniyle zararı olmuyor
çok sağol canım inan öksürmekten yoruluyorum öksürürken bildiğin göbeğimi tutuyorum kime sorsam herkes aynı durumda. bide bende hala yorgunluk ve uyuklama var sizler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…