2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bir de az önce bir profesörün yazısını okudum çok faydalı ve rahatlatıcıydı sizle de ekte paylaşıyorum. Beta değerinin ilk zamanlarda iki günde 2 katına artacağını fakat aman geçtikçe bilimsel olarak bu sürenin 3 gün ve 4 güne kadar çıkacağı yazıyor sizlerin de bilgisi olsun😇

Eklentiler

• Screenshot_20230122-131215_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230122-131215_Samsung Internet.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar merhaba cuma günü kan verdim 49 çıktı beta hcg bugün tekrarladım 101 çıktı iyimi sizce değer düşük olduğu için çok endişeleniyorum

Merhabalar 🌸
2.5 yıldan fazladır bu anı yaşamak için her ay uğraşıp her ay hüsranla gözyaşları döktüm. Sonunda şükür ilk tüp bebek denememizde pozitifi gördük 🥰🤲💙
Rabbime binlerce şükür bu uğurda uğraşan emek veren her kadın en yakın zamanda kavuşsun bebeğine inşallahh 🌸
10 ocakta transferim oldu 9. Gün 215 11. Gün yani bugün değerim şükür 597 geldi.
30 ocakta da kese randevumuz var 🥰
Biliyorum endişelerim bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar devam edecek ama şuan o kadar büyülü bir rüyada gibiyim ki inanamıyorum hala 💙
Tahmini doğum eylül sonu ekim başı görünüyor 🥰
Çok sevindim canım seni önceki topikten takip ediyordum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mavi Hayallerimden haber var mı?

Kizlar merhaba cuma günü kan verdim 49 çıktı beta hcg bugün tekrarladım 101 çıktı iyimi sizce değer düşük olduğu için çok endişeleniyorum
Merhaba canım 2 günde bir 2 katı olmalı sorun yok yani iyi çıkmış gayet endişe etme benimde 23 sonrasında 3 gün sonra 164 çıktı sorun yok iyi düşün Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊

Merhaba canım 2 günde bir 2 katı olmalı sorun yok yani iyi çıkmış gayet endişe etme benimde 23 sonrasında 3 gün sonra 164 çıktı sorun yok iyi düşün Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Cevap verdiğin için çok sağol canım yaşayan birinden bunları öğrenmek insanın içini rahatlatıyor😊

Keseyi görenler kaç haftalıkta gördünüz ben 5+1 gösteriyor şuan ama çarşamba randevum keseyi karından görür müyüm acaba ilk doktor kontrolüm olacak inşallah görürüm 😂

Cevap verdiğin için çok sağol canım yaşayan birinden bunları öğrenmek insanın içini rahatlatıyor😊
Sende sağol canım aynı yollardan geçiyoruz hepimiz buradaki arkadaşlarda benim endişelerimi giderdi evet öğrenince rahatlıyor insan 2 günde bir takip et istersen yükselince rahatlarsın 😊

kızlar bişey soracağım dizlerinde ağrısı oluyor mu iki gündür karnım ağrıyor. Biraz fazla oturduğum zaman sanki kasığıma batmalar oluyor doktora mı gitsem

bu prilam dr kullanan varmı mide bulantısından kahroldum ne lanet birşey bu ya

kızlar bişey soracağım dizlerinde ağrısı oluyor mu iki gündür karnım ağrıyor. Biraz fazla oturduğum zaman sanki kasığıma batmalar oluyor doktora mı gitsem
Ben şuan 6+0ım yaklaşık 2 haftadır adet sancısı şeklinde değişik karın ağrısı çekiyorum, bazen oluyor bazen olmuyor. Doktoruma geçen hafta sordum bunun normal olduğunu bir kaç hafta daha devam edebileceğini söyledi. Ama çok şiddetliyse doktoruna sorabilirsin

Keseyi görenler kaç haftalıkta gördünüz ben 5+1 gösteriyor şuan ama çarşamba randevum keseyi karından görür müyüm acaba ilk doktor kontrolüm olacak inşallah görürüm 😂
Ben 5+3 de gitmiştim doktoruma çok küçük olduğu için görememişti 6+5 de tekrar gideceğim inşallah sen görürsün canım:)

2 kimyasal geçirdim bende, hemen sonraki ay'a sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksek oluyormuş, zaten vücut sağlıksız gebeliği sonlandırıyormuş, teselli olur'mu bilmem arkadaşım ama iyi tarafından düşün istedim ❤️
Biraz ara vermek istiyorum vücudum çok yıprandı yoruldu 1 düşük bir kimyasal 2 ameliyat sığdı bir yıla.. psikolojik olarakta kaldıramıyorum artık biraz aradan sonra hayırlısı ile nasip olsun .. desteğin için teşekkürler canim ❤️

X