2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım kötüyü düşünme ama bence danış doktoruna. Hatırladığım kadarıyla sen de progeston kullanıyordun ona devam ediyorsun değil mi? Doktoruna mutlaka danış bende kanama olmamasına rağmen bana hem günde 4 adet progeston verdi hem de haftada bir proluton iğne. Yani önlem amaçlı olduğunu düşünüyorum o yüzden sen de ihmal etme lütfen yine de konuş doktorunla yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama yine de danış

Eger tekrar olursa carsamba randevumu beklemeden gidicem tekrar evet progeston kullaniyorum. Bugun cok yogun calistim ondan olabilir diye dusundum. Doktorumda acik acik basta soyledi durmayan kanama disinda gelmene gerek yok minik kanamalar olur diye. Bana progestonu gece 1 tane almami soyledi senin 4 cok degilmi yada benimmi az acaba of ne zor seyler

Kızlar, kalp atışının yavaş ya da hızlı olması cinsiyeti belli eder mi? eşimin aklına takılmış. Bi sorayım dedim. Oğlumun duyduğumuzda güp güp çok hızlıydı. bunda daha yavaş daha sakin bir atım vardı sanki. Eşim yavaş atarsa kız olur diye duymuş.

Evet bence benmki de fazla ama doktoruma güveniyorum o konuda inşallah şaşırtmaz beni. Bi de canım ben alttan alıyorum ağızdan değil.

İlk gebeliğiniz miydi? Ben ilk gebeliğimde sorunlu bi hamilelik yaşamıştım kan pıhtılaşma sından dolayı bebegi cok kan gitmemişti ve gebeliğin ortalarında sonlanmıştı, ikinci gebeliğimde nurtopu gibi bi kıza kavuştum,buda 3.gebeliğim buda olumsuz sonuçlanabilir, o yuzden moralinizi bozmayın hayırlısını dileyin lütfen, belki benim buda olumsuz sonuçlanabilir moralimi bozmuyorum hayırlısı diyorum

Bozmayın moralinizi asil bana moral oldunuz 2. Hamileliğiniz ile ilgili. Benim ilk gebeliğim. İlki böyle olunca insan 2. İçin korkuyor tedirgin oluyor. Benim sadece kese oluşmuştu. Bebek ve kalp atışı da yoktu. 8 Hatftayı bitirdiğim için ihtimal de yok dedi doktor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun
Sizin de Allah gönlünüze göre versin Ben yeni üye olmuştum ama bir süre buralarda yokum.

Merhaba kızlar pazartesi ultrasona girmiştim bebek görünmemişti dün lekelenme olunca tekrar gittim kese var ama kanama düşük tehlikesi olur dedi progestana devam dinlen ekledim ilk ultrasın ve 2 ultrasın keseleri bi bakrmısınıx kızlar kese içindeki beyazlar nedir acildeki doktor çok açıklama yapmadı sordum

Eklentiler

• B0BA1324-BE4C-426A-AF5C-E8F58B831963.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 11715978-92FF-4AF6-92A1-3E5D96106CB1.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 79
Ultrason prob hareketinden olan yansımalar onlar kaçıncı haftadasınız??

Teşekkürler 6 hafta 1 günlük yazıyor ekranda ama
Benim 6+4te yolk saç oluşmuştu 7+2 de bebeği gördük bazen sabah bakıyorlar bebek yok akşama oluşmuş oluyor o yüzden hiç kötüyü de düşünmeyin en yakın zamanda görmek nasip olsun insallah

Arkadaşlar benim yarın 5+4 olacak bugün kan verdim ve beta hcg 7633 çıktı ve yarın doktor randevum var ilk defa. Keseyi ve bebişi görür müyüm sizce
Keseyi görürsünüz insallah bebeği goredebilirsiniz göremeyen de var bu haftalarda canınızı sıkmayın ama insallah kese rahat gözükür

Keseyi görürsünüz insallah bebeği goredebilirsiniz göremeyen de var bu haftalarda canınızı sıkmayın ama insallah kese rahat gözükür
İnşallah canım benim sağlıklı bir şekilde ilerlediğini duyayım bana yeter diyorum sağlıklı ise zaten her şey zamanı gelince sırası ile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…