- Konu Sahibi ananasmango
- #1.941
Canım erken gebeliklerin bazisi yanlis gosterebiliyor atabilirmisin testini5. Gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erken gebeliklerin bazisi yanlis gosterebiliyor atabilirmisin testini5. Gün canım
Canım erken gebeliklerin bazisi yanlis gosterebiliyor atabilirmisin testini
Canım erken gebeliklerin bazisi yanlis gosterebiliyor atabilirmisin testini
Bende 12 ekimde transfer oldum 2 embriyo ekler misiniz
Siz ne zaman transfer oldunuz bende dayanamıyorumAy kızlar ben dayanamıcam bugün 4. gün yarından itibaren yapıca testi
Kasık ağrısı var bende ara ara akıntı . Çarşamba günü neler olacak bakalımYaaaa hadi inşallah güzel haberlerle birbirimzii haberdar edelim mutlaka
En iyi test hangisi sizce artimet mi almak lazımYok kuzum cizgiyi daha rahat goruruz diye dedim artimet test bulabilirsen al aksam yaparsin sabahtan aksama bile koyulasiyor test
Ayyy çoook az kaldıııııBende dün hemşireyle yazışmıştım.
Bana 2 ekim ilk kontrolden sonra 19.gün transfer olur dedi oda 21 ekime geliyor yarın muhtemelen belli olacak
Aynen kuzum ya hiç farketmiyor nasip olunca oluyor yoksa olmuyorAminnn inşallah ikimizinde aynı kalmış embriyoları da 3 ve 6. Gün bebeğim 3. Gün embriyosuydu benm. Sonrasında bir transfer daha oldum o da 3 tü tutmadı. Bakalım şimdi hangisi transfer edilirse işte. Tamamen nasip
Canım 3.gün embriyosuydu 12ye çıkmıştı ama cenazemiz oldu hem çok üzüldüm hem çok uzun yol gitmemiz gerekti doktor da düşürmüşsün dedi herhalde yolda falan olduCanım kaçtan kaça düştü değerin
Şimdi değil ama çok erken beklicez birazcık çıkmaz dahaikna olmuyor değilim şu an
Bende estrofem ilk defa göğüs hassasiyeti yaptı onun dışında akıntım var yoğunlaştı ilaç arttıkça. Kasık ağrım yok. BakalımKasık ağrısı var bende ara ara akıntı . Çarşamba günü neler olacak bakalım
Kimyasal gebelik olabilir miCanım 3.gün embriyosuydu 12ye çıkmıştı ama cenazemiz oldu hem çok üzüldüm hem çok uzun yol gitmemiz gerekti doktor da düşürmüşsün dedi herhalde yolda falan oldu
Canım gec yerlesti belkide yada test bozuk hemen umudunu yitirmek icin cok erken stres yapma bende 4.Gun tertemiz negatif gormustum yani bir gun negatif diye ertesi gun pozitife donmicek diye birşey yokAttık canım
Canım bu degerle dusuk olmaz sakin oyle dusunupte kendini uzme kimyasal gebelik olabilir sadeceCanım 3.gün embriyosuydu 12ye çıkmıştı ama cenazemiz oldu hem çok üzüldüm hem çok uzun yol gitmemiz gerekti doktor da düşürmüşsün dedi herhalde yolda falan oldu
Bana gore oyle canım bence en hassas o kaset testlerdeEn iyi test hangisi sizce artimet mi almak lazım
4ekimdi benimSiz hangi gün transfer oldunuz
Kimyasal olsa doktor söylerdi herhalde bide değerim düzenli artıyordu 10 saatlik yol gittik ertesi gün tekrar baktırdım birden düşmüş değerler bugünde böyle dedi ilaçları kesiyorumKimyasal gebelik olabilir mi
İnşallah canım moralimi bozmuyorum ki onu geçtim kaşık ağrım var bel ağrım var birde buna ek benim gögüsüm de damar hiç belli olmaz dı şimdi mavi damar belli olmuş meme ucuma kadar gidiyor allahtan ümit kesilmez bekleyip görücecaz ayın 19 ü test vericemCanım gec yerlesti belkide yada test bozuk hemen umudunu yitirmek icin cok erken stres yapma bende 4.Gun tertemiz negatif gormustum yani bir gun negatif diye ertesi gun pozitife donmicek diye birşey yok