- 3 Eylül 2022
- 2.701
- 2.489
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.861
Bende 4 ekimde oldum bakalım kaçında olucam:) inşallah hiç bir aksilik olmaz her şey yolunda gider28 eylül’de adet olmuşum döngünün 23.gününde transfer olmuş olacak bir aksilik olmazsa
Bende ilk deneme taze transfer ile hamile kalmıştım. Çift transfer oldu biri tuttu. Şuan bebeğim 1,5 yaşında :) darısı sizin başınıza inşallahAcaba tutmama ihtimali ne kadardır. Önüme gelen hemşireye soruyorum. Böyle olanların ikinci denemesi nasıl sonuçlanıyor diye . Oda bana yani rahmin kabul etmiş bu olumlu bir durumdur falan diyor.
Kizlar bu gün 9. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı siz gorebiliomusunuz. Yoksa bn hayalmi goruyorum
Canım bende goruyorum hatta test otursun sanki cok idrar almis kuzum oturunca at bideKizlar bu gün 9. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı siz gorebiliomusunuz. Yoksa bn hayalmi goruyorum
Kacinci gun embriyosuydu canımKizlar bu gün 9. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı siz gorebiliomusunuz. Yoksa bn hayalmi goruyorum
TM cnm çok hrycanliyimCanım bende goruyorum hatta test otursun sanki cok idrar almis kuzum oturunca at bide
3. Gün embriyosu iki embriyo transfer edildi 7. Gün kan vermiştim 0.3 cikmistiKacinci gun embriyosuydu canım
Kac dk oldu canım yapaliTM cnm çok hrycanliyim
Yukselmis olabilir canim elinde hic kaset test varmi3. Gün embriyosu iki embriyo transfer edildi 7. Gün kan vermiştim 0.3 cikmisti
Malesef hepsini yapmıştım daha onceYukselmis olabilir canim elinde hic kaset test varmi
Suan cizgi daha belirginlesmistir kuzum aydinlik biyerde cekip at bideMalesef hepsini yapmıştım daha once
Daha silik gibi sankiSuan cizgi daha belirginlesmistir kuzum aydinlik biyerde cekip at bide
Biraz bulanik duruyor canım cok batirmis olabilirsin kan testi gunun ne zamandiDaha silik gibi sanki
Cardamba canım dur yeni foto aticam inada bakarmisinBiraz bulanik duruyor canım cok batirmis olabilirsin kan testi gunun ne zamandi
At kuzumCardamba canım dur yeni foto aticam inada bakarmisin
Kuzum silikte olsa görüyorum ben ama cok cok incr sen daha iyi goruyorsundur mutlakaSence gorunuyomu
Evet görüyorum canım desteğin için çok tesekkurederim insallh vardır. Çarşamba günü test günüm ama ben Pzr test vermeyi düşünüyodumKuzum silikte olsa görüyorum ben ama cok cok incr sen daha iyi goruyorsundur mutlaka