-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.881
Ne demek kuzum doktorun dedigi gunde ver bence canım 7.gun sonucunda doktor ne demistiEvet görüyorum canım desteğin için çok tesekkurederim insallh vardır. Çarşamba günü test günüm ama ben Pzr test vermeyi düşünüyodum
Dr söylemedim kesinlikle erken tarihte yapma demiştiNe demek kuzum doktorun dedigi gunde ver bence canım 7.gun sonucunda doktor ne demisti
Anladim canım gununu bekle bence bende oyle yaptim 5.Embriyosu oldugi halde 12 gunden once kan verme dedi pazartesi kan gunum benimde ama idrar testi yapmama konusunda doktoru dinlemedim tabiDr söylemedim kesinlikle erken tarihte yapma demişti
Maşallah Rabb'im bağışlasın size. İnşallah hepimizin tutar da bu stresimiz biterBende ilk deneme taze transfer ile hamile kalmıştım. Çift transfer oldu biri tuttu. Şuan bebeğim 1,5 yaşında :) darısı sizin başınıza inşallahşimdi kardeş için kolları sıvadık ikinci denemem de negatif sonuç aldım. Şimdi bir kaç ay ara verip yeniden başladım. 18 inde kontrolüm var estrofem kullanıyorm şuan. Benmde yüksek ihtimal 24 ü civarı gibi transfer olur diye tahmin ediyorum eğer kalınlaşmada sorun olmazsa. 3. Gün iyi kalite ve 6. Gün iyi kalite embriyom kaldı. Bakalım hangisini transfer edecekler
YaaKızlar benim kan değerim düşmüş maalesef bundan sonra napmam gerekiyor bilmiyorum
Canım kan testini mi bekliyorsunKoskoca 8 gün var daha önümüzde geçmek bilmiyor
Evet canımCanım kan testini mi bekliyorsun
Benim de transfere var o kadarKoskoca 8 gün var daha önümüzde geçmek bilmiyor
YaaBenim de transfere var o kadar
Erken gebelik testi yapsan çıkar aslında da .Yaaonu beklemek de zor ama bunu beklemek başka zor
Senin ilk denemen miydi cnm unutuyorum yaYaaonu beklemek de zor ama bunu beklemek başka zor
Erken gebelik yapsana ben duramıyorum transfer sonrası 4.günde öğrendim ilkiniYaaonu beklemek de zor ama bunu beklemek başka zor
Doktorun ne dedi canımKızlar benim kan değerim düşmüş maalesef bundan sonra napmam gerekiyor bilmiyorum
Biri daha bekledi eğer bekleyenlerin hepsi pozitif çıkarsa o gazla bende kan testini beklerim. Totem yaparımErken gebelik yapsana ben duramıyorum transfer sonrası 4.günde öğrendim ilkini
Bekleyen ve negatif çıkana denk geldim bu ay ben bu totem riskliBiri daha bekledi eğer bekleyenlerin hepsi pozitif çıkarsa o gazla bende kan testini beklerim. Totem yaparım
Hahhaaa hiç güleceğim yoktuBekleyen ve negatif çıkana denk geldim bu ay ben bu totem riskliYaşasın çift çizgiiiii
4 güncük çünkü erken gebelik testiHahhaaa hiç güleceğim yoktu. Bende çift çizgi meraklısıyım da bakalım. O değilde şimdi transferden önce iyi gülüyoruz. Ama transfer olduktan sonra gün gün belirti arayacaz karşılaştırma yapacaz. Gerim gerim gerileyeceğiz.
Vala canım bende bilmiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah4 güncük çünkü erken gebelik testiben Cidden doğru söylüyorsun nasıl geçircez bu süreci hiç bilmiyorum