- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 27
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.741
Evde değilim suandaa o zaman mı anlaşılıyormusBide testi acip atabilirmisin canım icini acip
Evde değilim suandaa o zaman mı anlaşılıyormus
canım erken gebelik testleri daha iyi sonuç veriyorSabah böyle bişey gözüktü ama ilk üç dakikada değil lavodan cıktıktan sonra baktım 10 dk sonra falan kurumamıstı daha
Evet ondan yoktu evde normal kaset vardıda aldım onuda yarın sabah yaparım artıkcanım erken gebelik testleri daha iyi sonuç veriyor
AnladımmYok kuzum cizgiyi daha rahat goruruz diye dedim artimet test bulabilirsen al aksam yaparsin sabahtan aksama bile koyulasiyor test
Bende pazartesi günü transfer oldum hiç belirtim yok gibi bel ağrım var ama o bende her zaman oluyor adet olacağımda da oluyor.Bende şuna öyleyim canım pazartesi transfer oldum bende
Canım naptın ? Kan verdin miiiIlk gunler kasik ve asiri derecede bacak agrisi oldu 7 gunden beri azaldi acaba dustu mu diyorum uzuluyorum, 5. Gun gecesi de az bisi pembe lekelenme yasadim o gun de asiri agrim olmustu. Ama belirti mi ilaclardan mi bilmiyorum.
Yaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerimCanım naptın ? Kan verdin miii
Hadi hayırlı olsun darısı kesenin kalp atışının başınaYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Benimde 19 Ekim Perşembe dedi doktorum progestan fitil günde iki defa prednol hap monodoks hap progestan iğne iki ampul günde bir defa ve tabiki olmazsa olmazımız estrofem günde 3x2Kızlaar doktor kontrolüm vardı 19 ekim son kontrol muhtemelen 24 ekim gibi transfer olacak
Maşallahhh sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
5.gün embriyo ise çıkar bugünKızlar bugün transferden sonra 10.günüm. Doktorum 12.gün pazartesi test istedi ama sabırsızım. Tek embriyo transferi 10.gün testte çıkar mı çıksa bile düşük mü çıkar ?
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Tebrik ederimn canım saglikla gelsinYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Muhtemelen bu liste benim de aynı olacak canım perşembe başlarız biz de şuan estofrem günde 6 benimdeBenimde 19 Ekim Perşembe dedi doktorum progestan fitil günde iki defa prednol hap monodoks hap progestan iğne iki ampul günde bir defa ve tabiki olmazsa olmazımız estrofem günde 3x2benim doktorum da daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı çok temkinli tek embriyo olsun diyor ama ben iki olsun diyorum bakalım hangimizin dediği olacak
Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Ay aynı gün oluyoruz Allahın izniyle inşallah canımKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve perşembe günü transferrrr inşallah
Canım döngünün kaçıncı günü oluyor perşembe ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilecekAy aynı gün oluyoruz Allahın izniyle inşallah canım