2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bugün transferden sonra 10.günüm. Doktorum 12.gün pazartesi test istedi ama sabırsızım. Tek embriyo transferi 10.gün testte çıkar mı çıksa bile düşük mü çıkar ?

Kızlaar doktor kontrolüm vardı 19 ekim son kontrol muhtemelen 24 ekim gibi transfer olacak
Benimde 19 Ekim Perşembe dedi doktorum progestan fitil günde iki defa prednol hap monodoks hap progestan iğne iki ampul günde bir defa ve tabiki olmazsa olmazımız estrofem günde 3x2 benim doktorum da daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı çok temkinli tek embriyo olsun diyor ama ben iki olsun diyorum bakalım hangimizin dediği olacak

Yaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ben de 4 ekimde transfer oldum ama 12.gün test istediler 5.gün embriyosu için kararsızım bugün test versem mi acaba ? Ekim transfer grubu çok güzel ilerliyor gaza geldim

Muhtemelen bu liste benim de aynı olacak canım perşembe başlarız biz de şuan estofrem günde 6 benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…