-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.721
Ayy ben de ilk anesteziden ağlarayarak uyanmıştım ama ağrım var diye değil. Neden ağladığımı da bilmiyorum doktor eşime diyorki niye ağlıyor eşim de diyorki o duygusal biraz ondandıraldım anestezi ağlayarak uyandım zaten ağrım var diye
hahahahahahahahahahaahahhaahhahahahaAyy ben de ilk anesteziden ağlarayarak uyanmıştım ama ağrım var diye değil. Neden ağladığımı da bilmiyorum doktor eşime diyorki niye ağlıyor eşim de diyorki o duygusal biraz ondandır
Bende İstanbul dayımmYok istanbulda yaşıyorum ben. Hastane gebzede
Bende valla ağlayarak uyandım agridanaldım anestezi ağlayarak uyandım zaten ağrım var diye
Sende kaç toplanmıştıBende valla ağlayarak uyandım agridan
Amin canım cümlemizi inşallahGözün aydın olsun rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
ayyy korkmayın. PCOS gibi bi durumunuz yoksa 25-30 tane yumurta almıyorlar zaten. Benim yumurta toplama işlemimden sonra olan en büyük ağrım gaz sancısıydı. Onda da yarım saat bir saatlik yürüyüşlerle birkaç gün içinde tamamen geçti.yaaaaaaa((
Bende şuna öyleyim canım pazartesi transfer oldum bendekızlar resmen adet sancısı gibi bir şey çekiyorum su an
Test yaptırdını mı ? Güzel haberlerinizi bekliyoruzBen
Dondurulmus 6. Gun transferi oldum kan testi günüm yarin kaset test yapmadim, yarin durumum belli olur canim.
Hayırlara vesiledir inşaallah moralini bozmakızlar bu sabah bende adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım belim felan ağrıyordu
Testinizin markası neydi acaba bugün almayı planlıyorum da
+1 oldum olcam gibi ağrısı var hem ağrısı hem şişi her şeyiylekızlar resmen adet sancısı gibi bir şey çekiyorum su an
Sabah böyle bişey gözüktü ama ilk üç dakikada değil lavodan cıktıktan sonra baktım 10 dk sonra falan kurumamıstı dahaCanim artimet yaptim bide albi erken teste days comforttu inşallah pozitif gorursun guzel haberlerini bekliyoruz
Kacinci gunun canımSabah böyle bişey gözüktü ama ilk üç dakikada değil lavodan cıktıktan sonra baktım 10 dk sonra falan kurumamıstı daha
Bugün transferi saymazsam beşinci günKacinci gunun canım
Bugün transferi saymazsam beşinci gün
Bir karartı var gibi ama bilemedim heveslenmek istemiyorumBence var cizgi sen daha net goruyorsundur zaten erkenn gebelikte dahada net cikar bence benimde oyleydi kaset testlerin hepsi cok iyi degil bazilari net cikariyor
Bir karartı var gibi ama bilemedim heveslenmek istemiyorum