- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.021
Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acabaMerhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah
Canım sıkıca tutunsunlar Rabbim evladını(larını) kucağına almayı nasip etsinBen de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah
Amin hepimize nasip olsun inşaallahCanım sıkıca tutunsunlar Rabbim evladını(larını) kucağına almayı nasip etsin
Yaa MerveCanım inanır mısın vajinismus zamanımdan beri seni takip ediyorum kalbinin güzelliği burdan bile hissediliyo. Senin yazdıklarında aşmamda cok etkiliydi ve suan hamileyim 2 aylık.senin için çok dua ediyorum mucizen seni bulcak inşallah
Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acaba
Çok az kaldı inşallah müjdeli haberini bekliyorum sabırsızlıklaYaa Mervemesajın beni çok duygulandırdı ki
Bak o illetten kurtulmuş şimdi de meleğini bekliyorsunteşekkür ederim
dualarınıza çok ihtiyacım var inşAllah bende hamileyim diyeceğim
SelammmSelammmm güzel anne adaylarımm
Nasıl gidiyor
Bugün estrofemi 3’e çıkardık pazartesi gününü iple çekiyorum
Merhaba bende bende bu ay olucam kaç tane donduruldu bide kaç embriyo transfer edilecekKızlar herkese merhaba bende bu ay transfer olcam inşallah Allahtan bi şey gelmezse. Hayırlı güzel haberler diliyorum hepinize
Yaşınız kaç benim doktorumMerhabalar bende yeni üye oldum tup bebege 16 ağustos başladık 2 Ekim yumurta toplandi 33 taneydi ama 10 tane boş çıktı 11 tane dollendi 5nci güne 2tane yetişti ikiside donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum rahim kalınlığına bakacak dedi olmazsa 1 ay daha erteleriz tek mi çiftmi transfer daha iyi ben çift istiyodum qma yastan dolayı doktor 1 tane olması gerekiyo dedi
Merhabalar. Herhangi bir belirtiniz var mı ben de 3 Ekim de oldum çift embriyo transferiBenim de 3 Ekim transfer
Hayırlısı olsunnHüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim
İlk denemeler çok heyacanli olur rabbim pozitif görmeyi nasip etsinMerhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah
Merhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah
Yaşım 21 2 senelik evliyim eşimden dolayı tup bebege başladık sperm sayisi cok düşüktü bizde vakit kaybetmeyelim dedikYaşınız kaç benim doktorum
duruma göre bakarız tek mi çift mi olacağına karar veririz dedi ben çift istiyorum diyince çift koyalım o zaman dedi
Sadece alt açık oluyor yiyip icebilirsinMerhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam
Polikistik over mi var canım sende?Merhabalar bende yeni üye oldum tup bebege 16 ağustos başladık 2 Ekim yumurta toplandi 33 taneydi ama 10 tane boş çıktı 11 tane dollendi 5nci güne 2tane yetişti ikiside donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum rahim kalınlığına bakacak dedi olmazsa 1 ay daha erteleriz tek mi çiftmi transfer daha iyi ben çift istiyodum qma yastan dolayı doktor 1 tane olması gerekiyo dedi
Hiç test yapmadın miSelam kızlar bugun benim transfer sonrasi 6. Gunum bacak agrisi kasik agrisi kalca agrisi devam ediyor, dun gece pembemsi cok az bi lekelenme oldu ve asiri kasik agrim oldu bugun daha az agriyor, kanama devam etmedi cok şükür.
Ewet esimdede sperm düşüklüğü vardiPolikistik over mi var canım sende?
Bu arada yaşın 20 mi çok gençsin
Rahim kalınlaştırmak için içinde östrojen hormonu var canım benim transfer tahmini 20-21 ekim gibi pazartesi kontrolden sonra belli olacakSelammm
Sizin ne zaman transfer estrofem nedir benim 23 ü transfer ama öyle bir ilaç kullanmıyorum
Anladım canım inşAllah pozitifle sonuçlanırEwet esimdede sperm düşüklüğü vardi