2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acaba

Yaa Mervemesajın beni çok duygulandırdı ki
Bak o illetten kurtulmuş şimdi de meleğini bekliyorsun teşekkür ederim
dualarınıza çok ihtiyacım var inşAllah bende hamileyim diyeceğim

Hüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim
Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acaba

Yaa Mervemesajın beni çok duygulandırdı ki
Bak o illetten kurtulmuş şimdi de meleğini bekliyorsun teşekkür ederim
dualarınıza çok ihtiyacım var inşAllah bende hamileyim diyeceğim
Çok az kaldı inşallah müjdeli haberini bekliyorum sabırsızlıkla hep duamdasın cok sevinicem gördüğümde Rabbim o sevinci yaşatsın inşallah hayırlısıyla sağlıkla

Merhabalar bende yeni üye oldum tup bebege 16 ağustos başladık 2 Ekim yumurta toplandi 33 taneydi ama 10 tane boş çıktı 11 tane dollendi 5nci güne 2tane yetişti ikiside donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum rahim kalınlığına bakacak dedi olmazsa 1 ay daha erteleriz tek mi çiftmi transfer daha iyi ben çift istiyodum qma yastan dolayı doktor 1 tane olması gerekiyo dedi

Yaşınız kaç benim doktorum
duruma göre bakarız tek mi çift mi olacağına karar veririz dedi ben çift istiyorum diyince çift koyalım o zaman dedi

Hayırlısı olsunn ben acıbadem hastanesine gidiyorum Doç Dr Mustafa Taş canım

İlk denemeler çok heyacanli olur rabbim pozitif görmeyi nasip etsin

Yaşınız kaç benim doktorum
duruma göre bakarız tek mi çift mi olacağına karar veririz dedi ben çift istiyorum diyince çift koyalım o zaman dedi
Yaşım 21 2 senelik evliyim eşimden dolayı tup bebege başladık sperm sayisi cok düşüktü bizde vakit kaybetmeyelim dedik

Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam
Sadece alt açık oluyor yiyip icebilirsin

Polikistik over mi var canım sende?
Bu arada yaşın 20 mi çok gençsin

Selammm
Sizin ne zaman transfer estrofem nedir benim 23 ü transfer ama öyle bir ilaç kullanmıyorum
Rahim kalınlaştırmak için içinde östrojen hormonu var canım benim transfer tahmini 20-21 ekim gibi pazartesi kontrolden sonra belli olacak
Şuan başka ilaç kullanmıyor musun peki?
Belkide seninki dogal siklus olacak yani kendiliğinden takip edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…