2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Normalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirim

Normalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirim
İnşallah cnm temennimiz emek veren candan yürekten isteyen herkeze Allah'ın bu güzel duyguyu tattirmasi

Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam

Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam
Merhaba. Opu gibi sadece altı çıkarıyorsun üstten de sutyen kalıyor. Embriyolog bana tok karnına ve idrara sıkışık gel dedi. Açlığı opuda istiyorlar sedasyon verdikleri için. Yani tok karnına gidebilirsin ben sabah erken kalkıp hem kahvaltı yapıp hem de bol su içmeyi düşünüyorum

Merhaba opu da beni komple soyup ameliyat önlüğü giydirdiler. Valla heyecandan zor yerim de ananas iyi diyolar bi iki meyve yerim öyle giderim aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum muayene bile canımı yakıyor Allah büyük sabretcez

Kızlar boşverin ya . Kendinizi bu kadar kasmayın normalmiş gibi düşünün . Yoksa stresle baş edemezsiniz. Ben kendimden biliyorum aşırı düşününce strese giriyorum kendimi kasıyorum. Vucudüm bile geriliyor. Sakin kalmaya çalışalım inşallah her şey güzel olacak

İlk iki opuda beni de tamamen soymuşlardı ama sonuncu dediğim gibi oldu. Ben de çok heyecanlıyım ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun

Sizin transfer daha olmamıştı demi suan sadece estrofemmi kullanıyorsunuz. Bir sürü ilaç igre olunca hangisi ne etki yapıyor bilemiyorum.
Daha olmadı canım bu ikinci transferim ilk başta estrofem dokunuyo bana sonradan alışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…