2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsunn 🥰 ben acıbadem hastanesine gidiyorum Doç Dr Mustafa Taş canım🥹
Yaa o doktor sürekli karşıma çıkıyor🤩 instada falan hep pozitif videolarını görüyorum inşallah sizi de pozitifle müjdeler hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🥰bu tedavim başarısız olursa ikinciye ben de ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da ilk doktorunuz da mı oydu

Rahim kalınlaştırmak için içinde östrojen hormonu var canım benim transfer tahmini 20-21 ekim gibi pazartesi kontrolden sonra belli olacak💜
Şuan başka ilaç kullanmıyor musun peki?
Belkide seninki dogal siklus olacak yani kendiliğinden takip edilecek🌹
Şuan 2 tane vitamin coraspirin , dekort ve cyclo progynova bunları hergün kullanıyorum canım bende cuma günü gideceğim kontrole eğer sıkmayı olmazsa bende de 23 ğ transfer gözüküyor 🤭🥰

Yaa o doktor sürekli karşıma çıkıyor🤩 instada falan hep pozitif videolarını görüyorum inşallah sizi de pozitifle müjdeler hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🥰bu tedavim başarısız olursa ikinciye ben de ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da ilk doktorunuz da mı oydu
Âmin canım âmin hepimiz burada tedavilerimiz de pozitif sonuçlarımızı alalım
İnşallah hiç gerek kalmasın çiçeğimm🥰💜🙏🏻 Benim zaten ilk tedavi direk ona gittim

Kızlar bişey soracağım 4 ekimde adet oldum doğal transfer yapacak doktorum ilaçsız.. Tahmini aşağı yukarı ayın kaçı gibi olur transferim sizce?

X