- 26 Eylül 2023
- 680
- 836
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.041
Estrofem rahim kalinlastiriyor embriyonun rahme iyi tutunması için küçük minik bir hap bende 23 der transfer olucamSelammm
Sizin ne zaman transfer estrofem nedir benim 23 ü transfer ama öyle bir ilaç kullanmıyorum
İnşallah Allah hepimizin emegini boşa cikramsinAnladım canım inşAllah pozitifle sonuçlanır
Benide listeye eklermisiniz ekimde transfer tek embriyokaç adet yumurta toplandı acaba girdiniz mi bugün opuya
Ben yarın yapmayı düşünüyorum 8.gün olacakKızlar aranizda test yapan yok mu gözümüz pozitif görsün
Ben de gebelik testi kalmamış ovulasyon testiyle çıkar mı acaba sabahtan ilk idrarla yapsamKızlar aranizda test yapan yok mu gözümüz pozitif görsün
Yaa o doktor sürekli karşıma çıkıyorHayırlısı olsunnben acıbadem hastanesine gidiyorum Doç Dr Mustafa Taş canım
Öyle gerçekten ilk ve son olur hayırlısıyla kavuşuruz ilk denemede inşallah rabbim hepimize nasip etsin isteyen herkese inşallahİlk denemeler çok heyacanli olur rabbim pozitif görmeyi nasip etsin
Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişlerBen de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah
Şuan 2 tane vitamin coraspirin , dekort ve cyclo progynova bunları hergün kullanıyorum canım bende cuma günü gideceğim kontrole eğer sıkmayı olmazsa bende de 23 ğ transfer gözüküyorRahim kalınlaştırmak için içinde östrojen hormonu var canım benim transfer tahmini 20-21 ekim gibi pazartesi kontrolden sonra belli olacak
Şuan başka ilaç kullanmıyor musun peki?
Belkide seninki dogal siklus olacak yani kendiliğinden takip edilecek
Merhaba evet oldum 20 dk önceCanım naptın oldun mu transfer
Âmin canım âmin hepimiz burada tedavilerimiz de pozitif sonuçlarımızı alalımYaa o doktor sürekli karşıma çıkıyorinstada falan hep pozitif videolarını görüyorum inşallah sizi de pozitifle müjdeler hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bu tedavim başarısız olursa ikinciye ben de ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da ilk doktorunuz da mı oydu
Canım sıkıca tutunsun sana inşallah tek embriyo mu çift miMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım
Konulacak embriyonun gününe göre değişiyor. Genelde reglin 16-20. Günler arası transfer planlanıyorKızlar bişey soracağım 4 ekimde adet oldum doğal transfer yapacak doktorum ilaçsız.. Tahmini aşağı yukarı ayın kaçı gibi olur transferim sizce?
Cuma günü kontrole gidecekmişin ya canım o zaman az çok belli olur şifa olsunnnŞuan 2 tane vitamin coraspirin , dekort ve cyclo progynova bunları hergün kullanıyorum canım bende cuma günü gideceğim kontrole eğer sıkmayı olmazsa bende de 23 ğ transfer gözüküyor
İnşallah inşallahÂmin canım âmin hepimiz burada tedavilerimiz de pozitif sonuçlarımızı alalım
İnşallah hiç gerek kalmasın çiçeğimmBenim zaten ilk tedavi direk ona gittim
Evet canım herkese olsun inşallah ilk denememiz bakalım Allahım nasip eder inşallahCuma günü kontrole gidecekmişin ya canım o zaman az çok belli olur şifa olsunnn
İnşaallahHadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişler
Hadi hayırlı olsun müjdeli haberi birlikte veririz inşaallahMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım