- 17 Mayıs 2023
- 169
- 233
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.061
Hayırlı olsunnnnMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım
Benim bugün ikiye çıkıyo ve çok yan etki yaşıyorum deliricemSelammmm güzel anne adaylarımm
Nasıl gidiyor
Bugün estrofemi 3’e çıkardık pazartesi gününü iple çekiyorum
Güzel haberlerini alalım inşallah canımMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım
İlk günler çok yan etki yaptı bana biraz daha normale döndüm sanırım bünye alıştı seninde öyle olurBenim bugün ikiye çıkıyo ve çok yan etki yaşıyorum deliricem
Korkma kız az silik çıksın yeterBen yarın yapmayı düşünüyorum 8.gün olacakama korkuyorum
İnşallah güzel mutlu haberlerini vermek nasip olurMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım
Ay inşallah canım ya biliyorum rahatlıcam biraz vücut alışınca daha alışmadıİlk günler çok yan etki yaptı bana biraz daha normale döndüm sanırım bünye alıştı seninde öyle olur
Valla insan sersem gibi oluyorAy inşallah canım ya biliyorum rahatlıcam biraz vücut alışınca daha alışmadı
Evet çıkarBen de gebelik testi kalmamış ovulasyon testiyle çıkar mı acaba sabahtan ilk idrarla yapsam
Ben bir 45 dk kadar yattım sonra gittimAmin arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben yarım saat yatıp WC’ye kalktım direkt dayanamadım idarara daha fazla
YaaBenim bugün ikiye çıkıyo ve çok yan etki yaşıyorum deliricem
Ben de öyle yapmıştım canım tutunmuştu bebeğim için rahat olsunAmin arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben yarım saat yatıp WC’ye kalktım direkt dayanamadım idarara daha fazla
Ben çıldıracak gibi hissediyorum önüme biri çıksa parçalıcamValla insan sersem gibi oluyor
Canım içim çok kötü hey heylerim üstümde şuurum bulanık gibi üşüyorum terliyorum herkes alttan alıyo beniYaaNe gibi yan etki var sende kuzucum bende bişey yok
Canım benim 4 tane kaldı dondurulmuş olan bir tane transfer olacak yaşım 29Merhaba bende bende bu ay olucam kaç tane donduruldu bide kaç embriyo transfer edilecek
Canım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericemKızlar aranizda test yapan yok mu gözümüz pozitif görsün
Canim bende 4 ekimde oldum surekli reglin ilk gunu gibi agrim oluyorMerhabalar. Herhangi bir belirtiniz var mı ben de 3 Ekim de oldum çift embriyo transferi
Canim test yap yerlesme kanamasidir❤Selam kızlar bugun benim transfer sonrasi 6. Gunum bacak agrisi kasik agrisi kalca agrisi devam ediyor, dun gece pembemsi cok az bi lekelenme oldu ve asiri kasik agrim oldu bugun daha az agriyor, kanama devam etmedi cok şükür.
Maşallah valla gözüm gönlüm açıldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericem