2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugun benim transfer sonrasi 6. Gunum bacak agrisi kasik agrisi kalca agrisi devam ediyor, dun gece pembemsi cok az bi lekelenme oldu ve asiri kasik agrim oldu bugun daha az agriyor, kanama devam etmedi cok şükür.
Yerleşme kanaması olabilir mi canım inşallah öyledir

Bilmiyorum inşallah ya. Doktorumu aradim bazen progesteron eksiklliginde kanama olabiliyor dedi bugunku igneni vurulmadiysan hemen vurul dedi hemen vuruldum sanki kasik agrim azaldi ama psikolojik de olabilir 😃
Olabilir 😄 transfer sonrası herkese mi progesteron iğnesi veriliyor acaba

Merhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah 🥰

Evett mavişimmmm🥰🥰🥰 16 ekim kontrolüm var sonra tarih belli olacak kuzucumm dua edin 🫠🌼🙏🏻
Canım inanır mısın vajinismus zamanımdan beri seni takip ediyorum kalbinin güzelliği burdan bile hissediliyo. Senin yazdıklarında aşmamda cok etkiliydi ve suan hamileyim 2 aylık.senin için çok dua ediyorum mucizen seni bulcak inşallah😇💜

X