- 3 Eylül 2022
- 2.700
- 2.477
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.001
Folbiol dediğiniz gibi ama decavit hayvan gibiBen decaviti yanlış hatırlamıyorsam birde folbiolu hamileyken kullanmıştım kahverengi bonibom gibi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folbiol dediğiniz gibi ama decavit hayvan gibiBen decaviti yanlış hatırlamıyorsam birde folbiolu hamileyken kullanmıştım kahverengi bonibom gibi demi
Hayvan gibi olanda vardı boğazımda kalıyordu kusuyordum hemenFolbiol dediğiniz gibi ama decavit hayvan gibi
Evet ya zor yutuyorum bendeHayvan gibi olanda vardı boğazımda kalıyordu kusuyordum hemen
Doktor sadece folik asit verdi onu içtimDaha vitaminleri icmedin yani bende içmedim inşallah doktor kızmaz
ben dün regli oldum bugün sabah kan verdim yarın muayene olucam ona göre gün belirlenicekPek görünmüyorsunuz. Sizin tramsferiniz ne zaman
Hadi hayırlısı inşallahben dün regli oldum bugün sabah kan verdim yarın muayene olucam ona göre gün belirlenicek
Yerleşme kanaması olabilir mi canım inşallah öyledirSelam kızlar bugun benim transfer sonrasi 6. Gunum bacak agrisi kasik agrisi kalca agrisi devam ediyor, dun gece pembemsi cok az bi lekelenme oldu ve asiri kasik agrim oldu bugun daha az agriyor, kanama devam etmedi cok şükür.
Bilmiyorum inşallah ya. Doktorumu aradim bazen progesteron eksiklliginde kanama olabiliyor dedi bugunku igneni vurulmadiysan hemen vurul dedi hemen vuruldum sanki kasik agrim azaldi ama psikolojik de olabilirYerleşme kanaması olabilir mi canım inşallah öyledir
Olabilir transfer sonrası herkese mi progesteron iğnesi veriliyor acabaBilmiyorum inşallah ya. Doktorumu aradim bazen progesteron eksiklliginde kanama olabiliyor dedi bugunku igneni vurulmadiysan hemen vurul dedi hemen vuruldum sanki kasik agrim azaldi ama psikolojik de olabilir
Bana önceki denemelerde verilmişti bunda sadece kanama olursa vurul dediOlabilir transfer sonrası herkese mi progesteron iğnesi veriliyor acaba
Canım naptın oldun mu transferBenimde transferim yarın Vera senin için dua edicem
Doktoruna bagli canim, benim doktorum hem igne hem fitil verdi kimsi sadece fitil veriyor kimisi sadece igne, eger doğal transfer olacaksa hic bisi verilmiyor diye biliyorumOlabilir transfer sonrası herkese mi progesteron iğnesi veriliyor acaba
Sımsıkı tutunsunlar canımm annişlerine hadi pozitif haberlerini alalım burdanBen de transferimi oldum kızlar. İki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22 ekim ama pazara denk geliyor 23 ünde yaptırırım inşaallah
Canım inanır mısın vajinismus zamanımdan beri seni takip ediyorum kalbinin güzelliği burdan bile hissediliyo. Senin yazdıklarında aşmamda cok etkiliydi ve suan hamileyim 2 aylık.senin için çok dua ediyorum mucizen seni bulcak inşallahEvett mavişimmmm 16 ekim kontrolüm var sonra tarih belli olacak kuzucumm dua edin
Aminnn hep beraber inşaallahSımsıkı tutunsunlar canımm annişlerine hadi pozitif haberlerini alalım burdan