- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.604
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.441
Allahın izniyle bişey yoktur canım parçalı ve yoğun kırmızı değilse korkma demişti doktorum yerleşme ve genişlemeden olur dediKizlar yeniden kanamam oldu ..yarın kalp atışı için gidecem..öyle fazla değil ama kırmızı dört leke falandı ..doktoruma yazdım da korktum yeniden ..
Canım bi acile mi gitsen imkanın var mı şuan gitmek içindüşük önleyici iğne vurdum..
Ama tekrar geldi biraz..bakalım iğne etki etse belki durur..karın ağrım var biraz ..
Canım ayaklarını yukarı dik öyle yat düz uzan sırt üstüdüşük önleyici iğne vurdum..
Ama tekrar geldi biraz..bakalım iğne etki etse belki durur..karın ağrım var biraz ..
Evet diğer kese küçüktü hatta hala diğerine göre küçük ama içinde bebek ve kalp atışı gözüktü çok şükürMaşaallah çok sevindim doğru hatirlamisimdiğer kese sonradan gelişmisti dimi
Çok şükür gönlüne göre olmuşEvet diğer kese küçüktü hatta hala diğerine göre küçük ama içinde bebek ve kalp atışı gözüktü çok şükür
Amin inşallah canım darısı isteyenlere inşallahÇok şükür gönlüne göre olmuşsağlıkla ilerlesinler büyüsünler bebişler
Biraz moralimi düzelttiniz inşallah dediğiniz gibi olurBenimde 6.gune gidem iki embriyom vardı ve donduruldu gelişimleri geç olduğu için 6.gune bırakıyorlar ama aslında 5.gunki embriyo durumundalar geç ilerliyor sadece yani merak etmeyin doktorunuz kalitesi iyi derse sorun olmaz
Su ya su ben de diyorum sudan iğrenir mi bi insan özellikle sabahlarıYemin ederim aynısını sorcaktım su içtikten sonra midesi bulanan var mı diycektimBi sabah kahvaltısı sonrası öğürdüm bugün bi de her su içtiğimde bi bulantı oluyo diyodum acaba gaz mı var midemde ondan mı oluyo yoksa hamilelik etkisi mi
Haberlerini bekliyoruz canım inşallah artmaz durduysa artmıyor genelde. Benim arkadaşımın böyle 27 gün kanaması oldu bebişi doğdu çok şükür hiç korkmaKizlar yeniden kanamam oldu ..yarın kalp atışı için gidecem..öyle fazla değil ama kırmızı dört leke falandı ..doktoruma yazdım da korktum yeniden ..
Benimde once baya kan geldi durdu ertesi gun samirim kalan pis kandi kahve leke geldi durdu doktora gittim bebek gayey iyi dedi cok sukur seninde iyidir kalbini ferah tut ama seni cok iyi anliyorum kanama kesilmesine bebeği gormeme ragmen endiseleniyorim benimde kendi doktorumda yarin randevumdüşük önleyici iğne vurdum..
Ben de de yok belirti sadece ara ara ağrılarım oluyor midem falan bulanmiyor 6+4 üm inşaallah yarın da biz gitcez hem keseye hem kalp atışınaBende hiç belirti yok çok mu erken acaba mide bulantısı olmasın diye hep dua ediyorumdun zatenyarın kese göreceğiz inşallah bir mi iki mi
aynı gün transfer olmuşuz sanırım kaç embriyor transfer edildi sizi de listeye ekleyim miBen de de yok belirti sadece ara ara ağrılarım oluyor midem falan bulanmiyor 6+4 üm inşaallah yarın da biz gitcez hem keseye hem kalp atışına
Maşallah canım benimm sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar günaydın bugün 8 haftalık olmuşuz
İlk defa hamileliğim bu kadar ilerledi umarım sorunsuz bu şekilde devam eder sizlerle de paylaşmak istedim
Maşallah canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar günaydın bugün 8 haftalık olmuşuz
İlk defa hamileliğim bu kadar ilerledi umarım sorunsuz bu şekilde devam eder sizlerle de paylaşmak istedim
Bende bugün hem kese hemde kaç haftalık onu öğreneceğim net olarak sizin transferiniz benden önceydi sanırımBen de de yok belirti sadece ara ara ağrılarım oluyor midem falan bulanmiyor 6+4 üm inşaallah yarın da biz gitcez hem keseye hem kalp atışına
Kaliteli embriyolariniz olsun inşaallahBiraz moralimi düzelttiniz inşallah dediğiniz gibi olur
Kızlar günaydın bugün 8 haftalık olmuşuz
Açlık konusu da var evetSu ya su ben de diyorum sudan iğrenir mi bi insan özellikle sabahlarıbir de sürekli tokum gün içerisinde ama sonra bi acıkıyorum 5 dkka içinde her şeyi yemezsem bayılıvercekmişim gibi
Haberlerini bekliyoruz canım inşallah artmaz durduysa artmıyor genelde. Benim arkadaşımın böyle 27 gün kanaması oldu bebişi doğdu çok şükür hiç korkma
İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızgözlerim doldu
sağlıkla kucağına al inşallah
Canim kacta gidiceksin bizide haberdar etKizlar yeniden kanamam oldu ..yarın kalp atışı için gidecem..öyle fazla değil ama kırmızı dört leke falandı ..doktoruma yazdım da korktum yeniden ..