-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.421
Belki değişmez canım ben içinde özellikle iyot folik asit gibi şeyler içeren bişey istiyorum. Doktorum da beslenerek al diyo ama balık yiyemiyorum cidden sevmiyorum belki cevizdeki yeterli olur balık gitmiyo ben de. Kaç tane ceviz yersem günlük omega3 alabilirim diye sorucam
Evet içinde folik asit var canım hatta mineral olarakta zengin bakalım sonraki doktor degistirmezse...Bnde decavit kullniyorum ..tüp bebek doktorum folic asit verdi ..ama.kadin doğum doktorum decavit kullan içinde zaten folit var dedi foliti biriaktim
Heyecanlıyım bende çünkü doktor ikiz olabilir demisti kan değerlerimden dolayı15 gün önce yaşadım bu heyecanı tek mi çift mi
İnşallah canım olmayalım bulantiya hiç dayanamiyorum ben çok şükür şimdilik yok Allah sanada kolaylıklar versin şuan en geriden gelen benim sanırım yazdiklariniz çok faydalı oluyor benim içinİnşaallah canım. Şu 9 ay bulantı çekenlerden olmayalım da
Afiyet şifa olsun yarasın bebişeeBende balık cok seviyorum ya hergun yiyebilirim ama fazlası zarar diye haftada bir iki kez yiyorum iyot ve mineral de var bu kullandığım vitaminde genelde değişiyormuş bakalım nasıl olacak
Hemen haber bekliyoruzİnşallah canım olmayalım bulantiya hiç dayanamiyorum ben çok şükür şimdilik yok Allah sanada kolaylıklar versin şuan en geriden gelen benim sanırım yazdiklariniz çok faydalı oluyor benim için
Yazarım tabikiHemen haber bekliyoruz
Şimdiye kadar ikiz tutturan yok sayfada
Benim ikiz evet 5+4ken ikisinin kalp atışlarını gördük çok şükür
Ben varımHemen haber bekliyoruz
Şimdiye kadar ikiz tutturan yok sayfada
Ayyy çok pardon kalmamış aklımdaBen varım
Canım inşaallah yarın güzel haberler alırsın da için rahatlar biraz en azındanKizlar yeniden kanamam oldu ..yarın kalp atışı için gidecem..öyle fazla değil ama kırmızı dört leke falandı ..doktoruma yazdım da korktum yeniden ..
İnşallah canım...Canım inşaallah yarın güzel haberler alırsın da için rahatlar biraz en azından
Canım şimdi nasılsın devamı geldi miKizlar yeniden kanamam oldu ..yarın kalp atışı için gidecem..öyle fazla değil ama kırmızı dört leke falandı ..doktoruma yazdım da korktum yeniden ..
Sanki vardı başkası daha ama bende unuttum canımAyyy çok pardon kalmamış aklımda
Başka var mı acaba
düşük önleyici iğne vurdum..Canım şimdi nasılsın devamı geldi mi
Maşaallah çok sevindim doğru hatirlamisimBenim ikiz evet 5+4ken ikisinin kalp atışlarını gördük çok şükür
Gecmis olsun canım bebişin hep sağlıkla tutunsun sanadüşük önleyici iğne vurdum..
Ama tekrar geldi biraz..bakalım iğne etki etse belki durur..karın ağrım var biraz ..
Benimde 6.gune gidem iki embriyom vardı ve donduruldu gelişimleri geç olduğu için 6.gune bırakıyorlar ama aslında 5.gunki embriyo durumundalar geç ilerliyor sadece yani merak etmeyin doktorunuz kalitesi iyi derse sorun olmazKızlaar bugün opudan sonra 5.günüm ve bir adet blastokist aşamasına gelen bir embriyoyu dondurduklarını söylediler kalan 4 ünü ise yarın yani 6.günde takip edeceklerini söylediler sizce bunun sebebi nedir ve bir umudum daha var mıdır sizce
Ben en başından beri ferruh hocaylayım canım sen ege demisinŞükürler olsun boşa korkuttun bizi de analık işte napcan
Ege hocayla mı devam ediyorsun başka doktora mı gittin