2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Erkenmiş görülmedi. Ben kanamadan sonra keseyi gördüğüme çok sevindim allah inşallah kalp atışını da duymayı nasip eder 🙏🏻 24 kasımda doğum günümde kalp atışı için gidicem🩷🩷🩷
Aynı ilerliyordu sürecimi sizle 24 Kasım'da inşaallah ikimizde kalp atışını duyariz. Benim randevum 16:00 da keşke sabah olsaydı ☺️

Aynen canım ..bmde kanamadan sonra kese görmek bile.mutluluk verdi..inşallah en byuk hediye olur 🤲

Aynı ilerliyordu sürecimi sizle 24 Kasım'da inşaallah ikimizde kalp atışını duyariz. Benim randevum 16:00 da keşke sabah olsaydı ☺️
Benim de 14 te artık beklicez napalım😃 aslında 22 sindeydi kalp atışı randevum dr dan çıktım randevu tarihine bakıyordu asistanı içimden acaba 24 üne mi randevu alsam doğum günüme dedim sonra kadın dedi ki 24 üne yazalım mı🥹🥹 ayy yazalım dedim doğum günüm. Çok mutluyum ya allah hepimize şöyle su gibi sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin çok bekledik ya😍😍

Canımm ne guzel cok sevındım bende kanamam olunca ona dua etmıstım ama malesef düşük yaptım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🎈
Az önce arkadaşımla konuşuyordum. Ona da söyledim sana da yazayım şimdi sana konuşmak kolay diceksin ama nisanda ben de düşük yaptım. Sonra burada bazı arkadaşların düşük yaparken doğum yapmak zorunda kaldığını hatta sezeryan olanları gördüm.

Eğer bebek sağlıksız ise zamanında kendiliğinden düşük yapmak da lütufmuş.

Allah en hayırlı zamanda yavruna kavuştursun

ARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
Direkt tüp bebek.hic vakit kaybetme

Kizlar gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bugün 11.gun benim değerim 860 cikmis haftaya kese için çağırdı doktorum ilk hamileliğim olduğu için kendimi çok acemi hissediyorum🤭 ikizmi degilmi diye düşünürken koca bir hafta nasıl bekleyeceğim bakalım 🥰
Benim 8.gun 288, 10.gun 700 çıktı. İkiz gebelik oluştu. Büyük ihtimalle senin de ikiz

Benim 8.gun 288, 10.gun 700 çıktı. İkiz gebelik oluştu. Büyük ihtimalle senin de ikiz
Evet degerlerimiz çok yakın 😍ama belli olmuyormus kese görmeden daha yüksek olup tek olanda var...o nedenle şuan kendimi hangisine aliştiracağim bilemedim 😊 nasıl hissediyorsun ikiz çok farklı bence

Kızlar bir şey sorucam size. Bugün 7 haftalık. Ama özellikle son haftada karnım aşırı şişti hiçbir pantolonum kapanmıyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım 2 kg almış gözüküyorum tartıda. Bu neden olur ya :KK43:

Evet benden istedi daha yaptirmadim 24 dunde randevum ozamana kadar yaptiricam
Bana tahlilleri yaptırıp mail atarsınız dedi. Ben de bugün sağlık ocağına gittim hem gebeliği haber vermek için hem de kan ve idrar örneği verdim ama sağlık ocağı idrar kültürünü yapmıyormuş. Onun için hastaneye gitmem lazım

X