2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şu an benim karnım da öyle 18 eylülden beri ilaç iğne ne varsa kullanıyorum muhtemelen onlar şişiriyor. Çünkü rahim daha o kadar büyümedi sonuçta. Muhtemelen ilaçların etkisi, ödem hee bir de kabızlık varsa o da etkiler. Sabah uyandığımda daha normal karnım ama akşama doğru üç aylık gibi oluyor

Ben de keseyi doğum günümde gördüm 9 kasımda hayatımın en güzel hediyesi oldu

İnşallah sağlıkla ilerler ya hala çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum
Sorma ya ben de içim içimi yiyor millet tadını çıkarıyor ama biz hele de kayıp yaşayanlar şu günler de çok zorlanıyoruz. İnşallah kolaylıkla geçsin sağlıkla kucağımıza alalım yaşlandık endişeden

Ben 5. Haftadayım aynı şekildeyim pantolonlarım olmuyor malesef
Herkes hamile misin karnın çıkmış diyor iş yerinde

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım ultrason kaç gün ile uyumlu doktorun söyledi mi

Aynen ya hepsi içimde kaldı ne süpriz bir şekilde söyleme ne kendim için aynı şekilde bir süpriz yakınlarım vs hep biliyordu. Ee şimdi bile hamileyim diye seslice söyleyemiyorum. Herkes bilmesine rağmen ben hala korkuyorum

Kızlar meraba adetime bikaç gün kala 25 değeriyle hamile oldugumu öğrendim 2 gun sonra yani bugun değerim 64 cıktı ama bu aksamdan beri kasık ağrılarım var adet olcakmış gibi 1-2 kerede peçeteye 1-2 damla acık pembe kahvemsi leke geldi cok korkuyorum yerleşme yaşayanlar bilgi verebilir mi

Merhaba canım. Ben de yerleşme kanaması gördüm. Transferin 8-9-10. günleriydi önce kahverengi lekeydi sonra pembe geldi. Devamlı değildi bir sefer gelse diğer sefer gelmiyordu mesela. Adet olacakmışsın gibi ağrı bir süre devam ediyor zaten. Değerin de katlanmış inşaallah hayırlı bir haber alırsın

İnsallah canım benim cok sağol devamlı degil benimkide damla gibi ara ara peçeteye. Korktum acaba değer mi düşüyor diyd

Bu da bizim kaderimiz işte yeter ki iyi olsunlar büyüsünler biz de böyle yaşıcaz hamileliği ama olsun canları sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…