- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.021
Ben şimdiye kadar iki kere kustum da ama dediğin gibi bulantı var kusturmuyor çok değişik bir şeyKizlar bugun 7+6 olduk 2 gündur kusturmayan bulantilarim var kusmuyorum ama midem bulaniyor
Allah nasip ederse ben doğuma kadar kullanacam ..pıhtılaşma sorunum var diye..arkadaşlar oksapar igneyi ne zamana kadar kullanacağız bilgisi olan var mı
Ne zaman basladi peki ..o hissiyatBen şimdiye kadar iki kere kustum da ama dediğin gibi bulantı var kusturmuyor çok değişik bir şey
On gündür falan var herhaldeNe zaman basladi peki ..o hissiyat
Aynen canım erken olabilir haftaya duyarsınız inşaallahKızlar ben doktor kontrolüne gittim 6+3 bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta sonra gel dedi erken olabilir dedi
İnşallah canım çok korkuyorum ekranda bile göremedikAynen canım erken olabilir haftaya duyarsınız inşaallah
8 haftaya kadar yolu var korkmayınİnşallah canım çok korkuyorum ekranda bile göremedik
Senin yine geç başlamış canımKizlar bugun 7+6 olduk 2 gündur kusturmayan bulantilarim var kusmuyorum ama midem bulaniyor
Benim 5+6 bugün dünden beri bulanti hissi var..diyorum acaba bana mı böyle geliyor ..sabahları özellikle ...miden bulaniyor gibi sonra diyorum Çiğdem saçmalama daha erken diyorum sana öyle geliyor ..Senin yine geç başlamış canım6.haftahı bitirmek üzereyim ve ilk kusma yaşandı Galiba bulantılı geçecek hamileliklerimiz
Bende ozaman sadece bebek gordum 7+2 de duyduk kalp atisi oda vajinal ultrasondanKızlar ben doktor kontrolüne gittim 6+3 bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta sonra gel dedi erken olabilir dedi
Ben baya gec kalmisim hala kusmadim sadece bulaniyorSenin yine geç başlamış canım6.haftahı bitirmek üzereyim ve ilk kusma yaşandı Galiba bulantılı geçecek hamileliklerimiz
Ben hic kusmadim sadece bulaniyorBen şimdiye kadar iki kere kustum da ama dediğin gibi bulantı var kusturmuyor çok değişik bir şey
Yeminle aynı bu şekilde psikolojik sanıyodum boğazım tahriş oldu ondan dedim bugün artık inandım bebişten olduğunaBenim 5+6 bugün dünden beri bulanti hissi var..diyorum acaba bana mı böyle geliyor ..sabahları özellikle ...miden bulaniyor gibi sonra diyorum Çiğdem saçmalama daha erken diyorum sana öyle geliyor ..
Aman sağlıklı olsunlar da biz okeyiz bulantıyaBen baya gec kalmisim hala kusmadim sadece bulaniyor
Canım muhtemelen erkendir ultrason kaç gün ile uyumlu çıktı doktor söyledi miKızlar ben doktor kontrolüne gittim 6+3 bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta sonra gel dedi erken olabilir dedi
O kadar iyi geldi ki bu yazdıkların kendimi çok kötü hissettim doktor kalp atışı göremedim dediği an dan sonrasıni duymadımBende ozaman sadece bebek gordum 7+2 de duyduk kalp atisi oda vajinal ultrasondan
Ultrason 6 haftayla uyumlu dedi ben 6+3 olması gerekiyor dedim o da böyle farklar olur sonradan kapanır dedi amaCanım muhtemelen erkendir ultrason kaç gün ile uyumlu çıktı doktor söyledi mi
Tamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demiştiUltrason 6 haftayla uyumlu dedi ben 6+3 olması gerekiyor dedim o da böyle farklar olur sonradan kapanır dedi ama
Doktorunuz son adet tarihine göre mi hesapladı 6+3'ü?Kızlar ben doktor kontrolüne gittim 6+3 bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta sonra gel dedi erken olabilir dedi