2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Senin yine geç başlamış canım 6.haftahı bitirmek üzereyim ve ilk kusma yaşandı Galiba bulantılı geçecek hamileliklerimiz
Benim 5+6 bugün dünden beri bulanti hissi var..diyorum acaba bana mı böyle geliyor ..sabahları özellikle ...miden bulaniyor gibi sonra diyorum Çiğdem saçmalama daha erken diyorum sana öyle geliyor ..

Benim 5+6 bugün dünden beri bulanti hissi var..diyorum acaba bana mı böyle geliyor ..sabahları özellikle ...miden bulaniyor gibi sonra diyorum Çiğdem saçmalama daha erken diyorum sana öyle geliyor ..
Yeminle aynı bu şekilde psikolojik sanıyodum boğazım tahriş oldu ondan dedim bugün artık inandım bebişten olduğuna Seninle aramızda bir gün var 5+5 oldum ben de
Ben baya gec kalmisim hala kusmadim sadece bulaniyor
Aman sağlıklı olsunlar da biz okeyiz bulantıya

Ultrason 6 haftayla uyumlu dedi ben 6+3 olması gerekiyor dedim o da böyle farklar olur sonradan kapanır dedi ama
Tamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…