- 28 Ağustos 2023
- 681
- 156
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.001
18 gün sürer canım 11 evden tedavi 7 gün kibrisdaTeşekkür ederim türkiyede gittik ama sonuç alamadık bu sefer kıbrısa gidelim dedik işte ne kadar sürer süreci bilmiyoruz oranın
Merhaba canım ben kibrista yaptım..süreç aynı Türkiye de ki gibi ...yumurta gelişimi falan hepsi aynı transferde aynı..hiç bir fark yok..hatta biz embriolari ngs ye yolladık onlarida Ankara genatta göndermişlerEvet donasyon yapmayacam normal tüp bebek yaptıracam da bakalım ordaki süreç nasıl işliyor onu bilmiyorum önden bir araştırmak istedim
Benim tedavi sürecinde açıktı iştahım pozitifi gördükten sonra kesildiBende varya iştahım aşırı açık hatta ilaçlardan mı diyordum ama değil sanırım transferimi tuttğunu öğrenmeden önce turşu yemeye başladım hala yiyorum
Benim pozitiften sonra dahada açıldıBenim tedavi sürecinde açıktı iştahım pozitifi gördükten sonra kesildi
Ayy evet ne kadar az kilo o kadar iyiBenim pozitiften sonra dahada açıldıkilo aldım şimdiden dikkat etmek lazım valla
kızlar ben şuan yasmin kullanıyorum 5 günüm falan kaldı ilacın bitmesine sonra det olucam sonra doktora gidicem transfer gününü kararlaştırıcaz. doktor bana vajinama prp yapıcakmış onu bilmiyorum. birde transfer sonrası ne zaman ilişki oluyor, çatlatma gibi gün aşırı mı öneriliyor nasıl?
Kahverengi olunca korkulacak birşey yok dedi doktorumuz ..ama.kirmiziya dönerse kesinlikle.gorunmem gerekiyorKızlar 6+3 günüm bugün az önce lavaboda peceteye kahverengi iplik gibi akıntı geldi bir defa sonra olmadı çok korkuyorum
Transferden sonra ilişki olmuyor canım hatta opudan da önce başlıyor ilişki yasağı en azından benim öyleydikızlar ben şuan yasmin kullanıyorum 5 günüm falan kaldı ilacın bitmesine sonra det olucam sonra doktora gidicem transfer gününü kararlaştırıcaz. doktor bana vajinama prp yapıcakmış onu bilmiyorum. birde transfer sonrası ne zaman ilişki oluyor, çatlatma gibi gün aşırı mı öneriliyor nasıl?
aaa gerçekten mitransfer sonrası kalp atışını duyana kadar ilişki yok
opudan sonra zaten doğum kontrol hapı veriyor 1 ay ilişki yasak demişti , transferden sonrada olmuyormuşTransferden sonra ilişki olmuyor canım hatta opudan da önce başlıyor ilişki yasağı en azından benim öyleydi
Ben taze transfer olduğum için opudan sonra ilaç verilmedi. Herkeste farklı oluyor işteopudan sonra zaten doğum kontrol hapı veriyor 1 ay ilişki yasak demişti , transferden sonrada olmuyormuş
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim darısı bizlere inşallahKızlar Rabbime bin şükür bugün kalp atışını duyduk çok güzel bir şey Rabb'im hepimizin sonuçlarını hayra çıkarsın darısı bekleyenlere
Maşallah canım..senin adına çok sevindim.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Rabbime bin şükür bugün kalp atışını duyduk çok güzel bir şey Rabb'im hepimizin sonuçlarını hayra çıkarsın darısı bekleyenlere
Amin canım inşallah bekleyen kim varsa Rabb'im tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin sizeSağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah
Amin canım darısı bekleyen kim varsaMaşallah canım..senin adına çok sevindim.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin