2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ohh maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah aşerdiğin oldu mu? Bende transfer aşamasındayım kuzum inşallah kasımın 25 ile 30 u arası transferim olucak
Amin canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşaallah senin de inşaallah çok güzel geçer aşerme falan yok aksine iştahım kesildi benim. Deli gibi tatlı seven ben hiiç canım istemiyor

Ben de kaşıntı değilde aşırı sızlama ve biraz büyüme var
Sütyen değiştirirken çıkarırken acı çekiyorum resmen
Bu hep böyle mi olacak daha çok yeni 5.haftaya girdim bugün
Valla canım benim de adet tarihim geçmeye başlayınca öyle ağrım ve şişkinlik vardı ucunda hassasiyet vardı şuan 7 haftaligim hiç bı şey yok göğüslerim de

Amin canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşaallah senin de inşaallah çok güzel geçer aşerme falan yok aksine iştahım kesildi benim. Deli gibi tatlı seven ben hiiç canım istemiyor
Bende varya iştahım aşırı açık hatta ilaçlardan mı diyordum ama değil sanırım transferimi tuttğunu öğrenmeden önce turşu yemeye başladım hala yiyorum

İyi akşamlar kizlar pozitif görüp ikiz gebelik yaşayan varsa beta degerleriniz nasıl ilerledi merak ediyorum bugün 9.gün beta degerim 266 iki adet 5.gun embriyosu doktor kese görmeden net birşey diyemeyiz dedi ama fikir olsun banada

Merhaba canım benim ikiz 10.gün 451 çıkmıştı sonra 2 kat arttı ama benm değerden anladı doktorum direk ikiz dedi 2 kese görüldü ama çok yeni biri diğerinden ufak ya gelişir ya gelişmez dedi bakalım ne olcak sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Amin amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende Çarşamba tekrar kan vereceğim bakalım artış nasıl olacak keseyi kaçıncı gün gördünüz ?

10.gün 600 12.gün 1200 küsür ama tek kese çıktı. Doktorum zaten değerden anlaşılmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…