- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.961
Benimde 7+3 ilk gundem beri var benimde ozellokle sag kasikta kramp seklinde doktora sordum bizim icin bisey ifade etmiyor dedi ustunde durmadi yaniHayırlı günleriniz olsun kızlar bugün sabah sol tarafımda batmalarla uyandım sürekli bı ağrı yok ama ağrı saplanıyor hani dayanilmicak gibi değilde yinede endişelendim bı sorun var mıdır diye yaşayan var mı 7. haftamdayim
Ayy bi umutlandım ben deBende çok şaşırdım kese 1 tane görünmüştü başka yoktu hatta doktoruma sordum daha sonra çıkar mı ortaya diye çok düşük ihtimal demişti ama kalp atışına gittik 2. De göründü
Geçmiş olsun canım sıcak su kan akışını hızlandırıyo olabildikçe ılık su kullan bence ama şuan duş nasıl etkiler bi fikrim yokHayırlı akşamlar kizlar..nasılsınız ..benim kanama kesildi ama halamkahve şeklinde akıntı az geliyor ..bu durumda acaba banyo tehlikeli olur mu..düşük tehlikesi sürerken banyo yapılıyor mu
Evet öyle diyolar inşallah öyledir canım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin cümlemizinkiniBenimde 7+3 ilk gundem beri var benimde ozellokle sag kasikta kramp seklinde doktora sordum bizim icin bisey ifade etmiyor dedi ustunde durmadi yani
Ben de var canım. Şişkinlik, uclarda kaşıntı ve büyüme hepsi var. Geçen gün biraz kantaron yağı sürmüştüm iyi gelmişti bir dene istersenPozitif gören kizceler meme uçlarında kaşıntınız var mı? Bende 2 gündür meme ucu kaşıntısı cildiracam kasintidan. Şuan 4+3 teyiz
Bana doktorum folintra diye bir folik asit önerdi dil altı sanırım dil altından direk kana karşıyor diye o şekildeKızlar hangi folikasit markası kullanıyorsunuz? Folidoce kullanan varmı ben şuan kullanıyorum ama iyi midir bilmiyorum
Bana esk doktorum folidoce vermişti. Bu doktorum pregnacare verdi. Sadece folik asit değil multivitamin mineral takviyesi de var içindeKızlar hangi folikasit markası kullanıyorsunuz? Folidoce kullanan varmı ben şuan kullanıyorum ama iyi midir bilmiyorum
Bende iki tablet folidoce kullandım da acaba iyi mi diye düşündüm yarın son bir tane kaldı değiştirsem mi aynı devammı etsem bilemedimBana esk doktorum folidoce vermişti. Bu doktorum pregnacare verdi. Sadece folik asit değil multivitamin mineral takviyesi de var içinde
Bunu hiç duymamıştımBana doktorum folintra diye bir folik asit önerdi dil altı sanırım dil altından direk kana karşıyor diye o şekilde
Ben de kaşıntı değilde aşırı sızlama ve biraz büyüme varPozitif gören kizceler meme uçlarında kaşıntınız var mı? Bende 2 gündür meme ucu kaşıntısı cildiracam kasintidan. Şuan 4+3 teyiz
Kızlar hangi folikasit markası kullanıyorsunuz? Folidoce kullanan varmı ben şuan kullanıyorum ama iyi midir bilmiyorum
Öyle mi ben bunu bir araştırayım çünkü normalde de demir eksikliğim var şuan ayrıyetten demir ilacı da kullanıyorumOligofer fol kullanıyorum sıvı formda
Hem demir hem folik asit içeriyor
Ohh maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba canım. Ben 7+2deyim. Şimdilik iyi gidiyor. Arada mide bulantıları ve sürekli uyuma isteği var ama o kadar olacak. Sen ne alemdesin
Öyle mi ben bunu bir araştırayım çünkü normalde de demir eksikliğim var şuan ayrıyetten demir ilacı da kullanıyorum
Bu tarz takviyeler iyi geliyor gebelik düşündüğüm için de dikkat ediyorum içerikle bunu soracağım bir eczaneyeHamile olmadan öncede ne zaman uykulu halsiz dolaşmaya başlasam bu beni diriltirdi hep
Doktora sordum devam et dedi bebek içinde iyiymiş günde 2 shot
Bende öyle tüp bebek doktorum verdi içinde folik asit b12 iyot ve b6 var dil altı olması güzel çilekli bir tadı var zatenBunu hiç duymamıştım
Ben folfiol kullanıyordum..doktroum decavit kullanıyorum diye folbiol u bırak dedi ..Kızlar hangi folikasit markası kullanıyorsunuz? Folidoce kullanan varmı ben şuan kullanıyorum ama iyi midir bilmiyorum