-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.941
Canım ben de 7+2 deyim çok nadir oluyor ama normaldir artık bu batmalar hatta ilerleyem zamanlarda bebek büyüdükçe artabilir de sonuçta rahim büyüyor. Bence kafana takmaHayırlı günleriniz olsun kızlar bugün sabah sol tarafımda batmalarla uyandım sürekli bı ağrı yok ama ağrı saplanıyor hani dayanilmicak gibi değilde yinede endişelendim bı sorun var mıdır diye yaşayan var mı 7. haftamdayim
Benimde ilk haftalardan başladı batmalar ağrılar doktoruma sorduğumda rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi bende 7+3 deyimHayırlı günleriniz olsun kızlar bugün sabah sol tarafımda batmalarla uyandım sürekli bı ağrı yok ama ağrı saplanıyor hani dayanilmicak gibi değilde yinede endişelendim bı sorun var mıdır diye yaşayan var mı 7. haftamdayim
2. Bebiş de ortaya çıktı kalp atışı için gittiğimde . 2si de tutmuş
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo A Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo @ecedaily 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo hus3545 21 Ekim 2 Embriyo eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo @hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo @sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo R Ruyaaam123 @Utkukuss ERTELENDİ
Ya bugüne kadar hiç böyle olmadı o yüzden bı an korktum canım sağolCanım ben de 7+2 deyim çok nadir oluyor ama normaldir artık bu batmalar hatta ilerleyem zamanlarda bebek büyüdükçe artabilir de sonuçta rahim büyüyor. Bence kafana takma
Anladım canım çok sağolBenimde ilk haftalardan başladı batmalar ağrılar doktoruma sorduğumda rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi bende 7+3 deyim
Maşallah canım darısı bize bende salı günü kalp atışını duymaya gidicem dua et banada nasip olsun2. Bebiş de ortaya çıktı kalp atışı için gittiğimde . 2si de tutmuş
Yaa öyle oluyor mu2. Bebiş de ortaya çıktı kalp atışı için gittiğimde . 2si de tutmuş
Haklısın evet kandı keseydi kalp atışıydı hep bir stresli bekleme süreci ama bundan sonrası haziran temmuza kadar beklemeYa bugüne kadar hiç böyle olmadı o yüzden bı an korktum canım sağolkalp atışını duymadım ya daha yüreğim ağzımda
Hangi sigorta firması söyledi acabaDün aradım ama hamileyken yapamazsiniz dedi bana
Ben de eşime sordum bunu hamileyken kabul etmezler dedi ama bir arayıp öğrenecek. Eğer oluyorsa çok iyiHangi sigorta firması söyledi acaba
Öncesinde araştırdığımda bende hamilelikten sonra olmaz diye bilgi almıştım ama Anadolu sigortada çalışan tanıdık olur dedi bende önümüzdeki hafta olursa yaptıracağım ve yaptırabilirsem burada paylaşacağımBen de eşime sordum bunu hamileyken kabul etmezler dedi ama bir arayıp öğrenecek. Eğer oluyorsa çok iyi
Çok iyi olur canımÖncesinde araştırdığımda bende hamilelikten sonra olmaz diye bilgi almıştım ama Anadolu sigortada çalışan tanıdık olur dedi bende önümüzdeki hafta olursa yaptıracağım ve yaptırabilirsem burada paylaşacağım
Arkadasin bahsettiği Anadolu sigortaHangi sigorta firması söyledi acaba
Merhaba canım. Ben 7+2deyim. Şimdilik iyi gidiyor. Arada mide bulantıları ve sürekli uyuma isteği var ama o kadar olacak. Sen ne alemdesinMerhaba kızlar nasılsınız? Kimler ne durumda ne aşamada?
Aynen hayırlısıyla kalp atışını da duysaydik Allah'ın izniyle sonrası Allah kerim artıkHaklısın evet kandı keseydi kalp atışıydı hep bir stresli bekleme süreci ama bundan sonrası haziran temmuza kadar bekleme
Bende çok şaşırdım kese 1 tane görünmüştü başka yoktu hatta doktoruma sordum daha sonra çıkar mı ortaya diye çok düşük ihtimal demişti ama kalp atışına gittik 2. De göründüYaa öyle oluyor muçok sevindim. Biz de çarşamba günü kalp atışı için gidicez inşaallah. Eşim diyorki kese randevusunda göremedik belki bundan görürüz. Gerçi doktor yok dedi ama
Evet canım oluyormuş ilk tek kese görünmüş Arkadaşımın sonra kalp atışına gittiğinde 2. Keseyi görmüşlerYaa öyle oluyor muçok sevindim. Biz de çarşamba günü kalp atışı için gidicez inşaallah. Eşim diyorki kese randevusunda göremedik belki bundan görürüz. Gerçi doktor yok dedi ama