2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlı günleriniz olsun kızlar bugün sabah sol tarafımda batmalarla uyandım sürekli bı ağrı yok ama ağrı saplanıyor hani dayanilmicak gibi değilde yinede endişelendim bı sorun var mıdır diye yaşayan var mı 7. haftamdayim

Canım ben de 7+2 deyim çok nadir oluyor ama normaldir artık bu batmalar hatta ilerleyem zamanlarda bebek büyüdükçe artabilir de sonuçta rahim büyüyor. Bence kafana takma

Benimde ilk haftalardan başladı batmalar ağrılar doktoruma sorduğumda rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi bende 7+3 deyim

2. Bebiş de ortaya çıktı kalp atışı için gittiğimde . 2si de tutmuş

Canım ben de 7+2 deyim çok nadir oluyor ama normaldir artık bu batmalar hatta ilerleyem zamanlarda bebek büyüdükçe artabilir de sonuçta rahim büyüyor. Bence kafana takma
Ya bugüne kadar hiç böyle olmadı o yüzden bı an korktum canım sağol kalp atışını duymadım ya daha yüreğim ağzımda

Ben de eşime sordum bunu hamileyken kabul etmezler dedi ama bir arayıp öğrenecek. Eğer oluyorsa çok iyi
Öncesinde araştırdığımda bende hamilelikten sonra olmaz diye bilgi almıştım ama Anadolu sigortada çalışan tanıdık olur dedi bende önümüzdeki hafta olursa yaptıracağım ve yaptırabilirsem burada paylaşacağım

Yaa öyle oluyor mu çok sevindim. Biz de çarşamba günü kalp atışı için gidicez inşaallah. Eşim diyorki kese randevusunda göremedik belki bundan görürüz. Gerçi doktor yok dedi ama
Bende çok şaşırdım kese 1 tane görünmüştü başka yoktu hatta doktoruma sordum daha sonra çıkar mı ortaya diye çok düşük ihtimal demişti ama kalp atışına gittik 2. De göründü

Hayırlı akşamlar kizlar..nasılsınız ..benim kanama kesildi ama halamkahve şeklinde akıntı az geliyor ..bu durumda acaba banyo tehlikeli olur mu..düşük tehlikesi sürerken banyo yapılıyor mu

Yaa öyle oluyor mu çok sevindim. Biz de çarşamba günü kalp atışı için gidicez inşaallah. Eşim diyorki kese randevusunda göremedik belki bundan görürüz. Gerçi doktor yok dedi ama
Evet canım oluyormuş ilk tek kese görünmüş Arkadaşımın sonra kalp atışına gittiğinde 2. Keseyi görmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…