2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlı günleriniz olsun kızlar bugün sabah sol tarafımda batmalarla uyandım sürekli bı ağrı yok ama ağrı saplanıyor hani dayanilmicak gibi değilde yinede endişelendim bı sorun var mıdır diye yaşayan var mı 7. haftamdayim
Benimde 7+3 ilk gundem beri var benimde ozellokle sag kasikta kramp seklinde doktora sordum bizim icin bisey ifade etmiyor dedi ustunde durmadi yani

Hayırlı akşamlar kizlar..nasılsınız ..benim kanama kesildi ama halamkahve şeklinde akıntı az geliyor ..bu durumda acaba banyo tehlikeli olur mu..düşük tehlikesi sürerken banyo yapılıyor mu
Geçmiş olsun canım sıcak su kan akışını hızlandırıyo olabildikçe ılık su kullan bence ama şuan duş nasıl etkiler bi fikrim yok

Bana esk doktorum folidoce vermişti. Bu doktorum pregnacare verdi. Sadece folik asit değil multivitamin mineral takviyesi de var içinde
Bende iki tablet folidoce kullandım da acaba iyi mi diye düşündüm yarın son bir tane kaldı değiştirsem mi aynı devammı etsem bilemedim

Pozitif gören kizceler meme uçlarında kaşıntınız var mı? Bende 2 gündür meme ucu kaşıntısı cildiracam kasintidan. Şuan 4+3 teyiz
Ben de kaşıntı değilde aşırı sızlama ve biraz büyüme var
Sütyen değiştirirken çıkarırken acı çekiyorum resmen
Bu hep böyle mi olacak daha çok yeni 5.haftaya girdim bugün

Merhaba canım. Ben 7+2deyim. Şimdilik iyi gidiyor. Arada mide bulantıları ve sürekli uyuma isteği var ama o kadar olacak. Sen ne alemdesin
Ohh maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🧿aşerdiğin oldu mu? Bende transfer aşamasındayım kuzum inşallah kasımın 25 ile 30 u arası transferim olucak 🙈🌼

Öyle mi ben bunu bir araştırayım çünkü normalde de demir eksikliğim var şuan ayrıyetten demir ilacı da kullanıyorum

Hamile olmadan öncede ne zaman uykulu halsiz dolaşmaya başlasam bu beni diriltirdi hep
Doktora sordum devam et dedi bebek içinde iyiymiş günde 2 shot

X