2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kız sanki devlette randavu mu veriyorlar hep dolu bu gün bende ondan dert yaniyordum sağlık ocağı doktorumda ufak bir muhabbet ettik oda bakti harbi bırak sıra bulmayı doktor ismi bile çıkmadı dedi
Gerçekten mi ya hangi şehirdesin
Özel hastaneler daha uygundur heralde tüp bebek merkezinden 2300 nedir yahu çocuğun hesabına atarsın kese görmek sanki ne en uyduruk cihazda bile görüyorlar

Histereskopi yaptıran arkadaşlarım işlemden sonra bir gün hastanede yatış yaptınız mı yoksa aynı gün taburcu mu oluyorsunuz

Kizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi yapabileceğim başka bişey yok mu kızlar
Kronik faranjitim var ne zaman baş gösterse ara ara tuzlu gargara yaparım bir de kaynamış ılıtılmış 1 bardak suya 1 t. Kaşığı bal 1 t.kaşığı sirke karıştırıp içerim ertesi güne septomlarım bayağı azalıyor. İlerlerse öksürük geniz akıntısı oluyor , dikkat edin

Maşallah canım..bnde bugün kanamam olduğu için gittim keseyi gördük..kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi..sonra da genelde 3 haftada bir çağırıyor ..ama.cok pahali imiş senin gittin ..ben özel kliniğe gidiyorum muayne ücreti 500 lira..özel hastane 750 TL sigorta olsa bile..
Klinik hem daha uygun hemde doktorum eski doktorum ve istediğim zaman hemen gidibliyorum .

Gerçekten mi ya hangi şehirdesin
Özel hastaneler daha uygundur heralde tüp bebek merkezinden 2300 nedir yahu çocuğun hesabına atarsın kese görmek sanki ne en uyduruk cihazda bile görüyorlar
Benim tüp bebek merkezimde 1500 ama gitmeyecem üniversitesi ye gidecem oranın özeli 553 TL ücretsiz bölümü dolu hep

Sabah işe gitmeden yarım saat erken uyanican atican Altan ögle molasinda uzanır pozisyon da olacağın bir yer bulucan 15 dakka uzansan yeter aksaminkini eve gelip yatmadan atican sonra uyuyacan

Uzanabileceğim yer mi ah keşke
uzun toplantı masası var ama tüm odalar cam herkes her odayı görüyor

Ben keseyi görmeye gittiğimde ilk muayene olduğu için para almadılar ama haftaya çarşamba bakıcaz ne kadar isteyecekler

Mhrs'den randevu bakayım dedim. Kartal eğitim araştırmada bir sürü randevu var ama hiçbiri gebelere bakmıyor. İnfertiliteye bakıyor. Memlekette hamile kalmadı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…