- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.881
Bende atıp oturuyordum işe giderken mecburen hemen akmıyor zaten vücut alacağını alıyorUzanabileceğim yer mi ah keşke
uzun toplantı masası var ama tüm odalar cam herkes her odayı görüyor
Değerler gayet güzel. Lekelenme de muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama doktorunla iletişime geç tabi sen canım. İlaçlarda değişiklik yapılabilirmerhaba arkadaşlar 5.gün 2 adet embriyo transferim oldu beta sonuçlarım 10.gün 197 12.gün 405 14.gün 881 16.gün 2198.. son artış iki katından fazla böyle oluyor mu normal mi ve transferimin 7.gününden beri de kahverengi arada kırmızımsı lekelenme tarzı kanama oluyor
Canım kaçıncı gün embriyosuydu seninki doktorum beni erken çağırdı kese görmeye tuhafıma gitti acaba görülür mü keseBen artık yaptırmıyorum ama 9-11-13. Günler benim de 2.5 3.5 katı arttı. 233-627-2074 sonuçlarım. Çarşamba günü (15.gün) gittik keseyi gördüknormalde 1500 üzeri vajinal 3000 üzeri karından gözüküyor ama benim dr um 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış sanırım hemşire öyle bir şey söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidilecek.
Bir şey de ben sorayım kalp atışını da duyduktan sonra ayda bir mi görüyor doktorlar?
Çünkü kese randevusunda 2300 tl verdik kalp e de vercez ayda kaç defa verilecek böyle merak ettimtakip nasıl oluyor kalp atışı duyanlar size ne dediler??
Ya evet duydum gumbur gumbur masallah
son değerin iki katından fazla artmasına takıldım ben açıkcası biraz bakındım internette mol gebelik olabilir falan diye okudum tüp bebekte de var mı acaba böyle oluyor muDeğerler gayet güzel. Lekelenme de muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama doktorunla iletişime geç tabi sen canım. İlaçlarda değişiklik yapılabilir
Gözümüz aydın hayırlı uğurlu olsunYa evet duydum gumbur gumbur masallah2 hafta sonraya birdaha cagirdi benim yasim 38 yas itibariyle ilk aylar daha sık cagiriyormus ama cok sukur iyi sadece kese etrafinda ufak bi kanama alani var dedi istirat verdi kanaman olabilr ama bu kotu bisey degil dedi insallah bi sorun tesgil etmez hergun progestoran iğne oluyordum onu kesti haftada 1 proloctin iğne verdi ismini yanlis yazmis olabilirim bide kan tahlilleri istedi onlari yaptiricam simdilik bukadar
Cok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsinGözümüz aydın hayırlı uğurlu olsunyaaaa yerimmmm
Canım keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünCok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kalp atışını kaçıncı günde duydunuz acaba. Ben 6+1 de bugün göremedim. Önceki hamileliğimde 6.haftada ultrasonda pıt pıt gözüküyordu sesi duyulmasa daYa evet duydum gumbur gumbur masallah2 hafta sonraya birdaha cagirdi benim yasim 38 yas itibariyle ilk aylar daha sık cagiriyormus ama cok sukur iyi sadece kese etrafinda ufak bi kanama alani var dedi istirat verdi kanaman olabilr ama bu kotu bisey degil dedi insallah bi sorun tesgil etmez hergun progestoran iğne oluyordum onu kesti haftada 1 proloctin iğne verdi ismini yanlis yazmis olabilirim bide kan tahlilleri istedi onlari yaptiricam simdilik bukadar
Evet canım Wien’a dayım benAvusturya mı neresindenÖsterreich
Bende st PöltenEvet canım Wien’a dayım ben
Ben de bugün pozitif sonuç aldımEvet canım Wien’a dayım ben
Bu artışların tam iki katı olması gerekmiyor zaten hatta %60 olması gerektiğini yazanlar da var. Bence artış varsa çok da kafaya takıp kendini strese sokma. Kese randevun ne zamanson değerin iki katından fazla artmasına takıldım ben açıkcası biraz bakındım internette mol gebelik olabilir falan diye okudum tüp bebekte de var mı acaba böyle oluyor mu
Teşekkür ederim böyle düşünmemiştimBu artışların tam iki katı olması gerekmiyor zaten hatta %60 olması gerektiğini yazanlar da var. Bence artış varsa çok da kafaya takıp kendini strese sokma. Kese randevun ne zaman
20.gun canimCanım keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördün
Ben ilk 6 da gittim sadece kese vardi sonra baska bi doktora gittim 6+5 de usten gorunmedi alttan bende sesi duymadim ama pit pit gördüm bugunde 7+2 de sesi duyduk ama gene alttan siz ustenmi bakildiMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Kalp atışını kaçıncı günde duydunuz acaba. Ben 6+1 de bugün göremedim. Önceki hamileliğimde 6.haftada ultrasonda pıt pıt gözüküyordu sesi duyulmasa da