2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar 5.gün 2 adet embriyo transferim oldu beta sonuçlarım 10.gün 197 12.gün 405 14.gün 881 16.gün 2198.. son artış iki katından fazla böyle oluyor mu normal mi ve transferimin 7.gününden beri de kahverengi arada kırmızımsı lekelenme tarzı kanama oluyor

merhaba arkadaşlar 5.gün 2 adet embriyo transferim oldu beta sonuçlarım 10.gün 197 12.gün 405 14.gün 881 16.gün 2198.. son artış iki katından fazla böyle oluyor mu normal mi ve transferimin 7.gününden beri de kahverengi arada kırmızımsı lekelenme tarzı kanama oluyor
Değerler gayet güzel. Lekelenme de muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama doktorunla iletişime geç tabi sen canım. İlaçlarda değişiklik yapılabilir

Ben artık yaptırmıyorum ama 9-11-13. Günler benim de 2.5 3.5 katı arttı. 233-627-2074 sonuçlarım. Çarşamba günü (15.gün) gittik keseyi gördük💛 normalde 1500 üzeri vajinal 3000 üzeri karından gözüküyor ama benim dr um 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış sanırım hemşire öyle bir şey söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidilecek.

Bir şey de ben sorayım kalp atışını da duyduktan sonra ayda bir mi görüyor doktorlar?

Çünkü kese randevusunda 2300 tl verdik kalp e de vercez ayda kaç defa verilecek böyle merak ettim😅 takip nasıl oluyor kalp atışı duyanlar size ne dediler??
Canım kaçıncı gün embriyosuydu seninki doktorum beni erken çağırdı kese görmeye tuhafıma gitti acaba görülür mü kese

melekpastrma melekpastrma canım naptin duydun mu miniğinin ponçik kalbini🤲🤩❤️
Ya evet duydum gumbur gumbur masallah ☺️ 2 hafta sonraya birdaha cagirdi benim yasim 38 yas itibariyle ilk aylar daha sık cagiriyormus ama cok sukur iyi sadece kese etrafinda ufak bi kanama alani var dedi istirat verdi kanaman olabilr ama bu kotu bisey degil dedi insallah bi sorun tesgil etmez hergun progestoran iğne oluyordum onu kesti haftada 1 proloctin iğne verdi ismini yanlis yazmis olabilirim bide kan tahlilleri istedi onlari yaptiricam simdilik bukadar😇

Değerler gayet güzel. Lekelenme de muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama doktorunla iletişime geç tabi sen canım. İlaçlarda değişiklik yapılabilir
son değerin iki katından fazla artmasına takıldım ben açıkcası biraz bakındım internette mol gebelik olabilir falan diye okudum tüp bebekte de var mı acaba böyle oluyor mu

Ya evet duydum gumbur gumbur masallah ☺️ 2 hafta sonraya birdaha cagirdi benim yasim 38 yas itibariyle ilk aylar daha sık cagiriyormus ama cok sukur iyi sadece kese etrafinda ufak bi kanama alani var dedi istirat verdi kanaman olabilr ama bu kotu bisey degil dedi insallah bi sorun tesgil etmez hergun progestoran iğne oluyordum onu kesti haftada 1 proloctin iğne verdi ismini yanlis yazmis olabilirim bide kan tahlilleri istedi onlari yaptiricam simdilik bukadar😇
Gözümüz aydın hayırlı uğurlu olsun 💐❤️ yaaaa yerimmmm🥲🥲🥲

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kalp atışını kaçıncı günde duydunuz acaba. Ben 6+1 de bugün göremedim. Önceki hamileliğimde 6.haftada ultrasonda pıt pıt gözüküyordu sesi duyulmasa da

son değerin iki katından fazla artmasına takıldım ben açıkcası biraz bakındım internette mol gebelik olabilir falan diye okudum tüp bebekte de var mı acaba böyle oluyor mu
Bu artışların tam iki katı olması gerekmiyor zaten hatta %60 olması gerektiğini yazanlar da var. Bence artış varsa çok da kafaya takıp kendini strese sokma. Kese randevun ne zaman

Kızlar işinize yararsa diye paylaşıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-10-19-57-48-091_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-11-10-19-57-48-091_com.instagram.android.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2023-11-10-19-58-07-383_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-11-10-19-58-07-383_com.instagram.android.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kalp atışını kaçıncı günde duydunuz acaba. Ben 6+1 de bugün göremedim. Önceki hamileliğimde 6.haftada ultrasonda pıt pıt gözüküyordu sesi duyulmasa da
Ben ilk 6 da gittim sadece kese vardi sonra baska bi doktora gittim 6+5 de usten gorunmedi alttan bende sesi duymadim ama pit pit gördüm bugunde 7+2 de sesi duyduk ama gene alttan siz ustenmi bakildi

X