- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.841
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yap ve sirkeli su ile aynı şekilde toparlıyor hemen test edildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yap ve sirkeli su ile aynı şekilde toparlıyor hemen test edildi
6+6 olduk canımCanım sen ne kadarlık oldun
Amin çok sağolun..Kıyamam canım dinlen bol bol iş yapma sakın Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah bu iğnenin iyi olduğunu duymuştum endişelenme canım Allahım şifacın olsun
Benim bugün kanama oldu ..acil olarak doktra geldim ..tek kese var ve zaten tek embrio transfer oldu.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bende 23 Ekim transfer oldum dün 16. Günüm 5750 çıktı 2 kese gözüktü snnde değerin yüksek ikiz olabilir dedimi doktorun ama keseler daha çok minik gözüktü henüz
Nebiliyim canım ben yurdışında yaptırdığım için belki buradakiler başka duşunuyorAllah Allah. Benim önceki gittiğim doktorlar da müsaade etmiyordu
Evet gebelik te yeni olduğu için çok etkilemez dediBazen asprini bırak iğneye devam et diyolar ama 3 günden bişey olmaz zaten belki sonra öyle derler
Maşallah Allah daim etsinCanım bende 23 Ekim transfer oldum dün 16. Günüm 5750 çıktı 2 kese gözüktü snnde değerin yüksek ikiz olabilir dedimi doktorun ama keseler daha çok minik gözüktü henüz
O da olabilir ama bence riske atmaNebiliyim canım ben yurdışında yaptırdığım için belki buradakiler başka duşunuyor
Bende öyle duşunuyorum bi korku basıyorO da olabilir ama bence riske atma
Yani ister istemez. Kalp atışını duyduktan sonra sorun olmaz herhaldeBende öyle duşunuyorum bi korku basıyor
Canım sen Türkiye’de transfer oldun sonra mı gittin birde kaçıncı gün gittinBende öyle duşunuyorum bi korku basıyor
Amin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canımBenim bugün kanama oldu ..acil olarak doktra geldim ..tek kese var ve zaten tek embrio transfer oldu.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok ben aslında Austuriyada yaşıyorum ve burda transferimi oldum çok şükür pozetifi gordükk 6 yıll sonra ve çok sevindik Allah isteyen herkeze versin ve doktorume bugün sordum hiç bir şeyi bana yasak etmedi aslında transferden sonra yatmamı bile istemedi burdakiler heralde farklı bilmiyorumCanım sen Türkiye’de transfer oldun sonra mı gittin birde kaçıncı gün gittin
Hayırlı olsun ben Türkiye’de yaptırıyom transferi bende şaşırdım burda olup erken döndün sandım ben kalp sesini duyana kadar gidemiycem herhalde Allah’ın izniyleYok ben aslında Austuriyada yaşıyorum ve burda transferimi oldum çok şükür pozetifi gordükk 6 yıll sonra ve çok sevindik Allah isteyen herkeze versin ve doktorume bugün sordum hiç bir şeyi bana yasak etmedi aslında transferden sonra yatmamı bile istemedi burdakiler heralde farklı bilmiyorum
Avusturya mı neresinden ÖsterreichYok ben aslında Austuriyada yaşıyorum ve burda transferimi oldum çok şükür pozetifi gordükk 6 yıll sonra ve çok sevindik Allah isteyen herkeze versin ve doktorume bugün sordum hiç bir şeyi bana yasak etmedi aslında transferden sonra yatmamı bile istemedi burdakiler heralde farklı bilmiyorum
Maşallah canım hayırla sağlıklı bı sekilde kucaklarimiza alamayi da nasip etsin6+6 olduk canım
Aynen öyle yapıyorum ..proluton kaç günde bir yaptiniz..ben genelde hafta da bir yapıyorum..bgun yaptım yarinda yap dedi ..sonra eskisi gibi dewam et dediSıkıntı yapma canım benim ilk gebeliğimde 4. Aya kadar ara ara kanamam oldu düşük tehlikem vardı diye proloton vurup bol bol dinlenip yatiyordum sende öyle yap Allah'ın izniyle birşey olmaz
Ben artık yaptırmıyorum ama 9-11-13. Günler benim de 2.5 3.5 katı arttı. 233-627-2074 sonuçlarım. Çarşamba günü (15.gün) gittik keseyi gördük normalde 1500 üzeri vajinal 3000 üzeri karından gözüküyor ama benim dr um 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış sanırım hemşire öyle bir şey söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidilecek.Kizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
Hamile gebe arkadaşlar kese görenler gormeyenler miniginizin kalp sesini duyanlar duymayanlar estrofen ve progestan 200 kullananlar nezaman kadar kullandiniz veya nezamana kadar kullanacaksiniz
Ben artık yaptırmıyorum ama 9-11-13. Günler benim de 2.5 3.5 katı arttı. 233-627-2074 sonuçlarım. Çarşamba günü (15.gün) gittik keseyi gördük normalde 1500 üzeri vajinal 3000 üzeri karından gözüküyor ama benim dr um 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış sanırım hemşire öyle bir şey söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidilecek.
Bir şey de ben sorayım kalp atışını da duyduktan sonra ayda bir mi görüyor doktorlar?
Çünkü kese randevusunda 2300 tl verdik kalp e de vercez ayda kaç defa verilecek böyle merak ettim takip nasıl oluyor kalp atışı duyanlar size ne dediler??