2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım bende 23 Ekim transfer oldum dün 16. Günüm 5750 çıktı 2 kese gözüktü snnde değerin yüksek ikiz olabilir dedimi doktorun ama keseler daha çok minik gözüktü henüz
Benim bugün kanama oldu ..acil olarak doktra geldim ..tek kese var ve zaten tek embrio transfer oldu.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım sen Türkiye’de transfer oldun sonra mı gittin birde kaçıncı gün gittin
Yok ben aslında Austuriyada yaşıyorum ve burda transferimi oldum çok şükür pozetifi gordükk 6 yıll sonra ve çok sevindik Allah isteyen herkeze versin ve doktorume bugün sordum hiç bir şeyi bana yasak etmedi aslında transferden sonra yatmamı bile istemedi burdakiler heralde farklı bilmiyorum

Hayırlı olsun ben Türkiye’de yaptırıyom transferi bende şaşırdım burda olup erken döndün sandım ben kalp sesini duyana kadar gidemiycem herhalde Allah’ın izniyle

Avusturya mı neresinden Österreich

Sıkıntı yapma canım benim ilk gebeliğimde 4. Aya kadar ara ara kanamam oldu düşük tehlikem vardı diye proloton vurup bol bol dinlenip yatiyordum sende öyle yap Allah'ın izniyle birşey olmaz
Aynen öyle yapıyorum ..proluton kaç günde bir yaptiniz..ben genelde hafta da bir yapıyorum..bgun yaptım yarinda yap dedi ..sonra eskisi gibi dewam et dedi

Ben artık yaptırmıyorum ama 9-11-13. Günler benim de 2.5 3.5 katı arttı. 233-627-2074 sonuçlarım. Çarşamba günü (15.gün) gittik keseyi gördük normalde 1500 üzeri vajinal 3000 üzeri karından gözüküyor ama benim dr um 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış sanırım hemşire öyle bir şey söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidilecek.

Bir şey de ben sorayım kalp atışını da duyduktan sonra ayda bir mi görüyor doktorlar?

Çünkü kese randevusunda 2300 tl verdik kalp e de vercez ayda kaç defa verilecek böyle merak ettim takip nasıl oluyor kalp atışı duyanlar size ne dediler??

Neeyyy yok artık şu özellerin sömürüsü yetti
Devlete gidin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…