2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim gibi geç yumurtlayanlar, geç döllenme olanlar için haftaları kolay takip etmek adına yapılıyor ama nasıl yapılıyor onu ben de bilmiyorum
Canım mesela kesen 5+2 adet tarihin 5 hafta 2 gün önceki tarih olarak değiştiriliyor
Maşallah canım sağlıkla kucağına gelsin inşallah Nerdeyse kan değerleri olarak aynıyız Aramızda 1 gün var

Canım iğneyi 3 günü geçirme eğer pıhtılaşma problemi varsa tez vakitte kesilsin inşallah kanaman Rabbim korusun bol su iç ve dinlen
Benim leke geldikten sonra aspirini kestik kese görmeye gittiğimde özellikle sordum devam edeyim mi diye yok dedi doktor

Hamile gebe arkadaşlar kese görenler gormeyenler miniginizin kalp sesini duyanlar duymayanlar estrofen ve progestan 200 kullananlar nezaman kadar kullandiniz veya nezamana kadar kullanacaksiniz

Sıkıntı yapma canım benim ilk gebeliğimde 4. Aya kadar ara ara kanamam oldu düşük tehlikem vardı diye proloton vurup bol bol dinlenip yatiyordum sende öyle yap Allah'ın izniyle birşey olmaz
Kizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..

Demekki. Onun için ekstra test falan yapılıyor mu nerden anlıyorlar pıhtılaşma olup olmadığını
Onu tıbbi genetik tahlil yapıyo lütfen doktoruna sor canım ben bebeğimi kaybettiğimde basit bi pıhtılaşma testi yapmış doktor yok bi sorun dedi ben ne bileyim asprin bile kullanmadım. Kayıptan sonra tıbbi genetiğe gidip baktırdım düşük yapmana sebep olur bu sonuç dedi. Sonra doktor değiştirdim zaten. Belki alakası yoktu ama başıma bi kez gelince insan herkesi uyarmak istiyo. Sorunun yoksa hiç önemi yok kan sulandırıcı olmasa da oluyo ama yine bi gittiğinde danış tekrar benim sorunum çıktı belki sende çıkmıcak belki sana gerek yok kişiye göre çok değişiyo

Hamile gebe arkadaşlar kese görenler gormeyenler miniginizin kalp sesini duyanlar duymayanlar estrofen ve progestan 200 kullananlar nezaman kadar kullandiniz veya nezamana kadar kullanacaksiniz
Canım ben bu tedavimde hiiç estrofem kullanmadım. Progesteron olarak da prolutex kullanıyorum. Doktor onuncu haftaya kadar devam dedi.

Anladım canım sağol

Canım bende 23 Ekim transfer oldum dün 16. Günüm 5750 çıktı 2 kese gözüktü snnde değerin yüksek ikiz olabilir dedimi doktorun ama keseler daha çok minik gözüktü henüz

Kizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..
Kıyamam canım dinlen bol bol iş yapma sakın Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah bu iğnenin iyi olduğunu duymuştum endişelenme canım Allahım şifacın olsun

Canım mesela kesen 5+2 adet tarihin 5 hafta 2 gün önceki tarih olarak değiştiriliyor

Maşallah canım sağlıkla kucağına gelsin inşallah Nerdeyse kan değerleri olarak aynıyız Aramızda 1 gün var
Aminn canımmm yaaa ne güzel Allahım sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguları

Canım sen ne kadarlık oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…