- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.821
Canım mesela kesen 5+2 adet tarihin 5 hafta 2 gün önceki tarih olarak değiştiriliyorBenim gibi geç yumurtlayanlar, geç döllenme olanlar için haftaları kolay takip etmek adına yapılıyor ama nasıl yapılıyor onu ben de bilmiyorum
Maşallah canım sağlıkla kucağına gelsin inşallahSelam kızlar ben bugün kese görmeye gittim çok şükür gördük 5+1 günlük olmuşuz değerim 109.6 dan 2262 çıkmış 1 hafta arayla bakılmıştı prosgesteron değerimde 5.78 den 15.79 a yükselmiş çok şükür 22 kasımda kalp atışı için gideceğim
Canım iğneyi 3 günü geçirme eğer pıhtılaşma problemi varsa tez vakitte kesilsin inşallah kanaman Rabbim korusun bol su iç ve dinlenSağol canım..oksapar ve apsirin 3 gün kes dedi..sonra tekrar dewam edersin ..
Bana olabilir dedi doktorum o yüzden canım size sordumHiçbir günü. Opudan dört beş gün önce bıraktık. Doktor hala tamam demedi
Kalp atışını duyana kadar önermiyoruz dedi doktorKızlar transferin kacıncı günu ilişkiye girdiniz?
Benim leke geldikten sonra aspirini kestik kese görmeye gittiğimde özellikle sordum devam edeyim mi diye yok dedi doktorCanım iğneyi 3 günü geçirme eğer pıhtılaşma problemi varsa tez vakitte kesilsin inşallah kanaman Rabbim korusun bol su iç ve dinlen
Allah Allah. Benim önceki gittiğim doktorlar da müsaade etmiyorduBana olabilir dedi doktorum o yüzden canım size sordum
Pıhtılaşma problemi görmemiştir belki canım problem varsa çok fazla kesemiyosun riskli oluyoBenim leke geldikten sonra aspirini kestik kese görmeye gittiğimde özellikle sordum devam edeyim mi diye yok dedi doktor
Demekki. Onun için ekstra test falan yapılıyor mu nerden anlıyorlar pıhtılaşma olup olmadığınıPıhtılaşma problemi görmemiştir belki canım problem varsa çok fazla kesemiyosun riskli oluyo
Evet pıhtılaşma yüksek düzeyde var ..4.gun dewam et dedi..Canım iğneyi 3 günü geçirme eğer pıhtılaşma problemi varsa tez vakitte kesilsin inşallah kanaman Rabbim korusun bol su iç ve dinlen
Kizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..
Onu tıbbi genetik tahlil yapıyo lütfen doktoruna sor canım ben bebeğimi kaybettiğimde basit bi pıhtılaşma testi yapmış doktor yok bi sorun dedi ben ne bileyim asprin bile kullanmadım. Kayıptan sonra tıbbi genetiğe gidip baktırdım düşük yapmana sebep olur bu sonuç dedi. Sonra doktor değiştirdim zaten. Belki alakası yoktu ama başıma bi kez gelince insan herkesi uyarmak istiyo. Sorunun yoksa hiç önemi yok kan sulandırıcı olmasa da oluyo ama yine bi gittiğinde danış tekrar benim sorunum çıktı belki sende çıkmıcak belki sana gerek yok kişiye göre çok değişiyoDemekki. Onun için ekstra test falan yapılıyor mu nerden anlıyorlar pıhtılaşma olup olmadığını
Canım ben bu tedavimde hiiç estrofem kullanmadım. Progesteron olarak da prolutex kullanıyorum. Doktor onuncu haftaya kadar devam dedi.Hamile gebe arkadaşlarkese görenler gormeyenler miniginizin kalp sesini duyanlar duymayanlar estrofen ve progestan 200 kullananlar nezaman kadar kullandiniz veya nezamana kadar kullanacaksiniz
Bazen asprini bırak iğneye devam et diyolar ama 3 günden bişey olmaz zaten belki sonra öyle derlerEvet pıhtılaşma yüksek düzeyde var ..4.gun dewam et dedi..
Anladım canım sağolOnu tıbbi genetik tahlil yapıyo lütfen doktoruna sor canım ben bebeğimi kaybettiğimde basit bi pıhtılaşma testi yapmış doktor yok bi sorun dedi ben ne bileyim asprin bile kullanmadım. Kayıptan sonra tıbbi genetiğe gidip baktırdım düşük yapmana sebep olur bu sonuç dedi. Sonra doktor değiştirdim zaten. Belki alakası yoktu ama başıma bi kez gelince insan herkesi uyarmak istiyo. Sorunun yoksa hiç önemi yok kan sulandırıcı olmasa da oluyo ama yine bi gittiğinde danış tekrar benim sorunum çıktı belki sende çıkmıcak belki sana gerek yok kişiye göre çok değişiyo
Canım bende 23 Ekim transfer oldum dün 16. Günüm 5750 çıktı 2 kese gözüktü snnde değerin yüksek ikiz olabilir dedimi doktorun ama keseler daha çok minik gözüktü henüzKizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
Kıyamam canım dinlen bol bol iş yapma sakın Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah bu iğnenin iyi olduğunu duymuştum endişelenme canım Allahım şifacın olsunKizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..
Aminn canımmm yaaa ne güzel Allahım sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duygularıCanım mesela kesen 5+2 adet tarihin 5 hafta 2 gün önceki tarih olarak değiştiriliyor
Maşallah canım sağlıkla kucağına gelsin inşallahNerdeyse kan değerleri olarak aynıyız Aramızda 1 gün var
Aminnn canım tamamına ersin sağlıkla inşallah her isteyen kucağına kolaylıkla alsınAminn canımmm yaaa ne güzel Allahım sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguları
Canım sen ne kadarlık oldunYani genelde son adetin ilk günü baz alınır ama geç yumurtlamada nasıl olur bilemiyorum. Benim son adet 22 eylül ama transfer 10 ekim. Doktor direkt adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi. Bence senin de aynıdır çünkü doğal yolla gebe kalanların da aynu şekilde hesaplanıyor sonuçta onların ne zaman yumurtladığı bilinmiyor