- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.761
Kizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi yapabileceğim başka bişey yok mu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim gecikmisti fazla yumurta toplandigi icinCanım senın 2. Adetın gecıkmışmuydı opudan sonra
Geçmiş olsun canım. Ben normalde boğaz ağrısı için bal yerim üzerine su içmem. Ya da adaçayı ile gargara yaparım. Birkaç seferde faydasını gösterir. Dene istersenKizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi
Canım değerin gayet güzel kese görünür tabi inşaallahKizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
4+5 i son adet tarihine göre hesapladın dimi canım. Kese randevun ne zamandıKizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
Teşekkür ederim canım adaçayı gargara yaparken yutarsam diye korkuyorum bişey olur adaçayı biraz tehlikeli bı bitkiGeçmiş olsun canım. Ben normalde boğaz ağrısı için bal yerim üzerine su içmem. Ya da adaçayı ile gargara yaparım. Birkaç seferde faydasını gösterir. Dene istersen
Happy mom ve Hamilelik+ indirdim canım benKızlar telefonunuza indirdiğiniz bir uygulama var mı bebek gelişimiyle ilgili
Kese görünür canım ben de bugün maşallah alttan muayne ile gördüm 5+0 muhtemelen üstten de görünürmüş. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsinKizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
Çok geçmiş olsunn canımmTeşekkür ederim canım adaçayı gargara yaparken yutarsam diye korkuyorum bişey olur adaçayı biraz tehlikeli bı bitki
Canım değerin gayet güzel kese görünür tabi inşaallah
Randevum yarın ..adet tarine göre hesapladım..4+5 i son adet tarihine göre hesapladın dimi canım. Kese randevun ne zamandı
Amin canım..Happy mom ve Hamilelik+ indirdim canım ben
Kese görünür canım ben de bugün maşallah alttan muayne ile gördüm 5+0 muhtemelen üstten de görünürmüş. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Değerin çok güzel maşallah kaç ekimde transfer olmustunKizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün
Gözün aydın canımbu arada neye göre hesapladı gebelik haftasıniHappy mom ve Hamilelik+ indirdim canım ben
Kese görünür canım ben de bugün maşallah alttan muayne ile gördüm 5+0 muhtemelen üstten de görünürmüş. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
23 Ekim'de transfer oldum ..Değerin çok güzel maşallah kaç ekimde transfer olmustun
Aslında yanlış hesap yapmışım ..son tarihim 4 Ekim ..adet tarihine göre 5+1oluyor4+5 i son adet tarihine göre hesapladın dimi canım. Kese randevun ne zamandı
Nar ve portakal suyu karıştırıp iç süper iyi geliyor boğazaKizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi yapabileceğim başka bişey yok mu kızlar
Değerin güzel adet tarihin neydi ki gebelik haftası 5 haftalık gibi birşey olması gerekmiyor mu23 Ekim'de transfer oldum ..
Benimde 4 Ekim adet transfer 23 ekimAslında yanlış hesap yapmışım ..son tarihim 4 Ekim ..adet tarihine göre 5+1oluyor
4 Ekim'de adet tarihi..evet yanlış hesaplamisim 5+1 oluyor bugün..haftalık değil aya gire gitmişim ..Değerin güzel adet tarihin neydi ki gebelik haftası 5 haftalık gibi birşey olması gerekmiyor mu
Teşekkür ederimNar ve portakal suyu karıştırıp iç süper iyi geliyor boğaza