2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Eveeetttt
Sonuç pozitiiifffff
10 gün sonraya kese randevusu verdi doktor
Yeni heyecan başladı hala kalbim çarpıyor çok mutluyum
Herkese pozitif haber almasını diliyorum
Ay hala heyecanım dinmedi
Şükürler olsun
Canım tebrik ederim Allah kucağına aldığın günüde göstersin darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına değerin kaçıncı gün ve kaç cikti

Aynen ..dün kötü haber aldım ..bizim samimi olduğum bir akrabamizdan o da beni etkiledi.. Rabb'im sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah .

Eveeetttt
Sonuç pozitiiifffff
Şükürler olsun
Ayy maşallah...hayırlı olsun canım..sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Eveeetttt
Sonuç pozitiiifffff
Şükürler olsun
Merhaba, bu forumdaki yazışmaları sessiz takip edenlerdenim. Sizinle aynı gün transfer olduk, sonucunuzu çok merak ediyordum. Sizin adınıza çok sevindim, çok çok tebrik ederim :) Ben de şuan sonuç bekliyorum ve ilk transferim. Heyecanınızı paylaşıyorum, çok sevgiler :)

Çok teşekkür ederim
Darısı başınıza inşallah mutlaka yazın sonucunuzu

Beni de transferin 21. Günü çağırdılar gelin görün ki beklemek baya sabır gerektiriyor . İki günde bir kan testi verip resmen değerler yukseliyo mu diye baktirasim geliyor :)

Rüyalara aldanma sen sıkma canını. Ben de yeni yeni başladım belirti görmeye. İlk zamanlar normal kendimizi hamile gibi hissetmeyişimiz.
Rahmani ve nefsani rüyalar vardır.Üzülmeyin ve kimseye anlatmayın kötü rüya gördüğünüzde sol tarafınıza 3 defa tükürün ve euzubesmele çekin rahalatlarsınız.Keseyide kalp atşınıda duyarsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Beni de transferin 21. Günü çağırdılar gelin görün ki beklemek baya sabır gerektiriyor . İki günde bir kan testi verip resmen değerler yukseliyo mu diye baktirasim geliyor :)
Ben 2 kere yaptırıp bıraktım artışı görünce. Ben bir de hastanede çalışıyorum ekstra zor aslında değer 1500’ü geçince kese görünür ama doktorlar içinde bir şey var mı onu da görmek istediği için geç çağırıyor sanırım

Aynen canım..bende genelde hep bir şey olacak mı diye tereddüt idim blki o yüzden rüya gordum.. Allah'ım boşa cikarsin rüyamı hayırlı ileyen herkese ve bana kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Aynen canım..bende genelde hep bir şey olacak mı diye tereddüt idim blki o yüzden rüya gordum.. Allah'ım boşa cikarsin rüyamı hayırlı ileyen herkese ve bana kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Amin.Rızkı yazıldıysa bütün engellerde çıksa o dünyaya gelecektir.Allahın dilediği dışında birşey olmaz o yüzden hiç aklınıza kötüyü getirmeyin hamileliğin tadını çıkarın

Uygunmuş da sanki fiyatı yani benim ödediğim yanında teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için araştıracağım ziya hocayı da

Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım. Ben gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutluya gittim. Gerek doktordan gerek merkezden çok memnun kaldım. İstersen bir ön görüşme yapabilirsin
Çok teşekkür ederim V vera_61 gebze ulaşım için biraz ters kalacak bana maalesef İstanbul ya da Ankara gibi uçakla ulaşım sağlayabileceğim bi yer olmalı. Ama ön görüşme ücretsiz mi bi fikir alabilirim en azından

kromozom wes testi yaptırıcaz canım, doktora kalırsa ıkı transferde de gebelik gorduk basarı gıbı sayıyorlar ama diğer donmus embrıyo için emın olmak ıstıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…