- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.561
Cumaya az kaldıU unknown1234 ıcın rahat edecekse 4 gun arayla test yaptır
Merhaba, ben Prof.Selcuk Selcuk hoca ile ilerliyorum. Acibadem Kozyatagini kullaniyor kendisi. Hayatim boyunca tandiigm en iyi doktor diyebilirim, heran butun sorularima cevap verdi hic sikilmadan. Doktora 20 bin tl, hastaneyede 17 bin tl verdim iki ay once. Birde yumurta dondurma ve genetik test yaptim, dondurma 3 yumurta icin 9 bin tl odedim. genetik test icinde $350 dolar.selamlar arkadaşlar tekrardan. kimyasal haberinden sonra ağladım üzüldüm hiç bu kadar içimin yandığını hatırlamıyorum ama olan oldu diyorum toparlanma zamanı artık ve sizden merkez tavsiyesi almak istiyorum aramızda tecrübeli arkadaşlar fazla. nerelere gittiniz nereden memnun kaldınız ya da kalmadınız? şişli memoriali düşünüyorum ya da koç üniversitesi özgür öktem hoca ama araştırmalarım devam ediyor. sizden de önerilerinizi alabilir miyim? herkese sevgiler :)
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo P parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo @hus3545 21 Ekim 2 Embriyo eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo @sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 @Utkukuss ERTELENDİ
Durum nedir sizde benimde 28 Ekim'de transfer oldu 2 embriyo
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo P parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo @hus3545 21 Ekim 2 Embriyo eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo @sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 @Utkukuss ERTELENDİ
Maşallah canım..hayırlı olsun.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar benim
9.gun 25
10.gun 32
12.gun 64
16.gun 400
18.gun760cikti.benim gibi bhcg si düşük çıkanlar varsa üzülmesinler sonra katlanabiliyor
Bahçeşehir İstinye üniversite hastanesi liv Hospital / Ziya Kalem de tedavi görüyorum amh düşüktü 7 yumurtam oluyordu, ilk Ay bedenimi tanımak istedi işleyişi gördü ona göre tedavi uyguladı , 20 nin üstünde yumurtam oldu 18 i toplandı ilk deneme de pozitif gördük çok şükür , Ben kaygı bozukluğu olan biriyim ama hiç stres yapmadım Ziya hoca çok güzel moral motivasyon verdi her aşamada ve pozitife çok inandırdıselamlar arkadaşlar tekrardan. kimyasal haberinden sonra ağladım üzüldüm hiç bu kadar içimin yandığını hatırlamıyorum ama olan oldu diyorum toparlanma zamanı artık ve sizden merkez tavsiyesi almak istiyorum aramızda tecrübeli arkadaşlar fazla. nerelere gittiniz nereden memnun kaldınız ya da kalmadınız? şişli memoriali düşünüyorum ya da koç üniversitesi özgür öktem hoca ama araştırmalarım devam ediyor. sizden de önerilerinizi alabilir miyim? herkese sevgiler :)
Onun eşi Müberra hanim da cook tatliBahçeşehir İstinye üniversite hastanesi liv Hospital / Ziya Kalem de tedavi görüyorum amh düşüktü 7 yumurtam oluyordu, ilk Ay bedenimi tanımak istedi işleyişi gördü ona göre tedavi uyguladı , 20 nin üstünde yumurtam oldu 18 i toplandı ilk deneme de pozitif gördük çok şükür , Ben kaygı bozukluğu olan biriyim ama hiç stres yapmadım Ziya hoca çok güzel moral motivasyon verdi her aşamada ve pozitife çok inandırdı
Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım. Ben gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutluya gittim. Gerek doktordan gerek merkezden çok memnun kaldım. İstersen bir ön görüşme yapabilirsinselamlar arkadaşlar tekrardan. kimyasal haberinden sonra ağladım üzüldüm hiç bu kadar içimin yandığını hatırlamıyorum ama olan oldu diyorum toparlanma zamanı artık ve sizden merkez tavsiyesi almak istiyorum aramızda tecrübeli arkadaşlar fazla. nerelere gittiniz nereden memnun kaldınız ya da kalmadınız? şişli memoriali düşünüyorum ya da koç üniversitesi özgür öktem hoca ama araştırmalarım devam ediyor. sizden de önerilerinizi alabilir miyim? herkese sevgiler :)
Kan verdin mi canımYarın test günüm
Hayırlı olsun. Kanaman inşaallah yerleşme kanamasıdır canım. Doktorunla görüştün mü?Durum nedir sizde benimde 28 Ekim'de transfer oldu 2 embriyo
2 3 gündür kanamam var sürekli iğne oluyirum
Günaydın canım. Ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Midem iki gündür pek iyi değil. Sen nasılsınGünaydın kizlar..nasılsınız
Bende de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ..hiç bir değişiklik yok ..Günaydın canım. Ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Midem iki gündür pek iyi değil. Sen nasılsın
Rüyalara aldanma sen sıkma canını. Ben de yeni yeni başladım belirti görmeye. İlk zamanlar normal kendimizi hamile gibi hissetmeyişimiz. Keseyi görünce kalp atışını duyunca rahatlarsın inşaallah. Dua et güzel şeyler düşünBende de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ..hiç bir değişiklik yok ..
Bugün de rüyamda düşük yaptığımı gördüm..moralim bozuldu...biran önce kese ve kalp atışını atlatsaydik bir nebze rahatlardim
Evet ikiside aşırı motive edici hem profesyonel hem samimilerOnun eşi Müberra hanim da cook tatli
Normalde saat 9 dan sonra sisteme girmiş olmaları gerek canım istersen bir ara aile sağlık merkeziniGünaydın kızlar dün kan verdim sağlık ocağında ne zaman e nabiza düşer meraktan kafayı yedim
Canım eğer regl olmadıysan doktorunla görüş söktürücü verir ben negatif gördükten üç gün sonra regli oldum13 ekimde tüp bebek transferi oldum. 27 ekimde negatif sonuç aldım ve hala regl olmadım. Bu durumu yaşayan oldumu?