2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

U unknown1234 ıcın rahat edecekse 4 gun arayla test yaptır
Cumaya az kaldı sürekli test yaptırırsam öyle mi böyle mi kendimi yiyeceğimi bildiğim için doktorum hatta ikinciyi de yaptırma dedi. Ama ben ısrar edince yaptır o zaman ama yükselmişse üçüncü yok dedi. Umarım Cuma keseyi de bebeği de görürüz Darısı başına canım benim Planınız ne bundan sonra çok üzüldüm yaşadığın şeye

K
Merhaba, ben Prof.Selcuk Selcuk hoca ile ilerliyorum. Acibadem Kozyatagini kullaniyor kendisi. Hayatim boyunca tandiigm en iyi doktor diyebilirim, heran butun sorularima cevap verdi hic sikilmadan. Doktora 20 bin tl, hastaneyede 17 bin tl verdim iki ay once. Birde yumurta dondurma ve genetik test yaptim, dondurma 3 yumurta icin 9 bin tl odedim. genetik test icinde $350 dolar.

Durum nedir sizde benimde 28 Ekim'de transfer oldu 2 embriyo
2 3 gündür kanamam var sürekli iğne oluyirum

Bahçeşehir İstinye üniversite hastanesi liv Hospital / Ziya Kalem de tedavi görüyorum amh düşüktü 7 yumurtam oluyordu, ilk Ay bedenimi tanımak istedi işleyişi gördü ona göre tedavi uyguladı , 20 nin üstünde yumurtam oldu 18 i toplandı ilk deneme de pozitif gördük çok şükür , Ben kaygı bozukluğu olan biriyim ama hiç stres yapmadım Ziya hoca çok güzel moral motivasyon verdi her aşamada ve pozitife çok inandırdı

Onun eşi Müberra hanim da cook tatli

Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım. Ben gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutluya gittim. Gerek doktordan gerek merkezden çok memnun kaldım. İstersen bir ön görüşme yapabilirsin

Günaydın canım. Ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Midem iki gündür pek iyi değil. Sen nasılsın
Bende de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ..hiç bir değişiklik yok ..
Bugün de rüyamda düşük yaptığımı gördüm..moralim bozuldu...biran önce kese ve kalp atışını atlatsaydik bir nebze rahatlardim

Rüyalara aldanma sen sıkma canını. Ben de yeni yeni başladım belirti görmeye. İlk zamanlar normal kendimizi hamile gibi hissetmeyişimiz. Keseyi görünce kalp atışını duyunca rahatlarsın inşaallah. Dua et güzel şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…