- 26 Eylül 2023
- 657
- 792
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.621
1. Gün demisimKızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm
Çook sevindim canım1. Gün demisimpardon transferin 15. Günü değer 1300
Rabbim sanada nasip etsin arkadaşımÇook sevindim canım
Kuzum amin inş dualarını eksik etmeRabbim sanada nasip etsin arkadaşım
Ne güzel bir gün bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm
MaşallahKızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm
Kuzucum hamiş çıkanları tabloda güncelliyor musun? Ben ayırt edemedim deEvet canım ön görüşme ücretsiz. Ben yine de bir görüş derim memnun kalırsan belki bir yolunu da bulursun
Rabbim biliyor kalbimi en az kendim kadar sizlerinde olmasını istedigimi hep aynı yollardan geçtik aynı hüznü aynı korkuyu aynı sevinci yaşadık kimse bizim birbirimizi anladığı kadar anlamaz ve yürekten belki dua etmezKuzum amin inş dualarını eksik etme
Bence erken dönemde yüksek beta hcg olması garantiye alıyor derin bir nefes al canım bu dönemde bunu anladım
5.gun embrıyosu ilk denemendi dimi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinPozitif canım
Hayırlı olsun canım , Sağlıkla gelsin inşallahKızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm
Yok canım yaa yapamıyorum onu bir türlü. Kaç defa denedim olmadı.Kuzucum hamiş çıkanları tabloda güncelliyor musun? Ben ayırt edemedim de
YaaYok canım yaa yapamıyorum onu bir türlü. Kaç defa denedim olmadı.
Yaaaa çok sevindimmmm maşallahhhhh çok güzel hayırlısı olsun canımmmEveeetttt
Sonuç pozitiiifffff
10 gün sonraya kese randevusu verdi doktor
Yeni heyecan başladı hala kalbim çarpıyor çok mutluyum
Herkese pozitif haber almasını diliyorum
Ay hala heyecanım dinmedi
Şükürler olsun
Devlet hastahaneside yapıyor özellerde baya pahalı bana 15 bin denilmişti özelde izmirdeyim anesteziyle tabiki anestezi olmadan olmuyor adet bittkten sonra ilk 1 hafta 10 gün içinde olman gerekli diye biliyorum çünkü ben adetliyken gittim kontrole bana gün verilmiştiKızlar tanısal histereskopi hakkında bilgisi olan yazabilir mi devlet hastanesinde yaptırabilir miyim? Devlet hastanesinde Yapılıyorsa anesteziyle mi yapıyorlar acaba? Bi de herhangi bir tarih mi gerekli doktorum bir dahaki adetinden sonra yaptır dedi ama biliyorsunuz hastanede randevu bulmak zor adet biriminden hemen sonra herhangi bir günde yaptırabilir miyim
Haftaya çarşamba duycaz inşaallah
YiiihhhhuuuuuuwwwEveeetttt
Sonuç pozitiiifffff
10 gün sonraya kese randevusu verdi doktor
Yeni heyecan başladı hala kalbim çarpıyor çok mutluyum
Herkese pozitif haber almasını diliyorum
Ay hala heyecanım dinmedi
Şükürler olsun