2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

1. Gün demisim pardon transferin 15. Günü değer 1300

Ne güzel bir gün bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Burdan müjdelere devam edelim

Maşallah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kuzum amin inş dualarını eksik etme
Bence erken dönemde yüksek beta hcg olması garantiye alıyor derin bir nefes al canım bu dönemde bunu anladım
5.gun embrıyosu ilk denemendi dimi
Rabbim biliyor kalbimi en az kendim kadar sizlerinde olmasını istedigimi hep aynı yollardan geçtik aynı hüznü aynı korkuyu aynı sevinci yaşadık kimse bizim birbirimizi anladığı kadar anlamaz ve yürekten belki dua etmez rabbim diyorum geç et ama guzellestir her basamakta sekince güç kuvvet ver diklestir yüreklerimize bu zor surecin verdiği uzuntuye peygamber sabrı serpistir yarabbi biz bekleyenleri selamete erdir

Hayırlı olsun canım , Sağlıkla gelsin inşallah

Herkese günaydın predictor testin yanılma payı var mı arkadaşlar bazı kişiler yanlış sonuç veriyor yazmış sabah pozitifi gördüm şimdi geri moralim bozuldu

Devlet hastahaneside yapıyor özellerde baya pahalı bana 15 bin denilmişti özelde izmirdeyim anesteziyle tabiki anestezi olmadan olmuyor adet bittkten sonra ilk 1 hafta 10 gün içinde olman gerekli diye biliyorum çünkü ben adetliyken gittim kontrole bana gün verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…