- 14 Mayıs 2023
- 40
- 69
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.541
Yarın test günümsonuc cikti mi ? insallah pozitiftir bende sizinle ayni gun transfer olmustum
sonuc cikti mi ? insallah pozitiftir bende sizinle ayni gun transfer olmustum
Hiç idrar testi yapmış mıydın :)Yarın test günüm
Ben 5. Gun ve 7. Gun kan testi yaptim ancak haftasonu kanamam oldu ve hala biraz kahverengi lekelenmem var. O yuzden bugun tekrar kan verdim korkup bilmiyorum ne olacakSiz yaptınız mı test
Hiç idrar testi yapmış mıydın :)
Sonuç yarın mı çıkacakBen 5. Gun ve 7. Gun kan testi yaptim ancak haftasonu kanamam oldu ve hala biraz kahverengi lekelenmem var. O yuzden bugun tekrar kan verdim korkup bilmiyorum ne olacak
Muhtemelen yarin cikar evet. Sabah yine idrar testi yaptim cizgi koyulasmis gozukuyordu biraz rahatladim ama bakalimSonuç yarın mı çıkacak
Ben 2018 de başladım sisli memorialde tedaviye. Çok güvendim ekibe ve kafamda hiç soru işareti yoktu, ilk denemem tuttu şuan 4.5 yaşında oğlum. 2. Denemem de başarılı oldu şuan süreç içindeyiz. Ekipten de laboratuvarından da çok memnunum. Sadece transfer icin 26.500 ödedim. 1 yıllık embriyo dondurma 100 dolarmis.selamlar arkadaşlar tekrardan. kimyasal haberinden sonra ağladım üzüldüm hiç bu kadar içimin yandığını hatırlamıyorum ama olan oldu diyorum toparlanma zamanı artık ve sizden merkez tavsiyesi almak istiyorum aramızda tecrübeli arkadaşlar fazla. nerelere gittiniz nereden memnun kaldınız ya da kalmadınız? şişli memoriali düşünüyorum ya da koç üniversitesi özgür öktem hoca ama araştırmalarım devam ediyor. sizden de önerilerinizi alabilir miyim? herkese sevgiler :)
Bazı hastanelere göre baya pahalı gelebilir. Bi arkadaşım da Bakırköy acibademde 18 bine sadece transfer yaptirdiBen 2018 de başladım sisli memorialde tedaviye. Çok güvendim ekibe ve kafamda hiç soru işareti yoktu, ilk denemem tuttu şuan 4.5 yaşında oğlum. 2. Denemem de başarılı oldu şuan süreç içindeyiz. Ekipten de laboratuvarından da çok memnunum. Sadece transfer icin 26.500 ödedim. 1 yıllık embriyo dondurma 100 dolarmis.
Hadi bakalım yarın ikimiz birden pozitif haberi verelim buradaMuhtemelen yarin cikar evet. Sabah yine idrar testi yaptim cizgi koyulasmis gozukuyordu biraz rahatladim ama bakalim
Banada etrafımdakiler eşim hariç sağlıksız degılmıs dusmus, hayırlısı neden bukadar uzuluyorsun dıyor. Onların hıcbırıyle konusmuyorum, cunku ıcımın nasıl yandıgını bılen yok. Okadar guzel yukselmıstı kese gorecektık ılk kez bukadar yaklasmıstık. Haklısın oyuzden. Ben amerıkan hastanesıne gıdıyorum cok memnunumselamlar arkadaşlar tekrardan. kimyasal haberinden sonra ağladım üzüldüm hiç bu kadar içimin yandığını hatırlamıyorum ama olan oldu diyorum toparlanma zamanı artık ve sizden merkez tavsiyesi almak istiyorum aramızda tecrübeli arkadaşlar fazla. nerelere gittiniz nereden memnun kaldınız ya da kalmadınız? şişli memoriali düşünüyorum ya da koç üniversitesi özgür öktem hoca ama araştırmalarım devam ediyor. sizden de önerilerinizi alabilir miyim? herkese sevgiler :)
U unknown1234 ıcın rahat edecekse 4 gun arayla test yaptırHiç olumsusuzu düşünme hamileyim de zamana bırak
Evet canım senin olayından sonra ben bile.toparlanamadim...cunku bndenipk defa pozitifi gordum..ve bu şekilde yaşayınca insan kendini de düşünüyor ...yasadiklarin zor dediğin gibi yaklaştım herşey yolunda derken tam hazırlanıyorken böyle olması çok üzücü gerçekten... Rabb'im kolaylık versinBanada etrafımdakiler eşim hariç sağlıksız degılmıs dusmus, hayırlısı neden bukadar uzuluyorsun dıyor. Onların hıcbırıyle konusmuyorum, cunku ıcımın nasıl yandıgını bılen yok. Okadar guzel yukselmıstı kese gorecektık ılk kez bukadar yaklasmıstık. Haklısın oyuzden. Ben amerıkan hastanesıne gıdıyorum cok memnunum
Allah muradınızı versin gün gelecek kesede göreceksiniz kalp atışıda duyacaksınız ve minnoşunuza kucağınıza alacaksınız.Bugünler de geride kalacak Allah sabredenlerle beraberdir bol dua edin fukara sevindirin muhakkak karşılığınızı alacaksınız.Banada etrafımdakiler eşim hariç sağlıksız degılmıs dusmus, hayırlısı neden bukadar uzuluyorsun dıyor. Onların hıcbırıyle konusmuyorum, cunku ıcımın nasıl yandıgını bılen yok. Okadar guzel yukselmıstı kese gorecektık ılk kez bukadar yaklasmıstık. Haklısın oyuzden. Ben amerıkan hastanesıne gıdıyorum cok memnunum
çok teşekkür ederim yorumunuz için :) yaa keşke dondurulacak bi embriyom olsa da dondurabilsem. tek ya da 2 tane yumurta oluyor hep, o yüzden zaten en başından başlıyorum sürece maalesef.Bazı hastanelere göre baya pahalı gelebilir. Bi arkadaşım da Bakırköy acibademde 18 bine sadece transfer yaptirdi
naçizane tavsiyem mümkünse söylemeyin etrafınıza yani insanı çok demoralize ediyolar. çocuk istediğimi söylediğime bile pişmanım keşke istemiyorum deseymişim sorup duruyor çevrem ve inanılmaz rahatsız ediyor beni... amerikan hastanesini de araştıracağım çok teşekkür ederim :)Banada etrafımdakiler eşim hariç sağlıksız degılmıs dusmus, hayırlısı neden bukadar uzuluyorsun dıyor. Onların hıcbırıyle konusmuyorum, cunku ıcımın nasıl yandıgını bılen yok. Okadar guzel yukselmıstı kese gorecektık ılk kez bukadar yaklasmıstık. Haklısın oyuzden. Ben amerıkan hastanesıne gıdıyorum cok memnunum
Amin canımEvet canım senin olayından sonra ben bile.toparlanamadim...cunku bndenipk defa pozitifi gordum..ve bu şekilde yaşayınca insan kendini de düşünüyor ...yasadiklarin zor dediğin gibi yaklaştım herşey yolunda derken tam hazırlanıyorken böyle olması çok üzücü gerçekten... Rabb'im kolaylık versin
Evet ona ınancım hiç bitmedi biliyor musunuz? Sadece sandıgımızdan daha zor bir süreç olduğu yüzümüze çarpıyor.Allah muradınızı versin gün gelecek kesede göreceksiniz kalp atışıda duyacaksınız ve minnoşunuza kucağınıza alacaksınız.Bugünler de geride kalacak Allah sabredenlerle beraberdir bol dua edin fukara sevindirin muhakkak karşılığınızı alacaksınız.
Gönlünüzce olsun insallahçok teşekkür ederim yorumunuz için :) yaa keşke dondurulacak bi embriyom olsa da dondurabilsem. tek ya da 2 tane yumurta oluyor hep, o yüzden zaten en başından başlıyorum sürece maalesef.