Peki ya pozitif çıkarsa sen özür dileyecekmisin? demin okudum bütün yazılanları hiç kimse sana kötü birşey dememiş ilaçları bırakma konusunda sana yardım etmeye çalışmışlar bak kendin yazdın 30 ekim transfer günün daha 11 kasıma 6 gün var ve sana şunu söyleyim benim mahallede bi arkadaş vardı 11 sene olmadı çocuğu kaçıncı
tüp bebek tedavisi hatırlamıyorum son transferi 3.gün embriyosu idi 6.günü kan yaptırdı negatifti oda olmadı tutmadı artık denemicem dedi doktoru 13. Günü bekle yap dedi kız ümitsiz bir şekilde yaptırdı ve sonuş 271 ile pozitifi gördü sen bide 5.gün yaptın o ise 6.günü yapmıştı.. Yazmışcaktım ama inatla insanları sana karşı iyi niyetle söylediklerini anlamadığın için yazdım.. Herkes burda bi tecrübesini bilgisini paylaşıyor bilmediği şeyleri sorup öğreniyor bence sen bi sakinleş anlıyorum seni bende 6 yıldır uğraşıyorım bende kasımda 3.gün embriyosu transferi olucam benimde korkularım benimde endişelerim var ama burda kimseyle kırıcı konuşmuyorum yada sert mizahla cevap vermiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Bide şunu yazmışsın senin yaşın kadar hamilelik tecrübem var diye bu tecrübe yaşla alakalı değil unutma ben 30 yaşındayım 1 kere bile pozitif görmedim ama 40 yaşındaki bi abla bile benden bilgi alıyor 6 senede ben neyin ne olduğunu en ince ayrıntısına kadar öğrendim öğreniyorumda doğurmadım ama doğurmuş kadar biliyorum şimdi bu yaşla mı alakalı yaşadıklarınla bildiklerinle mi alakalı?