2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Peki ya pozitif çıkarsa sen özür dileyecekmisin? demin okudum bütün yazılanları hiç kimse sana kötü birşey dememiş ilaçları bırakma konusunda sana yardım etmeye çalışmışlar bak kendin yazdın 30 ekim transfer günün daha 11 kasıma 6 gün var ve sana şunu söyleyim benim mahallede bi arkadaş vardı 11 sene olmadı çocuğu kaçıncı tüp bebek tedavisi hatırlamıyorum son transferi 3.gün embriyosu idi 6.günü kan yaptırdı negatifti oda olmadı tutmadı artık denemicem dedi doktoru 13. Günü bekle yap dedi kız ümitsiz bir şekilde yaptırdı ve sonuş 271 ile pozitifi gördü sen bide 5.gün yaptın o ise 6.günü yapmıştı.. Yazmışcaktım ama inatla insanları sana karşı iyi niyetle söylediklerini anlamadığın için yazdım.. Herkes burda bi tecrübesini bilgisini paylaşıyor bilmediği şeyleri sorup öğreniyor bence sen bi sakinleş anlıyorum seni bende 6 yıldır uğraşıyorım bende kasımda 3.gün embriyosu transferi olucam benimde korkularım benimde endişelerim var ama burda kimseyle kırıcı konuşmuyorum yada sert mizahla cevap vermiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. 🙏 Bide şunu yazmışsın senin yaşın kadar hamilelik tecrübem var diye bu tecrübe yaşla alakalı değil unutma ben 30 yaşındayım 1 kere bile pozitif görmedim ama 40 yaşındaki bi abla bile benden bilgi alıyor 6 senede ben neyin ne olduğunu en ince ayrıntısına kadar öğrendim öğreniyorumda doğurmadım ama doğurmuş kadar biliyorum şimdi bu yaşla mı alakalı yaşadıklarınla bildiklerinle mi alakalı?
👏👏👏👏👏

Kızlar selam. Kese görmeyi bekleyenler nasıl sabrediyorsunuz :KK43: sürekli kendimi dinliyorum bir belirtim var mı diye. Kesenin içi dolu mu kalp atışı olacak mı hep kafamda bunlar. Teste kadar 10 gün bekle, kese için bir 10 gün daha bekle, kalp atışını bir hafta daha bekle. Valla yoruldum en zoru beklemek
Hiç olumsusuzu düşünme hamileyim de zamana bırak 🥰

Selam kızlar. 30 Ekim test günümdü, 1kasim da değerler güzel çıkınca doktor hersey yolunda, değerler bize referans oluyor diyip 19 una kese ve kalp atışı için tek randevu verdi. Sisli memoriale gidiyorum. Değeri yükselen kese gününü bekleyen arkadaşlar, içiniz bi nebze rahatlasin diye yazdım🍀
Merhaba bende Şişli Memoriale gidiyorum. Aysu Hocayla tedavi oldum. Sizin hocanız kim di. Bu arada benim 8. Gün degerim 115.3, 10. Gün degerim 206.8 iki katı kadar artmamis sizin nasıldı artislariniz bir problem mi var diye korkuyorum açıkcasi

Kizlar kese için erkendir demi..bugün kadın doğum da ilaç yazmaya gittim .tranferimin 14. Günü ultrasonda bakalım belki görünür dedi ultrason da hiç birşey görünmedi..ben takılmadim erken diye ama eşim biraz sıkıldı ..genelde en erken 5. Haftada görünüyor değil mi ..

Kizlar kese için erkendir demi..bugün kadın doğum da ilaç yazmaya gittim .tranferimin 14. Günü ultrasonda bakalım belki görünür dedi ultrason da hiç birşey görünmedi..ben takılmadim erken diye ama eşim biraz sıkıldı ..genelde en erken 5. Haftada görünüyor değil mi ..
Beta değerin kaçtı canım

Beni transferin 21.gününe çağırdılar kese randevusu için. İçinde yolk kesesi var mı o da belli olur diye. Beta 1500-1600 üzeri olunca bile küçücük gözüküyor nokta kadar gözükmemesi normal bence

Merhaba bende Şişli Memoriale gidiyorum. Aysu Hocayla tedavi oldum. Sizin hocanız kim di. Bu arada benim 8. Gün degerim 115.3, 10. Gün degerim 206.8 iki katı kadar artmamis sizin nasıldı artislariniz bir problem mi var diye korkuyorum açıkcasi
Benim de Aysu hanimdi 😇 acikcasi artislardan pek anlamıyorum ama yazanlardan %60 artista geçerli filan diyorlardı

X