2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Boyle sizin gibi insanlara ıhtıyac var bu toplulullarda gercekten.. Bunu anlamıyorlar işte. Insallah onların artan anlamayısları.

Testım pozitif gibi verıo tepkiyi bıde. Benı benden ıyı... Tıptan da ıyı bılıo arkadaş helal olsn valla akıllı bıdıklar yaa ☺❤

Uyarmanın da bı adabı olmalı edepsizlik ne zamandır bu kadar naıf oldu?
Ben dün gece beraber olup bugün hamılemıyım demedım. Gercekten hayretsiniz ya....

Devlet hastanelerının acillerinde yapmıyorlar.. Bana da denk geldı bi seferinde... Test istedim.. Kum döküyorsun dedı acıl dr u. "9 numaradakı bayandan beta hcg harıc tum kan ve ıdrar tahlıllerını isteyn" Dedı hemsıreye.. Kalktım gittim yanına kum dökmüyorsam bı daha mı kan ısteyeceksın beta ıcın dedım... Gerekırse evet dedı... Başhekim nerede dedım cıktım odasına... Burası devalet hastanesı istekle ıa yapmıyoruz dedı bashekım... Sana ne arkadasım... Ben hamıleyım diyorum siz kum dökuyosun diosunuz.. Belkı aldırcam erken teşhis istiyorum dedım... Alt kata tel actı dr a... Adımı verdı... Tum tahlıl isteklerini iptal et bayandan beta ıste dedı...

Kum dökmüyormusum... Hamıleymısım...

Var oyle tıpler hastanelerde yanı. Keske zorlasaydın biraz

Peki ya pozitif çıkarsa sen özür dileyecekmisin? demin okudum bütün yazılanları hiç kimse sana kötü birşey dememiş ilaçları bırakma konusunda sana yardım etmeye çalışmışlar bak kendin yazdın 30 ekim transfer günün daha 11 kasıma 6 gün var ve sana şunu söyleyim benim mahallede bi arkadaş vardı 11 sene olmadı çocuğu kaçıncı tüp bebek tedavisi hatırlamıyorum son transferi 3.gün embriyosu idi 6.günü kan yaptırdı negatifti oda olmadı tutmadı artık denemicem dedi doktoru 13. Günü bekle yap dedi kız ümitsiz bir şekilde yaptırdı ve sonuş 271 ile pozitifi gördü sen bide 5.gün yaptın o ise 6.günü yapmıştı.. Yazmışcaktım ama inatla insanları sana karşı iyi niyetle söylediklerini anlamadığın için yazdım.. Herkes burda bi tecrübesini bilgisini paylaşıyor bilmediği şeyleri sorup öğreniyor bence sen bi sakinleş anlıyorum seni bende 6 yıldır uğraşıyorım bende kasımda 3.gün embriyosu transferi olucam benimde korkularım benimde endişelerim var ama burda kimseyle kırıcı konuşmuyorum yada sert mizahla cevap vermiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Bide şunu yazmışsın senin yaşın kadar hamilelik tecrübem var diye bu tecrübe yaşla alakalı değil unutma ben 30 yaşındayım 1 kere bile pozitif görmedim ama 40 yaşındaki bi abla bile benden bilgi alıyor 6 senede ben neyin ne olduğunu en ince ayrıntısına kadar öğrendim öğreniyorumda doğurmadım ama doğurmuş kadar biliyorum şimdi bu yaşla mı alakalı yaşadıklarınla bildiklerinle mi alakalı?

Sondan cvp vereyım. Yasadıklarınla alakalı.. Yaş yaşanmıslık demek zaten.. Yasadıkcada biliyorsun ve öğrenıyorsun. Bende ona kötü bişey demedım... Hatta ıyı dıleklerde bulundum... "Iyı dılegını kendıne sakla" Ne demek. Keske bu edepsizlikle sussa daha makuldü. Karşısında çocuğu yok onun burda. Hormonlarına verdım bende bu agresıflıgı zaten.
Adres versin çiçek bile yollarım degıl ozur dilemek... Gocunmam ben.
Nice tecrübeli hanımlar var... Herkes de her konuda yorum yapmak zorunda degıl...Akıl akıldan üstündür bu toplulugun amacı bu... ama uslüp önemlı maâlesef. Keske o da sızın gibi anlatsaydı madem yardımcı olmak istiyordu...
Bu arada 3. Gün emb 5. Gün kan testi yapıp 0.29 sonuçla hamile olana rastlamadım henuz.

Ve sen şuan hala arkadaşa laf sokma peşindesin yazdığın mesaj hiç hoş değil akıllı bıdıklar diyerek kücümsemeye hakkın yok bide tıptan da iyi biliyo diye dalga geçmişsin yaşadıklarından bilgisi var burda hiç kimse ben herkesden çok iyi biliyorum tıpdan daha iyi biliyorum demiyor sen neyin dalgasını geçiyorsun kibar olmaya çalışıyorum verdiğin cevaplar alay edici hoş değil

Arkadaşın tıbbi gelişim anektotlarını okursan anlarsın neden bahsettiğimi

"Sitede 8 günden once test yapanlar sıteden yasaklansın" Cümlesini okudu bu gözler az önce ☺

Tamam haklı olabilirsin rastlamamış olabilirsin ama bak ben sana en yakın mahallemden örnek verdim demek ki varmış :) arkadaşımızda ilaçları daha 5.günden bıraktığın için aslında seni gerçekten düşündüğü için yazdı istemsiz sert gelmiş olabilir sana ama bende yazardım sana daha bu kadar erken bırakma ilaçları diye ki yazıcaktım baktım yazmışlar zaten sen tepki vermişsin vazgeçtim şuan herkes hormonlardan dolayı inişli çıkışlı burda kavga etmeden tartışmadan birbirimize dertlerimizi heycanlarımızı üzüntülerimizi paylaştığımız yer

"Sitede 8 günden once test yapanlar sıteden yasaklansın" Cümlesini okudu bu gözler az önce ☺
O anlık birşeydi kimse boşyere üzülmesin diye pozitifken erken yapıp negatif görüp kimse boş yere kendini strese sokmasın diye yazdı bence arkadaş neyse konu uzamasım daha fazla benim fikrim sen yine ilaçlarına devam et derim bence bu kadar erken pes etme allah bilir ya pozitifse ilaçları bıraktığın için pişmanlık duymazmısın duyarsın herkesin sana asıl demek istediği buydu ama yinede sen bilirsin allah gönlüne göre verir inşallah tutunur

Ilk yazdıgım mesajımda tepkımın kendıme oldugunu sanırım anlatmama gerek yok. İlacları bıraktım dedım.. Gercekten kocam bu ladar tepkı vermedı. Sen bilirsin cok yıprandın ama keske devam etseydın dedı eşim. Günde 2 3 güne bir uc hatta geçen aksam 4 iğne birden yedım.
Ictımız ilacları sanırım saymama gerek yok. Negatıf sonıc için kendimi daha fazla delık deşik etmek istemedim aslında hepsı buydu.

Heh sımdı şu mesajına ıyi dileklerini kendıne sakla desem naparsın ☺ sınırlenmezmisin? Bunu anlatmaya calısıyotum işte gercekten cok gereksız bı gergınlıktı

Valla ben arkadaşıma katılıyorum diğer arkadaşımız öyle sert çıkmış ki diğer mesajlarda doktorla görüşün önerilerinde bulunurken arkadaş çok sinirlendim yazmış çok sinirlenen mesajlara bakmasın böyle bir gruba girmesin çünkü bu grup da pozitifte var negatifte herkesin isteğine göre kimse mesaj atamaz

Heh sımdı şu mesajına ıyi dileklerini kendıne sakla desem naparsın ☺ sınırlenmezmisin? Bunu anlatmaya calısıyotum işte gercekten cok gereksız bı gergınlıktı
Bak hakısın ama sende iyi dileklerini iletirken ilk tepki gösterdin üstüne iyi yazınca arkadaş öyle tepki vermiş ben burda kimseyi savunmuyorum kimse yanlış anlamasın tartışma olmasın yanlış anlaşılmalardan dolayı birbirimizi kırmayalım bak burda allahın izniyle pozitif haberler verdiğimiz bir topik olarak kalsın

Cidden cok içten bir dilekti gercekten art niyet yoktu. Neticede hamıle uzatmamak adına iyi dileğimle bitirmiştim cümlemi.

Anlayısınız için teşekkürler anlıyorum benı düşünüyorsunuz. İnanılmaz bir bağ var bu sitede insanlar ömürlerinde yüzünü görmediği sesini duymadıgı baska bi insanın acısına üzülüp ağlayıp, sevincine kendi sevinci gibi tepkı veriyor. Burada olmamın da amacı bu. Gerçekten cok tesekkur ederım herkese iyi dilekleri için.

Haklı cıkmama son 6 gün... Madem boyle düşünüyorsunuz iğnemi olmaya gidicem ozaman...
Gercekten cok ama cok tesekıur ederim

Şuan burda değil yazmadığı için diyorum fazla uzatmayalım bu konuyu arkadaşımız art niyetle birşey yazmadığını sende biliyorsun demek istediğide açıkca belli kendi kendine bırakmak yerine doktoruna danışmadan bırakma dedi biz burda doktorumuza herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta tadavi içindeyiz belki doktoru kızıcak diye söyledi bak ben bugun doktorumu aradım kullandığım ilaç vardı o bitti onu söylemek için aradım dedimki ilacım bitti adetime 3 gün kaldı adetime kadar kullan demiştiniz 3 gün için yeniden almama gerek yok dedim doktorum kızdı 3 gün kaldıysa yine alıp kullanman lazım adetin bitince bırakırız duruma göre dedi ben aramasaydım doktoru almıcaktım birdaha ama arayıp kullanmam gerektiğini söyledi neyse demem o ki burda herkes bi süreçten geçiyor kolay değil hiçbirimizin yaşadığı şeyler herkes burda fikrini söylemekte özgür buraya biri birşey yazıyorsa gören herkes ister düşüncesini yazar ister yazmaz.. Yani herkes istediği şekilde yorumda bulunabilir buna kimse yazamaz diyemez önemli olan kırmadan saygılı şekilde

Doktoruma dün yazdım daha dönecek......

Allah ol dediyse olur kuzum ben sana zorla git iğneni yaptır demedim tamamen kendi kararın biz sadece fikrimizi sunduk allah inşallah yüzümüzü güldürür herkes için tek duam bu kimse kötü olmasın umarım kırmadan kendimi ifade edebildysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…