- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.481
Allahım bana da böyle bi şok nasip etsin ya çok yoruldum bu süreçlerdenValla yazık ya. Geçenlerde arkadaşımın hamilelik testi pozitif çıktı evde yaptı. Kız bi gitti 2 aylık hamileymiş ben de çok isterdim ya
Allahım bana da böyle bi şok nasip etsin ya çok yoruldum bu süreçlerden
Bir dış gebelik yaşadım sonra erken doğumla bebeklerimi kaybettim şimdi anca toparladım tam hazırım dedim yine olmayacak gibi geliyor ben 28 eşim 33 olacak yakın zamanda kendi yaşım değil ama eşimin yaşının ilerlemesi beni üzüyorKeşkeeee
Millet bahsederken gariban gariban dinliyorum
Yok kazayla oldu ama çok sevindik
Hiç aklımızda yoktu sürpriz oldu
Ay inanabiliyor musun içki içtim ilaç içtim ama meğer hamileymişim çok şükür bişe olmadı
Hey gidi hey diyorum biz ne taklalar atalım insanlar nelerden bahsediyor böyle
Kan sulandırıcı kullanıyormusun testin pozitif gördünmüKızlar transferimin 15. Günün deyim lekelenmem oldu peçeteye geldi ama su an bel agrım var hafif birde adet olacak hissi normal sartlarda adet zamanım düzensizdi ama son aylarda düzenliydi transferin digrr günleri lekelenme olmadı
Hayirlisiiyla guzel haberleti aliriz insallahAynı gün transfer olmuşuz
Hiç test yapmadım kanama da yaşamadım 2 gün sonra ne olcak bakalım sonuç
Silik yada belirgin olmasi cok onemli degil, onemli olan cizgi olmasi. Hayirli olsunKızlar bugün transferimin 9. Gunu dayanamadim idrar testi yaptım sizce 2. Çizgi silikmi
Eşim ve ben 40 yaşındayız biz napalıım beterin beteriBir dış gebelik yaşadım sonra erken doğumla bebeklerimi kaybettim şimdi anca toparladım tam hazırım dedim yine olmayacak gibi geliyor ben 28 eşim 33 olacak yakın zamanda kendi yaşım değil ama eşimin yaşının ilerlemesi beni üzüyor
Hayirlisiiyla guzel haberleti aliriz insallahbende kanamam oldugu icin cok korktum butun gece agladim
İlk çocuk için mi uğraşıyorsun canım senEşim ve ben 40 yaşındayız biz napalıım beterin beteri
Canım benim hayrlı olsun..önemli olan çizgi çıkmasi..Kızlar bugün transferimin 9. Gunu dayanamadim idrar testi yaptım sizce 2. Çizgi silikmi
Silik yada belirgin olmasi cok onemli degil, onemli olan cizgi olmasi.
Yaaa gercektenmi diyorsunuz ben hala testi inceliyorum acaba benmi yanlış görüyorum diye sizde görüyorsunuz yani dimi silik cizgi var..bugün bide akıntımta cok az pembeli vardı korkuyorummmCanım benim hayrlı olsun..önemli olan çizgi çıkmasi..
Evet canım oksapar kullanıyorum coraspini kestiler ama pede gelmiyor kan peceteye silince geliyorKan sulandırıcı kullanıyormusun testin pozitif gördünmü
Kızz hayırlı olsun ben burdayım diyorr kan ver yarınKızlar bugün transferimin 9. Gunu dayanamadim idrar testi yaptım sizce 2. Çizgi silikmi
çizgi var evet bence sabah ilk idrarla tekrarla gerçekten çok farkediyor ilk idrarla yapmakKızlar bugün transferimin 9. Gunu dayanamadim idrar testi yaptım sizce 2. Çizgi silikmi
Ya o arkadaş neden bu kadar agresıflendı anlamadım. Ona mı sorcam ılac bırakırken... O kadar tecrubeli ya kendisi... 30 ekim transfer 11 kasım test günü... Sonıc negatıf oldugunda suan o arkadaşa katılanlar o gün benden özür de dileyecek mı?Bu arkadaşa erken test yaptığıyla ilgili önce tesellide bulunuldu. Ama kendi israrla negatif olduğunu yazınca, bunun iyi bir örnek olmadığı söylendi.
Uzun süredir gebelik topiklerindeyim.
Bu gözler neler gördü.
İlişkinin ertesi günü test yapıp, çift çizgi çıkmadı diye ağladığını yazan vardı.
İnsanlar paylaşmak için buraya yaziyor, birileri de öğrenmek için okuyorlar.
Yanlış bir bilgiyi uyarmak kötü bir düşünce değil.
Evetİlk çocuk için mi uğraşıyorsun canım sen
Kızz hayırlı olsun ben burdayım diyorr kan ver yarın
Çok teşekkür ederim kızlar hala inanamıyorum.... yarin testi yenilicemçizgi var evet bence sabah ilk idrarla tekrarla gerçekten çok farkediyor ilk idrarla yapmak