2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Allahım bana da böyle bi şok nasip etsin ya çok yoruldum bu süreçlerden :KK43:

Keşkeeee
Millet bahsederken gariban gariban dinliyorum
Yok kazayla oldu ama çok sevindik
Hiç aklımızda yoktu sürpriz oldu
Ay inanabiliyor musun içki içtim ilaç içtim ama meğer hamileymişim çok şükür bişe olmadı
Hey gidi hey diyorum biz ne taklalar atalım insanlar nelerden bahsediyor böyle

Kızlar transferimin 15. Günün deyim lekelenmem oldu peçeteye geldi ama su an bel agrım var hafif birde adet olacak hissi normal sartlarda adet zamanım düzensizdi ama son aylarda düzenliydi transferin digrr günleri lekelenme olmadı

Keşkeeee
Millet bahsederken gariban gariban dinliyorum
Yok kazayla oldu ama çok sevindik
Hiç aklımızda yoktu sürpriz oldu
Ay inanabiliyor musun içki içtim ilaç içtim ama meğer hamileymişim çok şükür bişe olmadı
Hey gidi hey diyorum biz ne taklalar atalım insanlar nelerden bahsediyor böyle
Bir dış gebelik yaşadım sonra erken doğumla bebeklerimi kaybettim şimdi anca toparladım tam hazırım dedim yine olmayacak gibi geliyor ben 28 eşim 33 olacak yakın zamanda kendi yaşım değil ama eşimin yaşının ilerlemesi beni üzüyor :KK43:

Kızlar transferimin 15. Günün deyim lekelenmem oldu peçeteye geldi ama su an bel agrım var hafif birde adet olacak hissi normal sartlarda adet zamanım düzensizdi ama son aylarda düzenliydi transferin digrr günleri lekelenme olmadı
Kan sulandırıcı kullanıyormusun testin pozitif gördünmü

Kızlar bugün transferimin 9. Gunu dayanamadim idrar testi yaptım sizce 2. Çizgi silikmi 😔

Eklentiler

• 20231105_201615.jpg
    20231105_201615.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 62
Silik yada belirgin olmasi cok onemli degil, onemli olan cizgi olmasi.
Canım benim hayrlı olsun..önemli olan çizgi çıkmasi..
Yaaa gercektenmi diyorsunuz ben hala testi inceliyorum acaba benmi yanlış görüyorum diye sizde görüyorsunuz yani dimi silik cizgi var..bugün bide akıntımta cok az pembeli vardı korkuyorummm😮‍💨

Bu arkadaşa erken test yaptığıyla ilgili önce tesellide bulunuldu. Ama kendi israrla negatif olduğunu yazınca, bunun iyi bir örnek olmadığı söylendi.

Uzun süredir gebelik topiklerindeyim.
Bu gözler neler gördü.
İlişkinin ertesi günü test yapıp, çift çizgi çıkmadı diye ağladığını yazan vardı.
İnsanlar paylaşmak için buraya yaziyor, birileri de öğrenmek için okuyorlar.
Yanlış bir bilgiyi uyarmak kötü bir düşünce değil.
Ya o arkadaş neden bu kadar agresıflendı anlamadım. Ona mı sorcam ılac bırakırken... O kadar tecrubeli ya kendisi... 30 ekim transfer 11 kasım test günü... Sonıc negatıf oldugunda suan o arkadaşa katılanlar o gün benden özür de dileyecek mı?
Benı benden daha mı ıyı bılecek kocam vermedı bu tepkıyı ☺

Hyr bı tanesi de erken test yapanlar yasaklansın demiş. Allahım akıl fıkır ver ya ne ınsanlar var. Gülüyorum valla yorumlara.
O test sonucunun üzerine topik acıp bu yorumları yapanları tek tek etıketlıcem.... Insanlara bunlar cvp verırken ıki kere dğşünsün diye. Bence bu tıplerın burda yorum yapmaları yasaklansın... ❤

Selam kızlar. 30 Ekim test günümdü, 1kasim da değerler güzel çıkınca doktor hersey yolunda, değerler bize referans oluyor diyip 19 una kese ve kalp atışı için tek randevu verdi. Sisli memoriale gidiyorum. Değeri yükselen kese gününü bekleyen arkadaşlar, içiniz bi nebze rahatlasin diye yazdım🍀

X