2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

7. Gün için 81 çok iyi bir değer canım. Benim önceki ikizlerde de böyle lekelenmem olmuştu sonra proluton progestan vs kesilmiştiU

7. Gün için 81 çok iyi bir değer canım. Benim önceki ikizlerde de böyle lekelenmem olmuştu sonra proluton progestan vs kesilmişti
Umarim oyledir. Yarin tekrar kan verip bakacagim yukselmismi. Kayiplardan sonra cok zor oluyor her belirti

Benim durumum pek net değil şu an için. Burada kimsenin içini karartmak istemedim ancak kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum. İnşallah herkes kolaylıkla süreçleri atlatıp evladına kavuşur
Insallah degildir, Allah yardimciniz olsun dua edecegim sizin icinde. Hayirlisi olsun

Evet ya ..bnde.cok tedirginim ..inşallah hayırlısi ile atlatırız ..

7.gune deger cok guzel deger. Ben 11. gune 70 zor gordum. Durumu bılıyorsun. Saglıkla ilerleyecek inşallah seninki

Valla hepimiz git gel yaşıyoruz
Panilğin kimseye faydası yok
Olacakla öleceğe çare yok
Yaşayıp görücez

Daha o etaba geçemedim test günüm gelmedi daha
Ay bide onlar var demi çilemiz hiiç bitmiyor
Kese oluşacak mı oluştu kalbi atacak mı
Attı test sonuçları nasıl sağlıklı mı
Sağ salim doğacak mı ohooooo yazık bize ya

Aynı gün transfer olmuşuz
Hiç test yapmadım kanama da yaşamadım 2 gün sonra ne olcak bakalım sonuç

Valla yazık ya. Geçenlerde arkadaşımın hamilelik testi pozitif çıktı evde yaptı. Kız bi gitti 2 aylık hamileymiş ben de çok isterdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…