-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.461
7. Gün için 81 çok iyi bir değer canım. Benim önceki ikizlerde de böyle lekelenmem olmuştu sonra proluton progestan vs kesilmiştiU
Umarim oyledir. Yarin tekrar kan verip bakacagim yukselmismi. Kayiplardan sonra cok zor oluyor her belirti7. Gün için 81 çok iyi bir değer canım. Benim önceki ikizlerde de böyle lekelenmem olmuştu sonra proluton progestan vs kesilmişti
Insallah degildir, Allah yardimciniz olsun dua edecegim sizin icinde. Hayirlisi olsunBenim durumum pek net değil şu an için. Burada kimsenin içini karartmak istemedim ancak kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum. İnşallah herkes kolaylıkla süreçleri atlatıp evladına kavuşur
Evet hatta korkuyorum bazen fazla esneme oluyorYaa o bende de çok oldu ama kendimi tutamıyorum yani acayip bir esneme isteği oluyordu
Evet ya ..bnde.cok tedirginim ..inşallah hayırlısi ile atlatırız ..Kızlar selam. Kese görmeyi bekleyenler nasıl sabrediyorsunuzsürekli kendimi dinliyorum bir belirtim var mı diye. Kesenin içi dolu mu kalp atışı olacak mı hep kafamda bunlar. Teste kadar 10 gün bekle, kese için bir 10 gün daha bekle, kalp atışını bir hafta daha bekle. Valla yoruldum en zoru beklemek
Ben kendimi 6 haftalık olarak hesaplıyorum bananeAllah Allah niye öyle hesaplıyor acaba
7.gune deger cok guzel deger. Ben 11. gune 70 zor gordum. Durumu bılıyorsun. Saglıkla ilerleyecek inşallah seninkiHerkese merhaba, ben 26 Ekimde transfer oldum. Dun gece yani transferden sonraki 9. Gun tek seferlik bir kanamam oldu ve sonrasinda kahverengi lekelenme. Kan degerimde 7.gun 81 di. Acikcasi cok tedirgin oldum yinemi hevesim kursagimda kalacak diye, daha once bir kimyasal gebelik yasamistim ve benzer bir kanama olmustu. Bunu yasayan varmidir aramizda? Doktorumla konustum coraspin den olabilir devam ederse birakiriz dedi.Herkesin Allah yardimcisi olsun
U unknown1234 senı cok meral ettim, testi cıktımı ben mi kaçırdımEvet ya ..bnde.cok tedirginim ..inşallah hayırlısi ile atlatırız ..
Valla hepimiz git gel yaşıyoruzSelamlar herkese,
Ben 1 senedir girmiyordum buraya ancak panikataklarım gelmek üzere. Ayın 30unda 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün tam 1 hafta, ara ara sancı giriyor ama sanırım gaz sancıları. Progestan dex ve fitil olarak normal progestanı yapıyorum. Hiç bir belirtim yok, ilk transferimdeki gibi hissediyorum ve yine mi negatif görücem diye panikataklarım gelmek üzere. Bir akıl verin, ne yapayım.
Ben hiç kullanmadım50 defa lugesro kullanan var mı die yazdım kizlar biriniz de cevap verebilir misiniz yaaa???
Yoktur inşaallah yaaEvet hatta korkuyorum bazen fazla esneme oluyor
İnşallah bir zararı yoktur
Amin insallah. Umarim sizinde hersey gonlunuzce olur bundan sonrasinda, dualarim sizinle7.gune deger cok guzel deger. Ben 11. gune 70 zor gordum. Durumu bılıyorsun. Saglıkla ilerleyecek inşallah seninki
Merhaba evet ben kullanıyorum50 defa lugesro kullanan var mı die yazdım kizlar biriniz de cevap verebilir misiniz yaaa???
Özelde ne civarda acaba ücretlerDedim kendi doktorunuza gidin o isterse yaparsiniz dedi dedim benim doktorum başka şehirde o Zaman özele gidin dedi
Kızlar selam. Kese görmeyi bekleyenler nasıl sabrediyorsunuzsürekli kendimi dinliyorum bir belirtim var mı diye. Kesenin içi dolu mu kalp atışı olacak mı hep kafamda bunlar. Teste kadar 10 gün bekle, kese için bir 10 gün daha bekle, kalp atışını bir hafta daha bekle. Valla yoruldum en zoru beklemek
Bana özelden mesaj atar mısınız ben size atamiyorumMerhaba evet ben kullanıyorum
Herkese merhaba, ben 26 Ekimde transfer oldum. Dun gece yani transferden sonraki 9. Gun tek seferlik bir kanamam oldu ve sonrasinda kahverengi lekelenme. Kan degerimde 7.gun 81 di. Acikcasi cok tedirgin oldum yinemi hevesim kursagimda kalacak diye, daha once bir kimyasal gebelik yasamistim ve benzer bir kanama olmustu. Bunu yasayan varmidir aramizda? Doktorumla konustum coraspin den olabilir devam ederse birakiriz dedi.Herkesin Allah yardimcisi olsun
Evet canım çok şükür pozitif 10 ve 12.günde beta baktık. 10 kasımda kese randevusuna gideceğimU unknown1234 senı cok meral ettim, testi cıktımı ben mi kaçırdımhadi sağlıkla gelsın bana da mutluluk olsun
Valla yazık ya. Geçenlerde arkadaşımın hamilelik testi pozitif çıktı evde yaptı. Kız bi gitti 2 aylık hamileymiş ben de çok isterdim yaDaha o etaba geçemedim test günüm gelmedi daha
Ay bide onlar var demi çilemiz hiiç bitmiyor
Kese oluşacak mı oluştu kalbi atacak mı
Attı test sonuçları nasıl sağlıklı mı
Sağ salim doğacak mı ohooooo yazık bize ya
Yokmuş yokmuş rahat olunYoktur inşaallah yaa
Valla yazık ya. Geçenlerde arkadaşımın hamilelik testi pozitif çıktı evde yaptı. Kız bi gitti 2 aylık hamileymiş ben de çok isterdim ya