-
- Konu Sahibi ananasmango
Evet hormona baktı başlayalım dedi hiç beklemeden birande gelişti herşeySende mi devlettesin kuzumhiç merak etme hormon değerine etkisi yoksa sıkıntı yokmuş özeller biraz para için çıkartabiliyo öyle işlemleri
Hmm ben hepsini 12 gün bekletiyorum sandımDoktorum 9. Gün istiyor 5. Gün embriyosunda
Rahim kalınlığı ve progesteron değerine göre belirleniyorMerhaba kizlar. Bende adet oldum adetin 8. Gunundeyim estrofem kullaniyorum. Cumartesi gel dedi. Ama transfer icin degilmiş. Kan verecekmisim. Nasil oluyor bu transfer heycanla doktora hemsireyede soramadım. İlac falan kullanacakmiyım. Transfer gunu neye gore belirleniyor bilginiz var mı?
Ben de şu an o ilacı kullanıyorum. 16’sında gideceğim.Progesteron testi yaptıracağım doktorun yanına gitmeden canımMerhaba kizlar. Bende adet oldum adetin 8. Gunundeyim estrofem kullaniyorum. Cumartesi gel dedi. Ama transfer icin degilmiş. Kan verecekmisim. Nasil oluyor bu transfer heycanla doktora hemsireyede soramadım. İlac falan kullanacakmiyım. Transfer gunu neye gore belirleniyor bilginiz var mı?
Evet transferden önce kullanman gereken ilaçlar iğneler var onlara başlıyorsun. Daha sonra benim üç gün oynamıştı. Ama sende kaç gün söylerler bilmiyorum gel diyorlar. İdrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun. Uyutmadan küçük bir işlem. 10dk bitiyor. Sonra 20 dk yaptırıyorlar masada daha sora odaya alıyor 10 dk daha duruyorsun. Neredeyse yarım saat kırk dk bütün işlem bitiyor.Korkma ben hiç birşey hissetmedim acı bile duymuyorsun.Merhaba kizlar. Bende adet oldum adetin 8. Gunundeyim estrofem kullaniyorum. Cumartesi gel dedi. Ama transfer icin degilmiş. Kan verecekmisim. Nasil oluyor bu transfer heycanla doktora hemsireyede soramadım. İlac falan kullanacakmiyım. Transfer gunu neye gore belirleniyor bilginiz var mı?
Tabi benim anlattığım şey en son şey senin yumurtanın toplandımı dondurulukmu ozomana kadar biraz daha süreç geçiyor. Benim dediğim transfer öncesi asamaRahim kalınlığı ve progesteron değerine göre belirleniyor
Off çok heyecanlıyım yaEvet hormona baktı başlayalım dedi hiç beklemeden birande gelişti herşey
Biyografide yazan notlarımız çok güzel kuzumOff çok heyecanlıyım yaBakalım yarın ne diyecek doktor
Senden gördüm ben de değiştirdim balımBiyografide yazan notlarımız çok güzel kuzum
Ya canim senle gunlerimiz cok yakınnBen de şu an o ilacı kullanıyorum. 16’sında gideceğim.Progesteron testi yaptıracağım doktorun yanına gitmeden canım
Ondan sonra muhtemelen gün verecek.
Allah razi olsun canim valla cok aciklayici yazmissin. Sağol.Evet transferden önce kullanman gereken ilaçlar iğneler var onlara başlıyorsun. Daha sonra benim üç gün oynamıştı. Ama sende kaç gün söylerler bilmiyorum gel diyorlar. İdrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun. Uyutmadan küçük bir işlem. 10dk bitiyor. Sonra 20 dk yaptırıyorlar masada daha sora odaya alıyor 10 dk daha duruyorsun. Neredeyse yarım saat kırk dk bütün işlem bitiyor.Korkma ben hiç birşey hissetmedim acı bile duymuyorsun.
Çok beğendim çiçeğimmSenden gördüm ben de değiştirdim balım
Evet kuzum muhtemelen pes peşe transfer olacağız Allah’ın izniyleYa canim senle gunlerimiz cok yakınnbenimde 14 unde kontrolum. Allahim insallah hepimiz güzel haberler alalımmm aminn
Allah razi olsun canim valla cok aciklayici yazmissin. Sağol.
İnşallah evren de bize pozitif test sonuçları gönderirÇok beğendim çiçeğimm
Evrene pozitif mesajlar gönderelim
Ben müzik öğretmeniyimMerhaba sizde hoş geldiniz. Allahım hepimiz yüzünü güldürsün insAllah. Siz ne öğretmenimizin. Galiba burda bir ben ev hanımıyım
Benim de şuan varmış doktor dedi çok küçük hiç bir etkisi olmaz dedi. Seninde öyledir muhtemelenYa bende kist görünmüştü ama yine tedaviyeaşlamıştı sonrada hiç kasten bahsetmedi transfer oldu acaba yokmu oldu ki o süreçte normalde koymazlar ama varmadan bilmiyom
Benimkine de bakınBiyografide yazan notlarımız çok güzel kuzum
Canım ilaç hemşirelerine yaz istersen birKızlar benim bu akşam 22:15te çatlatma iğnesini vurmam gerekiyordu ben alarm falan kurmadım 22:30da vurdum iğneyi. Bir şey olur mu
Cumartesi opu olacak benim sabah 08:15te burda olun dediler. Yarın arıcam hemşireyi. Çok canım sıkıldıCanım ilaç hemşirelerine yaz istersen bir
Sen hangi aşamadaydın acaba