- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
Şöyle ki genellikle yumurtalar 36. saatte çatladığı için o saatte çağırıyorlar canımCumartesi opu olacak benim sabah 08:15te burda olun dediler. Yarın arıcam hemşireyi. Çok canım sıkıldı
İnternette 40-44 saat yazıyor o da kafamı karıştırdı ama sabah arıcam inşaallahŞöyle ki genellikle yumurtalar 36. saatte çatladığı için o saatte çağırıyorlar canım
Ama bu bilgiyi mutlaka ver seni 15 20 dakika gecikmeli işleme alırlar
Yerim yaa tatliş anne seniiBenimkine de bakın
İkiz ihtimali var tabiiKizlar oğlumu 5. Gün embriyosu ile kucağima almıştım şimdiki transferime 5. Gün 6. Gün embriyosu edilecek 5 gün tutma şansı genelde yüksek diyorlar ama 6. Gün embriyosu sizce nasıl ha birde ikiz ihtimali var mı 6. Gün embriyosu ile
Kız yanı 6. Günün embriyosun ikiz ihtimali yüksek mi acabaİkiz ihtimali var tabiiAllahım çok heyecanlı Benim de 6.gün var bi tane ama o koyulmucak heralde yarın gidicem ilk kontrole bakalım bana ne dicekler
Kalitesine göre değişir ama belli olmaz yüksek tabiiKız yanı 6. Günün embriyosun ikiz ihtimali yüksek mi acaba
İnşallah senin için güzel sonuçlanır.Hayırlısı ne ise o olsunOff çok heyecanlıyım yaBakalım yarın ne diyecek doktor
Gittigin gün söyle ona göre alırlar transfere çünkü tam 48 saat sonra felan topluyorlar saat hesaplıyorlar ona göre alırlar seni. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırsın.Kızlar benim bu akşam 22:15te çatlatma iğnesini vurmam gerekiyordu ben alarm falan kurmadım 22:30da vurdum iğneyi. Bir şey olur mu
Ya çok şükür güzel ilerlesin sürecinBenim de şuan varmış doktor dedi çok küçük hiç bir etkisi olmaz dedi. Seninde öyledir muhtemelen
Herşey çok güzel olacak
Aminnn aminnnnn kuzummHerşey çok güzel olacakRabbim bu serüvenden kucağımızda minik yengeçlerimizle evimize dönmeyi nasip etsin inşallah
Yumurta toplanma tarihin ne zamandı senin ben de yarın kontrole gideceğim estrofemi kullanalı 10 gün olacak yarın bana da başka ilaçlar yazdı ama şimdi estrofem sonra diğerleri dediEki Görüntüle 3312783 evet kızlar ilaç listem + olanları ayın 13 ne kadar kullanicam
Merhaba ben de 4 ekimde transfer oldum. Minik batmalar oluyor kullandığımız ilaçlardan kaynaklı da oluyor genelde. Ben ilk transferimde kasık ağrıları batmaları olmuştu testim negatifti. İkinci de hiç ama hiç ağrı belirti hiçbir şey olmadı pozitif çıkmıştı. Şimdi 3.de batmalar oluyor diyorum acaba yine negatif mi olcak kafalar çok karışıyor. Bence belirti arayıp kafaya takmayın illa belirti olcak diye bi şey yok.Merhaba kizlar gruba yeni uye oldum, sürecim cok uzun oldu esim de ben de ameliyat olduk sonrasinda tup bebek tedavisine basladik.Amh dusuklugu vat 4 yumurtam toplandi, 2 si 6. Gune gitti, 1 i genetik testten gecti ve o tek embriyomun 4 ekimde yuklemesi yapildi. Su an 2. Gunum hic bir sey hissetmiyorum gibi sanki arada minik batma var gibi de yok gibi de, moralim bi iyi bi kötü cok zor bir surec. Sormak istedigim belirti yasayanlarin belirtileri nelerdi?
Cnm benim toplama işi yok 2018 den dondurulmuslarrim varYumurta toplanma tarihin ne zamandı senin ben de yarın kontrole gideceğim estrofemi kullanalı 10 gün olacak yarın bana da başka ilaçlar yazdı ama şimdi estrofem sonra diğerleri dedi