2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

rogestan dex 25 mg ovıtrelle 250 devlet karşılamıyor raporda cikarilmiyormuş olduğum hastanede nasıl uyguna alabilirim

Transferin 7. Gününden Günaydın
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
Test günüme son iki gün var
Ay maşallah Allahım kucağına alacağın günüde göstersin. Ben bakmaya cesaret edemiyorum. test 12 gün sonra yapılmıyormu

Canım cocuklara egitim veriyorsun ne olacağı belli olmaz hızlı koşarlar sarılmak için yada yanlışlıkla birşey vururlar en doğrusunu yapmışın. Cocuklarla ilgilenmek bu dönemde cok zor olurdu senin için iyi olmuş bence

Ayy inşallah balım ya kendim adet oldum çok zorlamadan kist felan görünmez inşallah ya heyecandan duramıyorum
Ya bende kist görünmüştü ama yine tedaviyeaşlamıştı sonrada hiç kasten bahsetmedi transfer oldu acaba yokmu oldu ki o süreçte normalde koymazlar ama varmadan bilmiyom

Hoş geldiniz.Şimdiden hayırlı olsun inşllah istediğin gibi sonuçlanır.

Merhaba sizde hoş geldiniz. Allahım hepimiz yüzünü güldürsün insAllah. Siz ne öğretmenimizin. Galiba burda bir ben ev hanımıyım

Yok yok aksi hiçbir şey düşünmüyoruz yarın muhtemelen gideceksin değil mi kuzum
Evet balım sabahtan gidicem inşallah başlıyoruz
Ay onada çok sevindimm el ele tutuşup ışınlanma vakti
Anneler sayfalarına iniş yapıcaz el ele
Ya bende kist görünmüştü ama yine tedaviyeaşlamıştı sonrada hiç kasten bahsetmedi transfer oldu acaba yokmu oldu ki o süreçte normalde koymazlar ama varmadan bilmiyom
Ayy birinin iptal olmuş kist var diye ama seninki engel teşkil etmiyodur canım ondan devam edilmiştir transfere

Evet balım sabahtan gidicem inşallah başlıyoruz

Anneler sayfalarına iniş yapıcaz el ele

Ayy birinin iptal olmuş kist var diye ama seninki engel teşkil etmiyodur canım ondan devam edilmiştir transfere
Kist olduğunda koymuyorlar ben özelde de yaptırdım ozaman hemen kistin var bu sıvıyı cekicem dedi çekti birde ona para aldı ama devletteki şuan tedaviye başlamadan var dedi transfer sırasında birşey demedi.sürekli kontrol altındayız olsa derdi diye düşünüyorum.

Sende mi devlettesin kuzum hiç merak etme hormon değerine etkisi yoksa sıkıntı yokmuş özeller biraz para için çıkartabiliyo öyle işlemleri

Merhaba kizlar. Bende adet oldum adetin 8. Gunundeyim estrofem kullaniyorum. Cumartesi gel dedi. Ama transfer icin degilmiş. Kan verecekmisim. Nasil oluyor bu transfer heycanla doktora hemsireyede soramadım. İlac falan kullanacakmiyım. Transfer gunu neye gore belirleniyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…