- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
Ayni gun transfer olmusuz insallah guzel haberlerimizi birbirimize duyururuz.Merhaba ben de 4 ekimde transfer oldum. Minik batmalar oluyor kullandığımız ilaçlardan kaynaklı da oluyor genelde. Ben ilk transferimde kasık ağrıları batmaları olmuştu testim negatifti. İkinci de hiç ama hiç ağrı belirti hiçbir şey olmadı pozitif çıkmıştı. Şimdi 3.de batmalar oluyor diyorum acaba yine negatif mi olcak kafalar çok karışıyor. Bence belirti arayıp kafaya takmayın illa belirti olcak diye bi şey yok.
Gittin mi hastaneye cnmOff çok heyecanlıyım yaBakalım yarın ne diyecek doktor
Progesteron yapıyor canım kullanıyorsan yan etkisiKizla gunaydin buralara gelemedim hic dunden beri asiri derecede bas agrim var zaten normaldede migren hastasiyim saatlerdir asla gecmedi geçmiyorThemiscan canim sen bilirsin belki normalmi basimin agrisi
Transfer hazirligina basladigimdan beri kullaniyorum canım ama hic basim agirmamistiProgesteron yapıyor canım kullanıyorsan yan etkisi
Çok amin çiçeğimm inşallahHerşey çok güzel olacakRabbim bu serüvenden kucağımızda minik yengeçlerimizle evimize dönmeyi nasip etsin inşallah
TEDAVİM BAŞLADIIIIIIIİnşallah senin için güzel sonuçlanır.Hayırlısı ne ise o olsun
Haydiii bismillaahh kuzucummÇok amin çiçeğimm inşallah
TEDAVİM BAŞLADIIIIIII13 EKİM KONTROL
Evet kuzum gittim başladıkGittin mi hastaneye cnm
Estrofem ve folik asit kuzum transfer yaklaşınca da asprin kullanılcakmış şimdilik bu kadar ben transfer öncesi eczaneden magnezyum alıcam geçen sefer çok faydasını gördüm rahim kasılmamı anında geçiriyodu tutunmada etkili olduğunu düşünüyorumHaydiii bismillaahh kuzucummneler verdi doktor
Bence sureciniZ guzel ilerlemiş 6 gune kadar gitmis morelinizi bozmayin insallh guzel haberler alirsnzMerhaba kizlar gruba yeni uye oldum, sürecim cok uzun oldu esim de ben de ameliyat olduk sonrasinda tup bebek tedavisine basladik.Amh dusuklugu vat 4 yumurtam toplandi, 2 si 6. Gune gitti, 1 i genetik testten gecti ve o tek embriyomun 4 ekimde yuklemesi yapildi. Su an 2. Gunum hic bir sey hissetmiyorum gibi sanki arada minik batma var gibi de yok gibi de, moralim bi iyi bi kötü cok zor bir surec. Sormak istedigim belirti yasayanlarin belirtileri nelerdi?
6. Gun embriyosu iyidir insallah ama embriyolog 5. Gun 1 gun daha bekletilmemiz lazim demisti mecbur beklettik. İnsallah hepimizin guzel haberlerini aliriz surec cok zor.Bence sureciniZ guzel ilerlemiş 6 gune kadar gitmis morelinizi bozmayin
5 6 ya iyi diyorlar kaliteli demekki ilerliyor6. Gun embriyosu iyidir insallah ama embriyolog 5. Gun 1 gun daha bekletilmemiz lazim demisti mecbur beklettik. İnsallah hepimizin guzel haberlerini aliriz surec cok zor.
Ay çok şükürÇok amin çiçeğimm inşallah
TEDAVİM BAŞLADIIIIIII13 EKİM KONTROL
İnşallah canımAy çok şükürinşallah hayırlı sonuçlanır hepimizin hayırlısı olsun inşallah
Aa öyle mi kuzumm önerdiğin varsa bana özelden yazsana bende alayımEvet kuzum gittim başladık
Estrofem ve folik asit kuzum transfer yaklaşınca da asprin kullanılcakmış şimdilik bu kadar ben transfer öncesi eczaneden magnezyum alıcam geçen sefer çok faydasını gördüm rahim kasılmamı anında geçiriyodu tutunmada etkili olduğunu düşünüyorum
Önerebileceğin bişey var mı canım kaç gün kullanıcaz magnezyumu ?Evet kuzum gittim başladık
Estrofem ve folik asit kuzum transfer yaklaşınca da asprin kullanılcakmış şimdilik bu kadar ben transfer öncesi eczaneden magnezyum alıcam geçen sefer çok faydasını gördüm rahim kasılmamı anında geçiriyodu tutunmada etkili olduğunu düşünüyorum
Balım hamileyken devamlı kullanmak fayda sağlıyo özellikle kramp olduğunda rahmi sakinleştiriyo kramp önleyici etki yapıyo. İnternetten almıştım geçen sefer faydasını gördüm şimdi karasızım aynısını mı alsam diyeÖnerebileceğin bişey var mı canım kaç gün kullanıcaz magnezyumu ?
Canım transferde serum falan taktırmış mıydın kasılma önleyici gibiBalım hamileyken devamlı kullanmak fayda sağlıyo özellikle kramp olduğunda rahmi sakinleştiriyo kramp önleyici etki yapıyo. İnternetten almıştım geçen sefer faydasını gördüm şimdi karasızım aynısını mı alsam diye
Yok kuzum hiç ek bi şey yapılmadı yapıştırıcı da kullanılıyomuş o da yapılmadı günde iki tane progestan iğne vuruyodum önlem olarakCanım transferde serum falan taktırmış mıydın kasılma önleyici gibi
Tamam canım benimYok kuzum hiç ek bi şey yapılmadı yapıştırıcı da kullanılıyomuş o da yapılmadı günde iki tane progestan iğne vuruyodum önlem olarak