2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayni gun transfer olmusuz insallah guzel haberlerimizi birbirimize duyururuz.Test gunum 14 ekim sizin hangi gun?
Bi taraftan belirti arama herkesin ayni olmuyor diyorum diger taraftan insan ister istemez kendini dinliyor. Siz de kafayi takmayin hic bir sey belli olmaz tek bi yolu yok bu isin.

Bence sureciniZ guzel ilerlemiş 6 gune kadar gitmis morelinizi bozmayin insallh guzel haberler alirsnz

Aynen ben mesela dun toplama yaptirdim 9 yumurta topladi kaci dollenicek kaci ilerlicek diye dusunmekten icim sıkışıyor telefon basinda bekliyorum oyle

Aa öyle mi kuzumm önerdiğin varsa bana özelden yazsana bende alayım

Önerebileceğin bişey var mı canım kaç gün kullanıcaz magnezyumu ?

Önerebileceğin bişey var mı canım kaç gün kullanıcaz magnezyumu ?
Balım hamileyken devamlı kullanmak fayda sağlıyo özellikle kramp olduğunda rahmi sakinleştiriyo kramp önleyici etki yapıyo. İnternetten almıştım geçen sefer faydasını gördüm şimdi karasızım aynısını mı alsam diye

Canım transferde serum falan taktırmış mıydın kasılma önleyici gibi

Herkese merhaba . Bende 9 ekimde 2.transferimi olcam . Eylül ayında ilk denemem de maalesef tutmadı . Kaliteli 5. Gün embryosu da olsa tutmayınca tutmuyormuş . Şimdi 2. Transfere hazırlandım inşallah Şuan tutar kızlar dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…