2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

rogestan dex 25 mg ovıtrelle 250 devlet karşılamıyor raporda cikarilmiyormuş olduğum hastanede nasıl uyguna alabilirim

Transferin 7. Gününden Günaydın 🌸
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi 😂
Test günüme son iki gün var
Ay maşallah Allahım kucağına alacağın günüde göstersin. Ben bakmaya cesaret edemiyorum. 🥲 test 12 gün sonra yapılmıyormu

Halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyordum ama bu dönem başı tam tedavime denk geldiği için ikinci dönem kurs açıcam tekrar bebek iyi olursa önceliğim o bu sene. Onun canını riske atacak hiç bi adım atmak istemiyorum geçen sene 5 yaş çocuklarla çalıştım göz teması için eğilmek kalkmak hareketli oyunlarda zıplamak oturmak koşmak bebeği riske sokacak dedim Allah korusun. Bi de veliler izin aldığımda çok sorun yapıyorlar geçen sene yan sınıftaki öğretmen düşük yapmıştı. Müdüre şikayet etmişler bu böyle sürekli izin mi alacak diye. Bunlardan etkilendim bu sene çocuğuma odaklanmaya karar verdim canım 😊
Canım cocuklara egitim veriyorsun ne olacağı belli olmaz hızlı koşarlar sarılmak için yada yanlışlıkla birşey vururlar en doğrusunu yapmışın. Cocuklarla ilgilenmek bu dönemde cok zor olurdu senin için iyi olmuş bence👍

Ayy inşallah balım ya kendim adet oldum çok zorlamadan kist felan görünmez inşallah ya heyecandan duramıyorum 😂😂
Ya bende kist görünmüştü ama yine tedaviyeaşlamıştı sonrada hiç kasten bahsetmedi transfer oldu acaba yokmu oldu ki o süreçte normalde koymazlar ama varmadan bilmiyom😅

Selam herkese 😊 benim yaşım 39, amh 0.06. 3. Tüp bebek denemem daha önce hiç transfere gidemedim. İlkinden dondurulmuş orta kalite embriyom var, 2.sinde yumurta gelişmedi tedaviyi iptal ettik. İlk 2si iğneli tedaviydi. Eylül başında yumurtalıklarıma prp yaptırdım. İlk reglimle birlikte klomen ile tedaviye başladık bu sefer. Dün opu oldum, 2 olgun yumurta elde ettik, bugün labdan ararlar döllenip döllenmediklerini bildirmek için. Bu sefer sebepsiz bir umut var içimde, yani artık transfere gidebilmek istiyorum.
Opu sonrası ne zaman regl oluyorduk, normal zamanında mı daha mı erken? İlkinde nasıl olmuştu benim hiç hatırlayamıyorum ya. Eğer herşey yolunda giderse kasım başında transfer olabileceğim sanırım 🙏🏻
Hoş geldiniz.Şimdiden hayırlı olsun inşllah istediğin gibi sonuçlanır.😍

Kızlar hepinize merhaba bende tüp bebek transferine hazırlanıyorum yumurta toplandı embriyolar oluştu şuan estrofem sürecindeyim bu benim 3. Denemem daha önce bir dış gebelik yaşadım ikizdiler tek yumurta kalp atışlarını bile duydum ama hemen almak zorunda kaldık. 2. De normal tuttu beneğimin kalbi 8+6 da durdu nasip diyelim embriyolarım kalmayınca 0 dan başladık sürece daha önceki doktorum 2 Embriyo transferi yaptı bu doktorum gebelik kayıpları yaşadığım için embriyo kalitesi de iyi olduğu için tek embriyo transferi yapacağız dedi hayırlısıyla yavrularımız tutunsun sağlıkla doğurup kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️🫶🏻🧿 Bu arada bende öğretmenim 😍
Merhaba sizde hoş geldiniz. Allahım hepimiz yüzünü güldürsün insAllah. Siz ne öğretmenimizin. Galiba burda bir ben ev hanımıyım😄

Yok yok aksi hiçbir şey düşünmüyoruz yarın muhtemelen gideceksin değil mi kuzum🥰
Evet balım sabahtan gidicem inşallah başlıyoruz 😍❤️🥰
Ay onada çok sevindimm🥰😍 el ele tutuşup ışınlanma vakti :anne:
Anneler sayfalarına iniş yapıcaz el ele 😂😂
Ya bende kist görünmüştü ama yine tedaviyeaşlamıştı sonrada hiç kasten bahsetmedi transfer oldu acaba yokmu oldu ki o süreçte normalde koymazlar ama varmadan bilmiyom😅
Ayy birinin iptal olmuş kist var diye ama seninki engel teşkil etmiyodur canım ondan devam edilmiştir transfere

Evet balım sabahtan gidicem inşallah başlıyoruz 😍❤️🥰

Anneler sayfalarına iniş yapıcaz el ele 😂😂

Ayy birinin iptal olmuş kist var diye ama seninki engel teşkil etmiyodur canım ondan devam edilmiştir transfere
Kist olduğunda koymuyorlar ben özelde de yaptırdım ozaman hemen kistin var bu sıvıyı cekicem dedi çekti birde ona para aldı😅 ama devletteki şuan tedaviye başlamadan var dedi transfer sırasında birşey demedi.sürekli kontrol altındayız olsa derdi diye düşünüyorum.

Kist olduğunda koymuyorlar ben özelde de yaptırdım ozaman hemen kistin var bu sıvıyı cekicem dedi çekti birde ona para aldı😅 ama devletteki şuan tedaviye başlamadan var dedi transfer sırasında birşey demedi.sürekli kontrol altındayız olsa derdi diye düşünüyorum.
Sende mi devlettesin kuzum 😂 hiç merak etme hormon değerine etkisi yoksa sıkıntı yokmuş özeller biraz para için çıkartabiliyo öyle işlemleri 😂

Merhaba kizlar. Bende adet oldum adetin 8. Gunundeyim estrofem kullaniyorum. Cumartesi gel dedi. Ama transfer icin degilmiş. Kan verecekmisim. Nasil oluyor bu transfer heycanla doktora hemsireyede soramadım. İlac falan kullanacakmiyım. Transfer gunu neye gore belirleniyor bilginiz var mı?

X