- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.121
Keseye görünce kan da ki stres kese den aonra kalp atışı falan dogurana kadar hep sıkıntıİşte insan stres oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseye görünce kan da ki stres kese den aonra kalp atışı falan dogurana kadar hep sıkıntıİşte insan stres oluyor
Teşekkür ederiiimhus3545 , lor-kurabiyesi Tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah
Valla bilmiyorum var mıydı? Amiin inşallah allah hepimizin kucağını doldursun inş sağlıkla büyürGözünüz Aydın çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah kist var mıydı sizde varsa kaç cm ?
Tebrik ederim inşallah kucağına almakta nasip olur
Çoook teşekkür ederiiim allah hepsini sağlıkla büyütmeyi nasip etsiiinMaşallah çok guzrl ..rabbim tamamına erdirsin
Transferin 17.gunu bugün 4 Kasım'da kese randevusu varTransferiniz kaçıncı günü ..kese için hangi günü versi..bnde transferin 8. Gününden sonra meme hassasiyeti oldu biraz ağrı ve hafif şişlik ..başka birşey yok
Sağlıkla ilerlesinler inşallahBenim ilki 600 çıkmıştı doktorum ikincisi 1000 ve üstü çıkarsa üçüncü testi yaptırma dedi. Hatta ona kalsa ikinciyi de istemeyecekti ben zorladım çünkü aslında o noktada az artsa bile yapabileceğimiz bir şey yok :)
Öyle valla ya şimdi bekle ki çarşamba gelsinKeseye görünce kan da ki stres kese den aonra kalp atışı falan dogurana kadar hep sıkıntı
Rabbim o güzel haberi almayı sanada nasip etsin kuzumHayırlı olsun canım çok sevindim. kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtilerin nasıldı. Benim de teste 2 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum artık güzel haberler duyunca çok seviniyorum.
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo @vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo G Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo @hus3545 21 Ekim 2 Embriyo @eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo C ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo I ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo @sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 @Utkukuss ERTELENDİ
Yapılıyor canım..sadece bazı doktorlar illa kadın doğuma gidin diye tuttuyorlarKızlar pazar günü benim test günüm acilde yapılıyor mu yaptıran var mı
Ayy amin cümlemize inş valla içim içim sığmıyo hepimiz güzel haberler alalımmmmRabbim o güzel haberi almayı sanada nasip etsin kuzum
Yapılıyor canım. Ama özele gittim hep, devlette yapıyolar mı bilmiyorum.Kızlar pazar günü benim test günüm acilde yapılıyor mu yaptıran var mı
Yok pcos değilim. Opudan sonra 7. Gün adet oldum. Sonra yasmine başladım. Yasmin bittikten sonraki adetimin 2. Günü kontrole çağırdı doktorum. Benimde dondurulmuş embriyo transferi. Heyecanla bekliyorum Aralık ayında bir aksilik olmazda transferi gerçekleştiririz dedi doktorum. Ayy inşallah inşallahsizdede pcos mu var, ben tarlusalla adet oldum bugün yasmine başlıcam, bir tanecik dondurulmuş yumurtam var inşallah hamileyiz yazarız buraya sağlıkla inşAllah :) sizin süreç nasıl ilerlicek
Ben hiç duymadım 4-5 gün sonrasını. Dondurulmuş olarak sadece doğal siklus transferinde ilaç kullanılmadığından bazen yumurtayı çatlatıp östrojen seviyesini yükseltmek için yapılıyor. Bu da zaten transferden 6 gün önceye falan denk geliyor. Aklınıza takılıyorsa sorun doktorunuza. Ama testiniz pozitif çıkacak her türlü nasıl oluyor bilemedimKIZLAR DONDURULMUŞ TRANSFERDEN 4-5 GUN SONRA OVİTRELLE OLAN VAR MI?
( kusura bakmayın buyuk harfle yazdım cunku malesef kımseddn cvp alamıyorum )
Aynen valla delırcem yaBen hiç duymadım 4-5 gün sonrasını. Dondurulmuş olarak sadece doğal siklus transferinde ilaç kullanılmadığından bazen yumurtayı çatlatıp östrojen seviyesini yükseltmek için yapılıyor. Bu da zaten transferden 6 gün önceye falan denk geliyor. Aklınıza takılıyorsa sorun doktorunuza. Ama testiniz pozitif çıkacak her türlü nasıl oluyor bilemedim
Yok canım ben de ilk kez duydum.KIZLAR DONDURULMUŞ TRANSFERDEN 4-5 GUN SONRA OVİTRELLE OLAN VAR MI?
( kusura bakmayın buyuk harfle yazdım cunku malesef kımseddn cvp alamıyorum )