- 2 Temmuz 2024
- 2.844
- 4.691
- 48
- 27
Maşallah bayağı da toplanmış21 toplandı . Bina yansa saçını tarar dedikleri ben oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bayağı da toplanmış21 toplandı . Bina yansa saçını tarar dedikleri ben oluyorum
İnan böyle olmak çok güzel. Diğer türlü çok yıpratıcı oluyor senin gibi olmayı çok isterdim21 toplandı . Bina yansa saçını tarar dedikleri ben oluyorum
Öyle deme Allah herkese kaldırabilecegı kadar yük verir bize düşen tevekkül etmek .İnan böyle olmak çok güzel. Diğer türlü çok yıpratıcı oluyor senin gibi olmayı çok isterdim
Doğru diyorsun çiçeğim elhamdülillah her halimize. Biliyorum bu günlerin elemi gidecek lezzeti kalacakÖyle deme Allah herkese kaldırabilecegı kadar yük verir bize düşen tevekkül etmek .
Toplansa nolacak Pcos boş çıktı hepiciği 7 vardı , birinin hücre bölünmesi çok azmış kaldı geride 6 .Maşallah bayağı da toplanmış
Cnm ben çarşamba olcturdum 9.5 idi yarın teansferim var artıkKızlar transfer öncesi son kontrolde rahim kalınlığınız kaçtı. 5 gün sonra transferim var bugün 8.5 dedi. İyi dedi istediğimiz 7.5 üstü. Zaten transfere kadar daha da kalınlaşır dediler
Hayırlısı olsun isallah en güzel embriyolarin olsun bnm de transferim varYarın inşallah
Aradığım msj bu beni mutlu etti şuan öyleyim Allah yardımcım olsun. Yarın transfere kadar devamKız ben transfere sigaramı söndürüp girdim
Hadi bakalım hayırlısıCnm ben çarşamba olcturdum 9.5 idi yarın teansferim var artık
Aynen öyle hep güzel düşünmek gerekir e trasnfer ne zaman doktor bişey dedi miAmin canım Allah razı olsun inşallah güzelce döllenirler biraz az bir sayı ama yanımdaki kizin hiç toplanmamis bu da imtihan galiba şükretmek lazımmis tek yumurta da kalsa
Evet canım. Muhtemelen taze transfer olacak dedi. Yarın arayacaklar tahminimce cuma günü olur 5. Gün oluyor inşallah kalırsa embriyomAynen öyle hep güzel düşünmek gerekir e trasnfer ne zaman doktor bişey dedi mi
Bak sen bana uyma ben şans eseri yaşıyorum hayatıAradığım msj bu beni mutlu etti şuan öyleyim Allah yardımcım olsun. Yarın transfere kadar devam
Vallahi bende öyleyim opu zamanı bile günlük 2 3 içtim duramadım inşallah senin gibi tiksinirim deBak sen bana uyma ben şans eseri yaşıyorum hayatı
Ay hadi bakalım inşallah birgün olur aramızdaEvet canım. Muhtemelen taze transfer olacak dedi. Yarın arayacaklar tahminimce cuma günü olur 5. Gün oluyor inşallah kalırsa embriyom
Benım tiksindiğimi kim söyledi kız oğlum astım oldu çocuğum çok cektı onun korkusuna içmediğim halde evdeki dumandanVallahi bende öyleyim opu zamanı bile günlük 2 3 içtim duramadım inşallah senin gibi tiksinirim de
Senin ne zaman canım transfer? Eşim embriyologla görüşmüş yumurtalardan ikisinin kalitesi iyi değil demiş ikisi iyiymisAy hadi bakalım inşallah birgün olur aramızda
Perşembe gitcek o .Senin ne zaman canım transfer? Eşim embriyologla görüşmüş yumurtalardan ikisinin kalitesi iyi değil demiş ikisi iyiymis
Yok yok üzmüyor um çiçeğim bir tane olsun bizimle olsun inşallah kalacaklar cumaya ben inanıyorumPerşembe gitcek o .
Hayırlısı olsun üzme kendını sakın
İnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten söylese de anlamıcaktım bilmemek bazen iyiymiş haYok yok üzmüyor um çiçeğim bir tane olsun bizimle olsun inşallah kalacaklar cumaya ben inanıyorum
Biz her b.ku araştırdığımz için bilmediğimiz az şey kaldı bu konuda şuan havuz yöntemini araştırıyorumİnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten söylese de anlamıcaktım bilmemek bazen iyiymiş ha