• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Maşallah bayağı da toplanmış 🥰
Toplansa nolacak 🤣Pcos boş çıktı hepiciği 7 vardı , birinin hücre bölünmesi çok azmış kaldı geride 6 .
2 si transfer oldu kaldı geride 4 tane . Onlarda sonrası olurmu belli değil zaten sezeryandan sonra 2 sene doğum yapamıyorsun yasak . Doğdu bunlar emzirme dönemi demeye geçecek 3,5 sene benim yaşım olacak 35,5

O zamana onların donmus hali kaliteli olurmu bilemem. Zaten 5. Güne giden hıc olmadı kalitesizlik vardı yumurtalar da

Kızlar transfer öncesi son kontrolde rahim kalınlığınız kaçtı. 5 gün sonra transferim var bugün 8.5 dedi. İyi dedi istediğimiz 7.5 üstü. Zaten transfere kadar daha da kalınlaşır dediler
Cnm ben çarşamba olcturdum 9.5 idi yarın teansferim var artık🥰

Vallahi bende öyleyim opu zamanı bile günlük 2 3 içtim duramadım inşallah senin gibi tiksinirim de
Benım tiksindiğimi kim söyledi kız 🤣oğlum astım oldu çocuğum çok cektı onun korkusuna içmediğim halde evdeki dumandan

şimdi eşimin yanına bile girmiyorum sigara ıctıgı balkona kendı kendıne takılıyor orda . O derece kaçıyorum dumandan

Yok yok üzmüyor um çiçeğim bir tane olsun bizimle olsun 🥰🥰 inşallah kalacaklar cumaya ben inanıyorum
İnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten 🤣🤣🤣 söylese de anlamıcaktım 🤣🤣🤣bilmemek bazen iyiymiş ha

İnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten 🤣🤣🤣 söylese de anlamıcaktım 🤣🤣🤣bilmemek bazen iyiymiş ha
Biz her b.ku araştırdığımz için bilmediğimiz az şey kaldı bu konuda 😂 şuan havuz yöntemini araştırıyorum

Back