- 12 Mart 2019
- 14.896
- 34.310
- 598
Yedinci haftada kalp atışı duyduğum gün bıraktımHamiş arkadaşlar estrofemi kaç hafta kullandınız ne zaman bıraktınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedinci haftada kalp atışı duyduğum gün bıraktımHamiş arkadaşlar estrofemi kaç hafta kullandınız ne zaman bıraktınız?
İnşallah canım evet öyleİnşallah sağlıklı embriyoların olur bu sefer canım 1 tane olsun bizim olsun
Evet canım bolca dua edelimAmin inşAllah bugün kandil günü herkes dileğini dilesin rabbimden
Canım hayırlı kandiller bu gecenin hürmetine altın embriyoların olur inşallah hepsiİnşallah canım evet öyle
Geçmiş olsun dilerim yarın güzel haberler alırsın inşallah Altın embriyoların oluşsun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın inşallah Hayırlı KandillerKızlar opu oldum 4 yumurtam toplanmış Siyah Palto akrephanim U Umayis karamel Latte ve diğer kızlarım ,
Hayırlı kandiller çiçeğim emin Allah'ın izniyle olur inşallahCanım hayırlı kandiller bu gecenin hürmetine altın embriyoların olur inşallah hepsi
Teşekkür ederim. Aminn inşallah bu kez güzel haberler alırız mübarek günlerin hürmetineGeçmiş olsun dilerim yarın güzel haberler alırsın inşallah Altın embriyoların oluşsun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın inşallah Hayırlı Kandiller
Teşekkür ederim çiçeğim emin inşallah dua edinespressoc canım geçmiş olsun. İnşallah bu sefer Allahın izniyle çok güzel bir sonuç alırsın
Amin canım Allah razı olsun inşallah güzelce döllenirler biraz az bir sayı ama yanımdaki kizin hiç toplanmamis bu da imtihan galiba şükretmek lazımmis tek yumurta da kalsaespressoc hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur benim 2. Opumda 4 doludan 3 tanesi kalmıştı olabiliyor yani
10. Haftanın başıma kadar kullandım. Yani 10 hafta günde 3 kez kullandım aralıksız.Hamiş arkadaşlar estrofemi kaç hafta kullandınız ne zaman bıraktınız?
Hayırlı kandiller çiçeklerim güzel annelerimiz bizlere de dua edinHayırlı kandiller canlar
Kişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadım şans eseri hayattayım inancım tam . Ama 2 gun 1 hafta die okudum yorumlardaKızlar opu sonrası ağrınız ne zaman geçmişti ya ben ilk operasyonda hiç hatırlayamıyorum
Benim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim var senin kaç yumos toplandı. Papatya nasıl böyle rahatsin maşallah bende senin gibi olmak istiyorumKişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadım şans eseri hayattayım inancım tam . Ama 2 gun 1 hafta die okudum yorumlarda
21 toplandı . Bina yansa saçını tarar dedikleri ben oluyorumBenim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim var senin kaç yumos toplandı. Papatya nasıl böyle rahatsin maşallah bende senin gibi olmak istiyorum