• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc espressoc hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur♥️ benim 2. Opumda 4 doludan 3 tanesi kalmıştı olabiliyor yani 🥰
Amin canım Allah razı olsun 💐 inşallah güzelce döllenirler biraz az bir sayı ama yanımdaki kizin hiç toplanmamis bu da imtihan galiba şükretmek lazımmis tek yumurta da kalsa 🥰

Kızlar opu sonrası ağrınız ne zaman geçmişti ya ben ilk operasyonda hiç hatırlayamıyorum

Az önce ablam geldi manavı yüklenmiş gelmiş kandil yegenlerıme aldım die 🤣 abla bak bazıları yasak mesela hurma falan düşüğe sebebiyet verırmıs götür Senın çocuklar yesin diyorum . eşime dönüyor sen ye abam çocuklar senden alsın diyor :emir_bebek::skandal::KK70:

Kişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadım 🤣şans eseri hayattayım inancım tam . Ama 2 gun 1 hafta die okudum yorumlarda
Benim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim var 🥹 senin kaç yumos toplandı. Papatya nasıl böyle rahatsin maşallah bende senin gibi olmak istiyorum 🥰

Back