2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize cok ama cok tesekkur ederım. Anlasılan ben bu ıgneyı olcam. Hayırlısı... Kader... Kısmet artık. Yapacak bişey yok 😔

Cok ama cok tesekkur ederım hepinize.. İnsallah bir an önce pozitifleri görürsünüz en mutlu siz olursunuz.

Yarın cuma. Burdakı tüm anne adaylarına dua edıcem bol bol 🙏🙏 sizler de dualarınızı eksık etmeyın. ✨🌸

Kızlar hepinize cok ama cok tesekkur ederım. Anlasılan ben bu ıgneyı olcam. Hayırlısı... Kader... Kısmet artık. Yapacak bişey yok 😔

Cok ama cok tesekkur ederım hepinize.. İnsallah bir an önce pozitifleri görürsünüz en mutlu siz olursunuz.

Yarın cuma. Burdakı tüm anne adaylarına dua edıcem bol bol 🙏🙏 sizler de dualarınızı eksık etmeyın. ✨🌸
Allah hepimize nasip etsin gönlümüzdekileri inşallah. Doktorlar ne yaptıklarını biliyor merak etme güven gönlünü ferah tut inşallah olacak

Herkese merhaba, bugun transfer sonrasi 7. gunum.
5. gun kanda beta degerim 25.8 cikmisti, ancak bugun evde yaptigim testin renk koyulugu dun yaptigimla ayni. Cok tedirgin oldum, daha once bu durumu yasayan oldu mu aranizda ?
Eki Görüntüle 3328282
Benim de bugün 7.günüm bende test yaptım ama hicbir şey çıkmadı,yarın kan vereceğim ,yarın tekrar baktirin isterseniz,beta yükseldiyse sorun yok bence

Kızlar tedavileriniz hangi şehir ve hangi doktorda devam ediyor? Merak ettim açıkcası ayrıca doktorun iletişimi vs hakkında bilgi verir misiniz? Burayı okuyan ve tüp bebek yaptırmayı düşünenlere de fikir olur belki

Kızlar transferimin 9. Günü dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç 0.28 doktoruma haber vermelimiyim yoksa test günü bidaha yapıpmı haber versem yıkıldım gerçekten ilk denememdi şiddetli adenomiyozis sorunum var biri bana tavsiye versin lütfen😩😩😩

Kızlar tedavileriniz hangi şehir ve hangi doktorda devam ediyor? Merak ettim açıkcası ayrıca doktorun iletişimi vs hakkında bilgi verir misiniz? Burayı okuyan ve tüp bebek yaptırmayı düşünenlere de fikir olur belki
Benim doktorum. izmir irenbe tüp bebek merkezinde Alper Biler. Embriyolog da Banu boz. İkisi de işinin ehli. Ben çok memnunum. (Henüz pozitif mi bilmiyorum teste 2 günüm var) ama Herşeyi açıklayarak ve güzel bir dille anlatır.

Kızlar transferimin 9. Günü dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç 0.28 doktoruma haber vermelimiyim yoksa test günü bidaha yapıpmı haber versem yıkıldım gerçekten ilk denememdi şiddetli adenomiyozis sorunum var biri bana tavsiye versin lütfen😩😩😩
Kaçıncı gün embriyosu idi 5. Gün ise yani çıkması gerek😔 ama üçüncü gün ise test gününe kadar umut var demektir

Kızlar enizde tedavinizden artan estrofem var mı bu gün bir kutu alabildim oda ücretli hepinizde biliyorsunuz maddi olarak çok yorulduk 😔
Canım bence dikkat et çünkü o ilacın dolaba konmaması gerekiyor bir arkadaş sana gönderse o da dolaba koymuş olsa belki ters etkisi olabilir yazık yani o tedavini riske atma. Çünkü bende yarım kutum vardı dalgınlıkla dolaba koymuşum ertesi gün farkettim ve kullanmadım nolur nolmaz diye

Kaçıncı gün embriyosu idi 5. Gün ise yani çıkması gerek ama üçüncü gün ise test gününe kadar umut var demektir
Canım bence dikkat et çünkü o ilacın dolaba konmaması gerekiyor bir arkadaş sana gönderse o da dolaba koymuş olsa belki ters etkisi olabilir yazık yani o tedavini riske atma. Çünkü bende yarım kutum vardı dalgınlıkla dolaba koymuşum ertesi gün farkettim ve kullanmadım nolur nolmaz diye
Estrofem dolaba girmesede olur ama esneksiyon ilaçları dolapta olmasa bozulur diye biliyorum

Evet onu bende biliyorum ama aylık bir kutu hakkin var fazladadan hekim yazmiyorki
Canım senin yaşadığını geçen yıl progestanda yaşamıştım. Devlet aylık 3 kutu karşılıyordu ama ben ayda 4 kutu kullanıyordum. Eczane ile anlaştık her ay 1 kutu fazladan aldım böylece örneğin 6 ay kullandım diyelim 6 kutu borçlanmış olacaktım. Doktorumla da konuştum oda 6 ayın sonunda kullanmasan bile aylık 3 kutu yazarım böylece 2 ayda eczaneye borcunu ödersin demişti. Umarım anlatabilmişimdir. Yani doktorunla ve bir eczane ile anlaşabilmen lazım

Kaçıncı gün embriyosu idi 5. Gün ise yani çıkması gerek ama üçüncü gün ise test gününe kadar umut var demektir

Estrofem dolaba girmesede olur ama esneksiyon ilaçları dolapta olmasa bozulur diye biliyorum
Estrofemin üstünde dolaba koymayınız yazıyor ama iğne soğuk zincir olmadığı için doktor dışarda da kalabilir dedi

Canım senin yaşadığını geçen yıl progestanda yaşamıştım. Devlet aylık 3 kutu karşılıyordu ama ben ayda 4 kutu kullanıyordum. Eczane ile anlaştık her ay 1 kutu fazladan aldım böylece örneğin 6 ay kullandım diyelim 6 kutu borçlanmış olacaktım. Doktorumla da konuştum oda 6 ayın sonunda kullanmasan bile aylık 3 kutu yazarım böylece 2 ayda eczaneye borcunu ödersin demişti. Umarım anlatabilmişimdir. Yani doktorunla ve bir eczane ile anlaşabilmen lazım
Bilgin için teşekkür ederim test sonucum belli olsun bakalım doktor ne zamana kadar kullandiracak ona göre dediğiniz gibi yaparım 🤗

Canım senin yaşadığını geçen yıl progestanda yaşamıştım. Devlet aylık 3 kutu karşılıyordu ama ben ayda 4 kutu kullanıyordum. Eczane ile anlaştık her ay 1 kutu fazladan aldım böylece örneğin 6 ay kullandım diyelim 6 kutu borçlanmış olacaktım. Doktorumla da konuştum oda 6 ayın sonunda kullanmasan bile aylık 3 kutu yazarım böylece 2 ayda eczaneye borcunu ödersin demişti. Umarım anlatabilmişimdir. Yani doktorunla ve bir eczane ile anlaşabilmen lazı

Yani doktorun yazdı sen alıp tekrar eczaneye mi iade ettin öyle mi borcu kapattın

X