• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

.

Eklentiler

• IMG_8364.webp
    IMG_8364.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8365.webp
    IMG_8365.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8363.webp
    IMG_8363.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 17
Bende yaptım o kadar hayalet bı çizgi vardiki benmi uyduruyorum dedim hatta o kadar yani yattım uyudum 9 da😂 şimdi baktım silik olmuş sadece saatler sonra bende yok gözüyle bakıyorum şu an 😑
Cuma günü benimde öyle çıktı modunu düşürme lütfen şuan ama hic bisey hissetmiyorum ahahah😂

Valla uyanınca soralım . Hatun 4 e kadar buralardaydı gece yatamadı
Dr artı progesteron içeren ilaç iğne vermiyor 5. Gün olması gereken degerdeyse yine kullanmiyacak ama alttaysa iğne fitil vs verebilir doğala yakın olsun diye yapılan bişey sanırım ben böyle biliyorum

Testte düzgün gozukseydi
ı love dad yazan çorap almıştım 2li onunla testi verecektim😂🥲
Geçen bi topik vardi eşinize nası söylediniz die bi tanesi iyiydi

Telefona alarm kurup sesi de bebek ağlama sesı olarak ayarlamış . Yanına da her sabah bu sesle uyanmaya alışsan iyi edersin yazıp testle beraber koymuş

Dr artı progesteron içeren ilaç iğne vermiyor 5. Gün olması gereken degerdeyse yine kullanmiyacak ama alttaysa iğne fitil vs verebilir doğala yakın olsun diye yapılan bişey sanırım ben böyle biliyorum
Bana progestron iğne ve fitil verdiler transfer günü basladik.5.gun de progestrqn 40.0 cikti

Geçen bi topik vardi eşinize nası söylediniz die bi tanesi iyiydi

Telefona alarm kurup sesi de bebek ağlama sesı olarak ayarlamış . Yanına da her sabah bu sesle uyanmaya alışsan iyi edersin yazıp testle beraber koymuş
Aa orginalmis😂 ben 2 düşügümde kızımın okulun ilk günüydü okuldan bişey gelmiş baksana dedim kutuda 😂😂 anlaması bikac dk sürdü 😂😂 diğerinde de ben bir fincan takımı bağımlısıyım habire alırım boş bı fincan kutusuna koydum çok pahalı bişey aldım dedim gene bak dedim pahabicilmez bişey genemi aldın ya deyip açtı kan sonucum da vardı testte😂😂 hepsinin videosunu zor sildim sonra şimdi suprize korkuyorum

Back
X