• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Biz her b.ku araştırdığımz için bilmediğimiz az şey kaldı bu konuda 😂 şuan havuz yöntemini araştırıyorum
Araştırma bak bugün kandil dilek kapıların açık . Nie bu embrıyodan bebegım olucak demen de gidip havuz araştırın insanın aklındaki dilindeki mühürlenir kuzum insan kendı çağırır hayatına bazı şeyleri yapma böyle .

Kızlar eşim nöbetçi telefonla konuşuyordum 2 ilacım vardı içmem gereken ve fitil saatim geldi kalktım hepsini elime aldım yanlışlıkla fitille diğer ilacımı içmişim 😩 birazdan baş dönmem de başlar bittim ben nasıl oldu anlamadım 😂

Kalacak Allah’ın izniyle kalmasa dahi Allahın bir bildiği var dimeliyiz ama her zaman güzel şeyler çıksın ağızdan konuştuklarımız gerçekleşiyor çünkü🥰
Kalacak bende inanıyorum içime güzel şeyler doğuyor 🥰 bebeğim benimle olacak bu kez kavuşacağız inşallah 🥰

Sen üzülme diye oralı olmuyor gibi yapıyor öncekinde çok üzüldün diye aklı sıra temkinli yaklaşıyor 😂😂 Allah gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla nasip olsun inşallah canım🤲🏻🤲🏻
Evet muhtemelen öyle yapıyor 😂 Allah razı olsun güzel sonuclara ulaşırız inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı en kısa zamanda nasip etsinn

Kalacak bende inanıyorum içime güzel şeyler doğuyor 🥰 bebeğim benimle olacak bu kez kavuşacağız inşallah 🥰
Lütfen bu transferinde tuvalet dışında ayaklanma benim doktorum kol çantanı bile takma demişti minik adımlar at 3 gün yat 3 gün sonra yavaş yavaş hareket et demişti. O nedediyse uyguladım . Ben 2 nci gün sağlık ocağına minik adımlarla gittim . Pozitif ol test yapmaaa iyi şeyler düşün dua oku dinle :)

Lütfen bu transferinde tuvalet dışında ayaklanma benim doktorum kol çantanı bile takma demişti minik adımlar at 3 gün yat 3 gün sonra yavaş yavaş hareket et demişti. O nedediyse uyguladım . Ben 2 nci gün sağlık ocağına minik adımlarla gittim . Pozitif ol test yapmaaa iyi şeyler düşün dua oku dinle :)
Değil mi ya ben nasipse her türlü olur diyerek diğer transferimde temizlik bile bayağı yaptım okula gittim. Ama bunda yapmayacağım özellikle ilk üç gün çok fikkat edeyim gerekirse 10 gün ev batsın. Bana günlük yaşantınızda dönebilirsin dediler diye çok umursamadım ama buradaki çoğu kişi dikkat et diyor. Testte yapmayacağım bolca kuran okuyacağım. İnşallah transfer aşamasına gelelim

Değil mi ya ben nasipse her türlü olur diyerek diğer transferimde temizlik bile bayağı yaptım okula gittim. Ama bunda yapmayacağım özellikle ilk üç gün çok fikkat edeyim gerekirse 10 gün ev batsın. Bana günlük yaşantınızda dönebilirsin dediler diye çok umursamadım ama buradaki çoğu kişi dikkat et diyor. Testte yapmayacağım bolca kuran okuyacağım. İnşallah transfer aşamasına gelelim
Evet kesinlikle dönme eski hayatına ben evi 2 ay silmemişim bak sadece şarjlı süpürgeyle süpürdüm onu da 6 haftalıkken başladım süpürmeye çamaşırları eşime yıkattırdım nevresimi eşim değiştirdi ben sadece yemek yapıuordum bulaşık yapıyordum onuda pozitif sonuçtan sonra yapmaya başlamıştım ve eğilmeden parmak ucuna çıkmadan inşallah bu sefer güzel haber vereceksin 🌸🌸🤲🏻🤲🏻

Evet kesinlikle dönme eski hayatına ben evi 2 ay silmemişim bak sadece şarjlı süpürgeyle süpürdüm onu da 6 haftalıkken başladım süpürmeye çamaşırları eşime yıkattırdım nevresimi eşim değiştirdi ben sadece yemek yapıuordum bulaşık yapıyordum onuda pozitif sonuçtan sonra yapmaya başlamıştım ve eğilmeden parmak ucuna çıkmadan inşallah bu sefer güzel haber vereceksin 🌸🌸🤲🏻🤲🏻
Transfer gününe kadar biraz evin düzenini sağlayayim ev düzenli olunca işi de çok olmuyor aslında. Dediğin gibi bu kez kendime izin vereyim yapmayacağım hiç bişey bu kadar emek veriyoruz değsin

Kızlar selam umarım herşey yolundadir 😍son kontrolden geldim bende yarın transferim var iki tane koyalım dedi Dr şoktayim çok boş bulundum 😱😂😂

Kızlar selam umarım herşey yolundadir 😍son kontrolden geldim bende yarın transferim var iki tane koyalım dedi Dr şoktayim çok boş bulundum 😱😂😂
Selam, bana 2 tane transfer edilmişti ve 2 si de tuttu, geçen gün de birinin ikiye bölünüp tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 10 yıldır doktorun karşılaşmadığı bir süreçmiş. Yani şuan 3üzlere gebeyim ve çok sancım var. 3ünü doğurma ihtimalim olmadığı ve çok riskli (sağlık sorunları sebebiyle) bulunduğu için 3 bebeği ve anneyi kaybetme riski sebebiyle fetal indirgeme operasyonu olacak 11. Hafta. Yani tek yumurta ikizlerinin kalbini durduracaklar ve riskli bir işlem. Sana tavsiyem 2 tane transfer asla ettirme, sonra başına daha karmaşık sorunlar gelebiliyor

Selam, bana 2 tane transfer edilmişti ve 2 si de tuttu, geçen gün de birinin ikiye bölünüp tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 10 yıldır doktorun karşılaşmadığı bir süreçmiş. Yani şuan 3üzlere gebeyim ve çok sancım var. 3ünü doğurma ihtimalim olmadığı ve çok riskli (sağlık sorunları sebebiyle) bulunduğu için 3 bebeği ve anneyi kaybetme riski sebebiyle fetal indirgeme operasyonu olacak 11. Hafta. Yani tek yumurta ikizlerinin kalbini durduracaklar ve riskli bir işlem. Sana tavsiyem 2 tane transfer asla ettirme, sonra başına daha karmaşık sorunlar gelebiliyor
Çok geçmiş olsun sağlıkla atlatirsiniz inşallah ama Allah'a tam teslimiyetteyim Dr uma da güveniyorum kabul ettim bana sordu benim öyle bir hevesim yoktu ama ne derseniz yapacağım dedim hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏

Allah yardım etsin canım inşallah bi sıkıntı olmaz Allah bebeğini sana bağışlasın. İşte öyle konuşma imtihan olursun derken böyle şeylerden korkmuştum. Bol bol istiğfar çek dua et. Elini karnına koyarak oku. İsmini de yazarsan ismen dua edelim sana 🙁

Allah yardımcın olsun ama herkesin aynı değil canım. Bizim sülale ikizlerle dolu. Ayrıca ikiz doğuranların çoğu kucağına alıyor. Lütfen bizlerin kafasını bu şekilde bulandırma rica ediyorum. Ve sana hepimiz böyle bir beddua etme demiştik ama ettin ağızdan çıkanın insanı nasıl bulacağı belli olmaz. Umarım sağlık sorunundan dolayı kalbini durdurursında başka neden yoktur. Sonuçta almak istediğini söylemiştin. Hayırlısı neyse o olsun.

Back