- 6 Mart 2024
- 4.905
- 6.483
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı çoktu dolgu çekim vidalı kaplama ne varsa yaptırdım 5dişimeNoldu dişlerine
Oh hayırlı olsun güle güle kullanSıkıntı çoktu dolgu çekim vidalı kaplama ne varsa yaptırdım 5dişime![]()
Sağ ol canım hazırlık olsun dedimOh hayırlı olsun güle güle kullan
Valla doğru kararSağ ol canım hazırlık olsun dedimmalum hamilelikte en kötü şey diş sıkıntısı
Allah razı olsun. Eşim sana ecopirin başlayalım dedi . Tüp Bebek başarı oranını arttiriyormus. Doktorum vermedi hiç bişey önermiyor bu doktor bizi çıldırtacak
Ecopirin ben kullandımAllah razı olsun. Eşim sana ecopirin başlayalım dedi . Tüp Bebek başarı oranını arttiriyormus. Doktorum vermedi hiç bişey önermiyor bu doktor bizi çıldırtacak
Bende bebek aspirini kullandım oksopar ile birlikte . Bebek aspirini bıraktım oksapoara devam ediyorumAllah razı olsun. Eşim sana ecopirin başlayalım dedi . Tüp Bebek başarı oranını arttiriyormus. Doktorum vermedi hiç bişey önermiyor bu doktor bizi çıldırtacak
Araştırmalar faydası olduğunu söylüyor ama benim doktorum gerçekten bizi çıldırttı asla ama asla bilgi vermiyorBende bebek aspirini kullandım oksopar ile birlikte . Bebek aspirini bıraktım oksapoara devam ediyorum
Cuma günü benimde öyle çıktı modunu düşürme lütfen şuan ama hic bisey hissetmiyorum ahahahBende yaptım o kadar hayalet bı çizgi vardiki benmi uyduruyorum dedim hatta o kadar yani yattım uyudum 9 daşimdi baktım silik olmuş sadece saatler sonra bende yok gözüyle bakıyorum şu an
![]()
Sonra ne yapmıştınnCuma günü benimde öyle çıktı modunu düşürme lütfen şuan ama hic bisey hissetmiyorum ahahah![]()
Testte düzgün gozukseydiNasıl söylemeyi düşünüyorsun eşine
Kiz napcam cuma günü zaten 5.gundu bana o gün ovitrelle vermişlerdi yarım doz onu yaptım.o yüzden test te yapamıyorum çünkü zaten pozitif çıkaracak o iğne yi yaptığım icin1Sonra ne yapmıştınn![]()
Bende yarın kullanmaya başlayacağımEcopirin ben kullandım
Dr artı progesteron içeren ilaç iğne vermiyor 5. Gün olması gereken degerdeyse yine kullanmiyacak ama alttaysa iğne fitil vs verebilir doğala yakın olsun diye yapılan bişey sanırım ben böyle biliyorumValla uyanınca soralım . Hatun 4 e kadar buralardaydı gece yatamadı
Geçen bi topik vardi eşinize nası söylediniz die bi tanesi iyiydiTestte düzgün gozukseydi
ı love dad yazan çorap almıştım 2li onunla testi verecektim![]()
He dimi tamamdır unutmuşumKiz napcam cuma günü zaten 5.gundu bana o gün ovitrelle vermişlerdi yarım doz onu yaptım.o yüzden test te yapamıyorum çünkü zaten pozitif çıkaracak o iğne yi yaptığım icin1![]()
Bana progestron iğne ve fitil verdiler transfer günü basladik.5.gun de progestrqn 40.0 ciktiDr artı progesteron içeren ilaç iğne vermiyor 5. Gün olması gereken degerdeyse yine kullanmiyacak ama alttaysa iğne fitil vs verebilir doğala yakın olsun diye yapılan bişey sanırım ben böyle biliyorum
Aa orginalmisGeçen bi topik vardi eşinize nası söylediniz die bi tanesi iyiydi
Telefona alarm kurup sesi de bebek ağlama sesı olarak ayarlamış . Yanına da her sabah bu sesle uyanmaya alışsan iyi edersin yazıp testle beraber koymuş